Waar woont Robbie Williams?

Geplaatst in Thuis op oktober 3, 2024  

Waar woont Robbie Williams? Robbie Williams is een van de grootste Britse popsterren die we kennen, vooral bekend van zijn tijd bij Take That en zijn solocarrière. De energieke zanger met een scherpe tong en gevoel voor humor heeft miljoenen harten veroverd over de hele wereld.

Geboren in 1974, geniet hij nu van het leven met zijn vrouw en kinderen. Benieuwd waar deze popster zijn rust vindt? Lees verder om erachter te komen waar Robbie Williams woont!

Waar woont Robbie Williams?

Robbie Williams, geboren in 1974 en inmiddels 50 jaar oud, heeft in zijn leven op verschillende bijzondere plekken gewoond. Hij groeide op in Stoke-on-Trent, Engeland, en verwierf wereldfaam met Take That in de jaren ’90.

Na zijn solocarrière verhuisde hij naar Los Angeles, waar hij lange tijd een villa bezat. Vervolgens koos hij voor een meer rustige omgeving in het Engelse Wiltshire, waar hij een landhuis kocht in Compton Bassett. In 2022 verkocht hij dit huis en verloor daarbij een aanzienlijk bedrag.

Nu woont hij met zijn gezin voornamelijk in Londen, in de chique wijk Holland Park. Dat is een hele andere dan waar Andre Rieu woont! Dus, waar woont Robbie Williams? Vandaag de dag is zijn prachtige huis in Londen zijn vaste thuisbasis, hoewel hij nog steeds graag de wereld rondreist.

Waar komt Robbie Williams vandaan?

Robbie Williams is geboren en getogen in Stoke-on-Trent, een industriële stad in het noorden van Engeland. De stad staat bekend om zijn rijke geschiedenis in de keramiekindustrie, die wereldwijd wordt gewaardeerd. In zijn jeugd raakte Robbie betrokken bij muziek en theater, wat uiteindelijk leidde tot zijn doorbraak met de boyband Take That.

Na zijn vertrek uit de band begon hij aan een succesvolle solocarrière, waarbij hij hits als “Angels” en “Rock DJ” uitbracht. Tegenwoordig woont hij weliswaar in Londen, maar zijn roots in Stoke-on-Trent zal hij nooit vergeten.

Wie is Robbie Williams? Een kijkje in het leven

Wie is Robbie Williams? De in 1974 geboren zanger, nu 50 jaar oud, brak door als lid van de populaire boyband Take That. Na zijn vertrek uit de groep in 1995, lanceerde hij een zeer succesvolle solocarrière met talloze hits.

Met zijn humor, charme en opvallende persoonlijkheid veroverde hij de muziekwereld. Hij is nu een familieman, getrouwd met Ayda Field, en vader van vier kinderen. Maar ondanks zijn familieverplichtingen blijft Robbie altijd vol energie optreden en muziek maken.

Robbie Williams’s huis

Benieuwd naar Robbie Williams’ huis? Hij woont nu in een prachtig herenhuis in Holland Park, Londen, waar hij zijn gezin grootbrengt. Het is een luxueus pand met veel privacy, omgeven door groen.

Hoewel hij eerder zijn landhuis in Wiltshire voor 6,75 miljoen pond verkocht, lijkt hij in dit nieuwe huis zijn rust te hebben gevonden. Robbie Williams huis biedt alles wat hij en zijn gezin nodig hebben.

Veelgestelde vragen

Waar woont Robbie Williams?

Robbie Williams woont momenteel in een herenhuis in Holland Park, Londen.

Heeft Robbie Williams zijn huis in Wiltshire verkocht?

Ja, hij heeft zijn huis in Wiltshire in 2022 verkocht met een verlies van ongeveer 1,5 miljoen pond.

In welke landen heeft Robbie Williams gewoond?

Robbie heeft in het verleden gewoond in Los Angeles, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Heeft Robbie Williams nog andere huizen?

Momenteel woont hij voornamelijk in Londen, maar in het verleden bezat hij meerdere huizen, waaronder in Los Angeles en Zwitserland.

Waarom verkocht Robbie Williams zijn landhuis?

Hij verkocht zijn huis in Wiltshire omdat hij en zijn gezin vooral tijd doorbrachten in Londen en het huis minder vaak gebruikten.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>