Vermogen Kian Fitz-Jim

Geplaatst in Inspiratie op oktober 2, 2024  

Wat is het vermogen van Kian Fitz-Jim? Kian Fitz-Jim is een jonge voetballer die de afgelopen jaren flink aan de weg timmert bij Ajax. In dit artikel gaan we dieper in op het vermogen van Kian Fitz-Jim, hoe hij zijn geld verdient en wat hij inmiddels heeft opgebouwd.

We vertellen je over zijn salaris en hoe hij dit heeft kunnen bereiken door zijn werk op het veld. Benieuwd hoe groot zijn vermogen is? Lees verder en ontdek meer over zijn inkomsten!

Wat is het vermogen van Kian Fitz-Jim?

Wat is het vermogen van Kian Fitz-Jim? Hij speelt momenteel als middenvelder bij Ajax en heeft in 2024 een meerjarig contract bij de club getekend. Zijn salaris ligt naar schatting rond de €436.000 per jaar, wat neerkomt op zo’n €8.400 per week.

Hoewel zijn exacte vermogen niet openbaar bekend is, wordt het door kenners op ongeveer €1 miljoen geschat. Dit bedrag komt vooral voort uit zijn voetbalsalaris en enkele sponsorcontracten die hij heeft lopen.

Wie is Kian Fitz-Jim?

Wie is Kian Fitz-Jim? Kian Fitz-Jim is een talentvolle Nederlandse voetballer die op 5 juli 2003 in Amsterdam werd geboren. Zijn vader heeft Surinaamse roots en zijn moeder komt oorspronkelijk uit Hong Kong. Kian begon zijn voetbalcarrière bij amateurclubs zoals AFC Amsterdam en kwam later terecht in de jeugdopleiding van AZ Alkmaar.

In 2019 maakte hij de overstap naar Ajax, waar hij al snel doorbrak in het eerste elftal. Zijn tweebenigheid en grote loopvermogen maken hem een sterke speler op het middenveld. Hij heeft ook meerdere keren deelgenomen aan jeugdinterlands voor Nederland.

In de zomer van 2024 scoorde Kian zijn eerste Europese doelpunt voor Ajax, waarmee hij zijn naam nog verder vestigde in de Eredivisie. Momenteel speelt hij een belangrijke rol in het team van Ajax, waar hij onder contract staat tot 2027. Naast zijn sportieve prestaties is hij ook een inspiratiebron voor jongere spelers.

Waar heeft Kian Fitz-Jim zijn vermogen mee opgebouwd?

Het vermogen van Kian Fitz-Jim komt voornamelijk voort uit zijn salaris bij Ajax. Met een geschat jaarsalaris van rond de €436.000 verdient hij flink. Dit bedrag heeft hij verdiend door hard te werken en zijn plek te veroveren in het eerste elftal van Ajax.

Naast zijn salaris heeft Kian ook inkomsten uit sponsorcontracten, waaronder een deal met Nike. Het vermogen van Kian Fitz-Jim blijft groeien dankzij zijn prestaties op het veld en zijn toenemende populariteit in de voetbalwereld.

Hoeveel verdient Kian Fitz-Jim per maand?

Het salaris van Kian Fitz-Jim wordt geschat op ongeveer €8.400 per week, wat neerkomt op een maandsalaris van ongeveer €33.600.

Dit bedrag is zeker passend voor een jonge speler van zijn kaliber in de Eredivisie, zeker gezien zijn bijdrage aan Ajax. Hoewel zijn exacte maandelijkse inkomsten niet publiekelijk zijn bevestigd, wordt aangenomen dat dit bedrag een goede inschatting is op basis van zijn huidige contract.

Ook benieuwd naar het vermogen van Wout Weghorst? Teamgenoot van Kian Fitz-Jim. Bekijk dan dat artikel!

Veelgestelde vragen

Hoe hoog is het vermogen van Kian Fitz-Jim?

Het vermogen van Kian Fitz-Jim wordt geschat op ongeveer €1 miljoen, opgebouwd door zijn salaris bij Ajax en sponsorcontracten.

Hoeveel verdient Kian Fitz-Jim per week?

Kian Fitz-Jim verdient naar schatting €8.400 per week, wat neerkomt op een jaarsalaris van ongeveer €436.000.

Welke club speelt Kian Fitz-Jim voor?

Kian Fitz-Jim speelt momenteel voor Ajax en heeft een contract tot 2027.

Heeft Kian Fitz-Jim sponsordeals?

Ja, Kian Fitz-Jim heeft onder andere een sponsorcontract met Nike, dat bijdraagt aan zijn inkomsten.

Is het salaris van Kian Fitz-Jim passend voor zijn positie?

Gezien zijn belangrijke rol bij Ajax en zijn leeftijd, wordt zijn salaris als passend gezien voor een speler van zijn niveau.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>