Een 60 liter Prullenbak kopen? Hier vind je de mooiste prullenbakken van 60 liter van de beste kwaliteit voor de meest voordelige prijzen 

Op deze pagina vind je een breed scala aan 60 liter prullenbakken voor in huis. Wij hebben de beste deals van dit moment verzameld waardoor je zeker weet dat je op de hoogte bent van de laatste prullenbak trends. 

Laat je bij Woonio inspireren en verrassen door de mooie producten die we voor jou hebben uitgezocht!  

Prullenbak 60 liter kopen
Prullenbak 60 liter kopen
Goedkope prullenbak 60 liter
Prullenbak 60 liter
Goede prullenbak 60 liter
Goede prullenbak 60 liter

Waarom een 60 liter prullenbak kopen?

Een Prullenbak van 60 liter is handig als u veel huisvuil hebt, bijvoorbeeld omdat u een huishouden hebt met meerdere kinderen. Dankzij de grote inhoud hoeft u het vuilnis niet dagelijks buiten te zetten. Het is voldoende om dit twee keer per week te doen. 60 liter prullenbakken zijn er in verschillende kleuren en vormen, zodat u gemakkelijk een model kunt vinden dat bij uw keuken past.


Brabantia TouchBin 60-liter prullenbakken

De Brabantia Touch Bin's van 60 liter hebben het Soft Touch systeem, waarmee u alleen het deksel hoeft aan te raken om de prullenbak te openen. Dankzij het grote formaat en de grote opening zijn de Touch Bin afvalemmers van 60 liter geschikt voor grote huishoudens en kunt u gemakkelijk al uw keukenafval kwijt.

Er komen geen nare geurtjes vrij bij deze afvalemmers omdat de dekselsluiting gepatenteerd is. De Brabantia Touch Bin 60 liter is er in een hele reeks kleuren, zodat u altijd de juiste kleur kiest die bij uw keuken of interieur past.


Waar wil je de prullenbak van 60 liter voor gebruiken? 

Dan komt de vraag: wat zijn uw eisen voor een prullenbak?

Afval scheiden.
Wilt u simpelweg het afval kunnen scheiden? Neem dan een afvalbak met twee compartimenten. Zo kunt u het organisch afval scheiden van de rest. Wilt u nog beter scheiden? Koop dan liever een afvalbak met minstens drie compartimenten. Plastic, papier en glas zijn dan gemakkelijk te sorteren.

Geruisloze sluiting.
En wilt u 's morgens liever niet wakker worden van iemand die het deksel te hard dichtslaat? Koop dan liever een afvalbak met een stille sluiting.

Vingerafdruk bestendig.
Denk bij de keuze van het materiaal ook aan hoe vaak en door wie de afvalbak wordt gebruikt. Zijn er bijvoorbeeld kleine kinderen die met hun kleine handjes alles aanraken? Ga dan liever voor een mooie roestvrijstalen prullenbak, maar zorg er wel voor dat het model een vingerafdruk bestendige coating heeft. Dit voorkomt vingerafdrukken van kleine handjes op de hele prullenbak.


Wat zijn de verschillende manieren om een 60 liter prullenbak te openen? 

Bij het kiezen van uw prullenbak moet u ook kijken naar de manier waarop u het wilt openen.

Voetbediend.
Een van de bekendste is de pedaalemmer U opent het deksel met uw voet. Het voordeel is dat je de afvalbak niet met je handen hoeft te openen. Zeer hygiƫnisch. U heeft ook uw handen vrij om het afval weg te gooien, en nare geurtjes worden in toom gehouden.

Duwen.
Een andere optie is het 'push'-systeem. U duwt het deksel naar binnen om het te openen, dat vervolgens door een veer weer op zijn plaats wordt geduwd, zodat de prullenbak goed afsluit. Ook hier kunt u beide handen gebruiken om het afval weg te gooien. Een nadeel is dat het afval gemakkelijk tegen het deksel drukt, waardoor die onderdelen sneller vuil worden.

Met een lichte aanraking.
Met een soft-touch deksel kan de prullenbak gemakkelijk worden geopend door er licht op te drukken. Het nut van dit systeem is dat het deksel open blijft staan en u eenvoudig verschillende dingen kunt weggooien. Dit deksel wordt ook sneller vuil omdat het wordt aangeraakt door uw handen en het afval.

Goed mikken.
Voor stukjes papier, zakjes en kartonnen plakbandrolletjes heb je eigenlijk geen deksel op je prullenbak nodig. Een open afvalbak is handig en zelfs leuk in de studeerkamer of op kantoor. Goed mikken, en je kunt het afval gewoon in je afvalemmer gooien, zittend op je bureaustoel. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>