Woonboulevard Poortvliet: Openingstijden, Koopavond & Meer!

Geplaatst in Inspiratie op oktober 4, 2024  

Woonboulevard Poortvliet is dé plek voor iedereen die op zoek is naar interieurinspiratie. Met een ruime selectie aan meubelwinkels en een breed aanbod aan stijlen, is deze woonboulevard in Zeeland een bezoekje waard voor wie zijn woning een nieuwe look wil geven. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over Woonboulevard Poortvliet, van de soorten winkels en openingstijden tot de koopavonden en koopzondagen.

Woonboulevard Poortvliet

Woonboulevard Poortvliet, gelegen aan de Paasdijkweg 33, biedt bezoekers een uitgebreide collectie aan woonwinkels en interieurzaken. Met zo’n 50 verschillende winkels, waaronder grote namen zoals Auping, Montel, en Pronto Wonen, heeft de boulevard alles wat je nodig hebt om je huis in te richten. Het is ontstaan uit een familiebedrijf dat in de jaren ’90 is gegroeid tot een complete woonboulevard. Vandaag de dag is het een XXL woonboulevard met een oppervlakte van meer dan 50.000 vierkante meter.

Winkels Woonboulevard Poortvliet

Op Woonboulevard Poortvliet vind je winkels in allerlei stijlen, van modern tot klassiek. Zo zijn er onder andere Montel voor moderne banken en stoelen, Pronto Wonen voor trendy woonaccessoires en Comfort Suite voor bedden en matrassen. Daarnaast zijn er ook winkels gespecialiseerd in design zoals LeoLux, en budgetopties zoals Profijt Meubel. Deze mix maakt de boulevard toegankelijk voor elke portemonnee en smaak.

Openingstijden Woonboulevard Poortvliet

De reguliere openingstijden van de woonboulevard zijn als volgt:

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag – Donderdag: 10.00 – 17.30
  • Vrijdag: 10.00 – 21.00
  • Zaterdag: 10.00 – 17.00
  • Zondag: Gesloten

Let op dat de openingstijden kunnen variëren per winkel, vooral op feestdagen​.

Koopzondag Woonboulevard Poortvliet

Op Woonboulevard Poortvliet zijn er geen reguliere koopzondagen. Op feestdagen gelden vaak aangepaste openingstijden en kunnen de winkels open zijn van 10:00 tot 16:00 uur, of zelfs helemaal gesloten zijn. Controleer altijd de website van de woonboulevard om op de hoogte te blijven van eventuele afwijkingen tijdens feestdagen zoals Pasen, Kerst of Hemelvaart​.

Wil je dus langskomen op een feestdag of op zondag? Het is slim om eerst even de actuele openingstijden te checken om verrassingen te voorkomen.

Koopavond Woonboulevard Poortvliet

Elke vrijdagavond is het koopavond op Woonboulevard Poortvliet. De winkels zijn dan geopend tot 21.00 uur, ideaal voor wie na werktijd nog even langs wil komen. De koopavond is erg populair, omdat je in alle rust kunt winkelen en advies kunt inwinnen bij de verschillende interieurzaken. Vaak zijn er speciale acties of demonstraties op deze avonden, waardoor het extra leuk is om te gaan​.

Bereikbaarheid Woonboulevard Poortvliet

Woonboulevard Poortvliet is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor bezoekers. Kom je met de bus? Dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Poortvliet, waarna het nog een korte wandeling is naar de boulevard​.

Veelgestelde Vragen

Wat is Woonboulevard Poortvliet?

Woonboulevard Poortvliet is de grootste woonwinkel van de Benelux met een showroom van 50.000 m² en een breed scala aan woonstijlen en producten.

Heeft Woonboulevard Poortvliet een koopavond?

Ja, elke vrijdag is er een koopavond en zijn de winkels geopend tot 21:00 uur.

Hoeveel winkels zijn er bij Woonboulevard Poortvliet?

De woonboulevard heeft diverse afdelingen en winkels zoals Weyts Interieur, Profijt Meubel en Kidsworld, samen goed voor honderden producten en stijlen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>