Woonboulevard Heerlen: Openingstijden, Koopzondag & Meer!

Geplaatst in Inspiratie op oktober 4, 2024  

Woonboulevard Heerlen is een van de grootste woonboulevards van Europa en een ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar wooninspiratie. Met meer dan 50 winkels biedt deze woonboulevard een uitgebreid aanbod op het gebied van meubels, woonaccessoires en meer. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Woonboulevard Heerlen, van de verschillende winkels en openingstijden tot de bereikbaarheid en speciale koopdagen.

Woonboulevard Heerlen

Woonboulevard Heerlen, gelegen in Zuid-Limburg, is een groot winkelgebied gespecialiseerd in wonen. Het werd opgericht om een breed scala aan woonwinkels op één locatie samen te brengen. Met meer dan 50 winkels verspreid over drie pleinen vind je alles wat je nodig hebt voor je huis en tuin. Of je nu een nieuwe bank, bed of keuken zoekt, deze boulevard heeft het allemaal. Het gratis parkeren voor de deur maakt het winkelen nog makkelijker.

Winkels Woonboulevard Heerlen

Op de Woonboulevard Heerlen vind je een diverse mix van winkels. Van grote meubelzaken zoals IKEA en Leen Bakker tot speciaalzaken als Prénatal voor babyartikelen. Ook zijn er winkels zoals Goossens en Trendhopper voor stijlvol wonen, en keukenwinkels zoals Keukenconcurrent en Brugman. Of je nu op zoek bent naar een nieuw bed bij Swiss Sense of een mooie bank bij Seats and Sofas, hier zit je goed.

Openingstijden Woonboulevard Heerlen

De standaard openingstijden van de winkels op Woonboulevard Heerlen zijn als volgt:

  • Maandag: 12:00 – 18:00
  • Dinsdag: 10:00 – 18:00
  • Woensdag: 10:00 – 18:00
  • Donderdag: 10:00 – 21:00
  • Vrijdag: 10:00 – 18:00
  • Zaterdag: 10:00 – 18:00
  • Zondag: 12:00 – 17:00

Koopzondag Woonboulevard Heerlen

Woonboulevard Heerlen is vrijwel elke zondag open, met uitzondering van feestdagen zoals Eerste Kerstdag, Nieuwjaarsdag en Eerste Paasdag. Op deze koopzondagen zijn de winkels geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Het is een fijne gelegenheid om rustig te shoppen en wooninspiratie op te doen zonder de drukte van een doordeweekse dag.

Koopavond Woonboulevard Heerlen

Op donderdag is het koopavond op Woonboulevard Heerlen. Dit betekent dat je tot 21:00 uur kunt winkelen. Ideaal als je na een lange werkdag nog wat inspiratie wilt opdoen of gewoon lekker wilt rondneuzen. Veel winkels, zoals de grotere meubelketens, zijn tot laat open en het is dan vaak wat rustiger, waardoor je alle tijd hebt om goed te kijken.

Bereikbaarheid Woonboulevard Heerlen

De Woonboulevard Heerlen is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het winkelgebied ligt vlakbij de A76 en N281 en biedt gratis parkeermogelijkheden. Ook met de trein kun je gemakkelijk komen, aangezien er een eigen station bij de woonboulevard is, waar iedere 30 minuten een trein stopt.

Veelgestelde vragen

Wanneer is koopzondag bij Woonboulevard Heerlen?

Elke zondag is het koopzondag bij Woonboulevard Heerlen, met openingstijden van 12:00 tot 17:00 uur, behalve op bepaalde feestdagen.

Is er een koopavond bij Woonboulevard Heerlen?

Ja, op donderdag is het koopavond en zijn de winkels tot 21:00 uur open.

Hoeveel winkels zijn er op Woonboulevard Heerlen?

Er zijn meer dan 50 winkels op Woonboulevard Heerlen, variërend van meubels tot keukens en decoratie.

Hoe kan ik Woonboulevard Heerlen bereiken?

Woonboulevard Heerlen is bereikbaar met de auto via de A76 en N281, en met het openbaar vervoer door de trein naar station Woonboulevard Heerlen te nemen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>