Waar woont Monica Geuze?

Geplaatst in Thuis op juli 18, 2024  

Waar woont Monica Geuze? Monica Geuze is een van de bekendste influencers en vloggers van Nederland. Ze begon haar carrière als dj, maar werd al snel een populaire YouTuber en ondernemer. Met haar video’s en socialmediaposts bereikt ze dagelijks duizenden fans. Wil je weten waar Monica Geuze woont? Lees dan verder om alles te ontdekken over haar huidige woonplaats!

Waar woont Monica Geuze?

Monica Geuze, geboren op 27 maart 1995, groeide op in Hendrik-Ido-Ambacht, een plaats in Zuid-Holland. In haar vroege carrière als dj en later als vlogger, woonde Monica in verschillende steden, waaronder Amsterdam.

Tegenwoordig woont Monica in een prachtig appartement in Amsterdam, waar ze samenwoont met haar dochter Zara-Lizzy. Haar woning is modern ingericht met een lichte en minimalistische stijl, en biedt een prachtig uitzicht over de stad.

Monica heeft haar fans meerdere keren een kijkje gegeven in haar huis via haar vlogs en Instagram. Waar woont Monica Geuze? Nu weet je dat ze haar thuisbasis in het bruisende Amsterdam heeft gevonden.

Waar komt Monica Geuze vandaan?

Monica Geuze komt oorspronkelijk uit Hendrik-Ido-Ambacht, een kleine stad in Zuid-Holland. Deze stad staat bekend om zijn rustige woonwijken en groene omgeving. Monica begon haar carrière als dj voor Ronnie Flex, maar maakte al snel de overstap naar vloggen.

Met haar energieke persoonlijkheid en boeiende content veroverde ze de harten van vele volgers. Naast vloggen is Monica ook actief als schrijfster en heeft ze haar eigen boek uitgebracht.

Haar dagelijks leven draait om het creëren van content, het runnen van haar bedrijven en het zorgen voor haar dochter Zara-Lizzy. Hendrik-Ido-Ambacht blijft een belangrijke plek voor Monica, waar ze nog regelmatig familie bezoekt.

Wie is Monica Geuze? Een kijkje in het leven

Wie is Monica Geuze? Monica Geuze, geboren op 27 maart 1995, is een succesvolle Nederlandse vlogger, schrijfster en ondernemer. Met haar YouTube-kanaal en social media bereikt ze dagelijks duizenden fans.

Monica woont in Amsterdam en geniet van haar tijd met haar dochter Zara-Lizzy. Ze begon haar carrière als dj en groeide uit tot een van de grootste influencers van Nederland. Wie is Monica Geuze? Ontdek haar boeiende leven en carrière op haar social media!

Monica Geuze’s huis

Wat voor huis heeft Monica Geuze? Monica Geuze woont in een modern appartement in Amsterdam, met een strakke en minimalistische inrichting. Het appartement heeft grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht over de stad.

Monica heeft haar huis regelmatig laten zien in haar vlogs, maar de exacte kosten van het huis zijn niet bekend. Monica Geuze huis? Het is een stijlvolle en comfortabele woning in het hart van Amsterdam.

Veelgestelde vragen

Waar woont Monica Geuze?

Monica Geuze woont in Amsterdam, Nederland.

Heeft Monica Geuze kinderen?

Ja, Monica Geuze heeft een dochter genaamd Zara-Lizzy.

Wat doet Monica Geuze voor werk?

Monica Geuze is een vlogger, schrijfster en ondernemer.

Waar komt Monica Geuze oorspronkelijk vandaan?

Monica Geuze komt oorspronkelijk uit Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland.

Is Monica Geuze nog dj?

Nee, Monica Geuze is gestopt met dj’en en richt zich nu volledig op haar carrière als vlogger en ondernemer.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>