Waar woont Ronaldo?

Geplaatst in Thuis op juli 18, 2024  

Waar woont Ronaldo? Cristiano Ronaldo, een van de beroemdste voetballers ter wereld, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug en staat bekend om zijn verbluffende talent op het veld. Hij heeft gespeeld voor topclubs zoals Manchester United, Real Madrid en Juventus, en momenteel is hij een sterspeler bij Al Nassr in Saoedi-Arabië. Buiten zijn voetbalcarrière is hij een toegewijde vader en een mode-icoon. Lees verder om erachter te komen waar Ronaldo woont en hoe zijn woonplaats door de jaren heen is veranderd.

Waar woont Ronaldo?

Cristiano Ronaldo heeft op verschillende plaatsen gewoond gedurende zijn carrière. Geboren op 5 februari 1985 op Madeira, Portugal, begon hij zijn voetbalreis in de jeugdopleiding van Sporting Lissabon.

Na zijn overstap naar Manchester United in 2003, vestigde hij zich in Engeland. Na zes succesvolle jaren verhuisde hij naar Spanje om te spelen voor Real Madrid, waar hij negen jaar woonde in een luxe villa in Madrid.

Vervolgens verhuisde hij naar Italië toen hij bij Juventus tekende en verbleef hij in een moderne villa in Turijn. In 2022 verhuisde hij naar Saudi-Arabië om te spelen voor Al Nassr. Maar, waar woont Ronaldo nu? Momenteel heeft hij meerdere huizen, waaronder een nieuwe villa in Cascais, Portugal, en een suite in de Kingdom Tower in Riyad​.

Waar komt Ronaldo vandaan?

Cristiano Ronaldo, geboren en getogen op het eiland Madeira in Portugal, begon zijn carrière bij de lokale club CF Andorinha. Madeira, bekend om zijn prachtige landschappen en wijn, heeft een rijke cultuur en geschiedenis.

Ronaldo’s talent werd al snel opgemerkt, en hij verhuisde naar het vasteland van Portugal om te spelen voor Sporting Lissabon. Madeira, vaak bezocht door toeristen, staat ook bekend om zijn jaarlijkse vuurwerkshows en levendige festivals.

Ronaldo, nu 39 jaar oud, is nog steeds een prominente figuur in het voetbal en een trotse ambassadeur van zijn geboortestad​​.

Wie is Ronaldo? Een kijkje in het leven

Wie is Ronaldo? Cristiano Ronaldo, 39 jaar oud, is een wereldberoemde voetballer en vijfvoudig winnaar van de Ballon d’Or. Geboren op Madeira, Portugal, heeft hij een indrukwekkende carrière opgebouwd met prestaties bij topclubs zoals Manchester United, Real Madrid en Juventus.

Ronaldo is ook bekend om zijn atletische bouw, strikte trainingsregime en zijn liefde voor zijn gezin. Hij blijft een iconische figuur in zowel de sport- als de modewereld​​.

Ronaldo’s huis

Wat voor huis heeft Ronaldo? Ronaldo’s huis in Cascais, Portugal, is een luxueuze villa in Quinta da Marinha, een prestigieuze wijk.

Het huis, dat meer dan 20 miljoen euro heeft gekost, biedt een prachtig uitzicht en ligt ver van de drukte van de stad. Het is modern en ruim, perfect voor zijn familie. Zoek je meer details over Ronaldo’s huis?

Veelgestelde vragen

Waar woont Ronaldo nu?

Ronaldo woont momenteel in een villa in Cascais, Portugal, en een suite in de Kingdom Tower in Riyad, Saudi-Arabië​.

Heeft Ronaldo meerdere huizen?

Ja, Ronaldo bezit meerdere huizen, waaronder woningen in Turijn, New York, Madrid, Marbella en Lissabon​.

Waar is Ronaldo geboren?

Cristiano Ronaldo is geboren op het eiland Madeira, Portugal​​.

Hoeveel kinderen heeft Ronaldo?

Ronaldo heeft vijf kinderen: Cristiano Jr., Eva, Mateo, Alana Martina, en Bella Esmeralda​.

Wat doet Ronaldo in zijn vrije tijd?

Ronaldo brengt veel tijd door met zijn gezin, traint intensief en is actief betrokken bij verschillende zakelijke ondernemingen en liefdadigheidswerk​.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>