Waar woont Guus Meeuwis?

Geplaatst in Thuis op oktober 4, 2024  

Waar woont Guus Meeuwis? Guus Meeuwis, de Brabantse zanger die bekend staat om zijn gezellige liedjes, heeft zijn roots in Noord-Brabant. Hij kocht een villa in Tilburg en besloot die te slopen om op dezelfde plek een modern huis te bouwen. Wil je weten waar hij nu precies woont? Lees dan verder om alles te ontdekken over zijn woonplek en nieuwe villa.

Waar woont Guus Meeuwis?

Guus Meeuwis groeide op in het Brabantse dorpje Lieshout, waar hij zijn liefde voor muziek ontwikkelde. In zijn jeugdjaren woonde hij bij zijn ouders en begon hij al snel met het schrijven en zingen van liedjes. Later verhuisde hij naar Tilburg om te studeren en een muzikale carrière op te bouwen. Dit leidde tot zijn eerste hit en gaf hem landelijke bekendheid.

Na verschillende woonplekken in Tilburg besloot hij een villa te kopen in dezelfde stad, die hij vervolgens volledig liet slopen. Op deze plek bouwde hij een gloednieuw huis, waar hij nu samenwoont met zijn verloofde Manon Meijers. Zijn huidige huis is een moderne villa met veel privacy en een grote tuin van maar liefst 5.000 m². Guus is inmiddels 51 jaar oud en woont dus nog steeds in zijn geliefde Brabantse stad.

Waar komt Guus Meeuwis vandaan?

Guus Meeuwis komt oorspronkelijk uit Lieshout, een klein dorp in Noord-Brabant. Lieshout is vooral bekend vanwege de bierbrouwerij van Bavaria, die een prominente plek in het dorp inneemt. De omgeving ademt een gemoedelijke, Brabantse sfeer, waar iedereen elkaar kent. In deze knusse omgeving ontwikkelde Guus zijn passie voor muziek en trad hij al op jonge leeftijd op bij lokale evenementen.

Guus studeerde later aan de Universiteit van Tilburg, waar hij ook zijn eerste grote hit “Het is een Nacht” schreef. Tilburg is een stad die bekendstaat om zijn levendige studentenleven, culturele festivals en textielgeschiedenis. Voor Guus was het een logische plek om zijn carrière te beginnen. Tegenwoordig is hij nog steeds verbonden aan deze stad, zowel door zijn muziek als door zijn woning

Wie is Guus Meeuwis?

Wie is Guus Meeuwis? Guus Meeuwis is een 51-jarige Brabantse zanger en songwriter die vooral bekend is door zijn tijdloze hits zoals “Het is een Nacht” en “Brabant”. Hij heeft een warme band met zijn geboortestreek en blijft zijn liedjes met passie en gevoel brengen. Maar wie is Guus Meeuwis? Als je benieuwd bent naar het leven van deze zanger, lees dan verder en ontdek meer over zijn muziek, leven en waar hij tegenwoordig woont​.

Guus Meeuwis’s huis

Het huis van Guus Meeuwis in Tilburg is een modern bouwwerk met een minimalistisch ontwerp en veel privacy. Guus kocht de grond en liet de bestaande villa slopen om er zijn droomhuis te bouwen. Het nieuwe huis heeft een oppervlakte van 5.000 m² en is gemaakt met de houtskeletbouwmethode. Benieuwd naar de kosten? Guus heeft ongeveer € 1,1 miljoen betaald voor de grond alleen.

Veelgestelde vragen

Waar woont Guus Meeuwis?

Guus Meeuwis woont in een moderne villa in Tilburg, Noord-Brabant.

Waar is Guus Meeuwis opgegroeid?

Hij is opgegroeid in het dorp Lieshout, bekend van de Bavaria-bierbrouwerij.

Wat voor soort huis heeft Guus Meeuwis?

Guus woont in een houten villa die is gebouwd met de houtskeletbouwmethode.

Hoeveel heeft Guus Meeuwis betaald voor zijn huis?

Hij betaalde € 1,1 miljoen voor de grond waar zijn nieuwe villa op is gebouwd.

Met wie woont Guus Meeuwis samen?

Guus woont samen met zijn verloofde Manon Meijers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>