Een antieke spiegel kopen? Hier vind je de mooiste antieke spiegels van de beste kwaliteit voor de meest voordelige prijzen.

Op deze pagina vind je een breed scala aan Antieke Spiegels. Wij hebben de beste deals van dit moment verzameld waardoor je zeker weet dat je op de hoogte bent van de laatste antieke trends.

Laat je bij Woonio inspireren en verrassen door deze prachtige antieke spiegels die we voor jou hebben uitgezocht!  

antieke spiegel
antieke spiegel
antieke spiegel
antieke spiegel
antieke spiegel
antieke spiegel

Waarom een antieke spiegel kopen?

Onze waaier van liefdevol, versierde antieke spiegels biedt mooie elegante afwerking perfect voor om het even welk huis ontwerp aan. Deze antieke stijl ontwerpen bieden een breed scala van reproducties uit de meeste tijdperken perfect voor het creĆ«ren van een tijdloos gevoel aan uw huis. 

Bij Woonio streven we ernaar om u te voorzien van de hoogste kwaliteit ontwerpen en afwerkingen en ons assortiment van prachtige antieke spiegels doet precies dat. De prachtige detaillering van veel van de spiegels toont het deskundige vakmanschap dat is gegaan in het ontwerpen van deze antieke stijl spiegels. 

Waar plaats je de antieke spiegels in je huis?

Wij hebben zorgvuldig alleen de mooiste antieke spiegels geselecteerd, zodat u er een kunt kiezen die in elke kamer van uw huis past. Perfect geschikt voor een traditionele omgeving zullen onze antieke spiegels een elegante, klassieke uitstraling aan uw leefruimte geven. 

Antieke spiegels zijn ideaal voor vrijwel elke ruimte in uw huis, of het nu uw hal, woonkamer, eetkamer of slaapkamer is. Waar u ook uw antieke spiegel wilt plaatsen, de sierlijke detaillering van deze spiegels zal gemakkelijk de aandacht van uw gasten trekken. 

Hoe zien antieke spiegels eruit?

Antieke spiegels zijn vaak voorzien van afgeschuind glas (vanwege hun ouderdom), vossen rond de lijst en ingewikkeld gesneden gebladerte. Als u op zoek bent naar iets eenvoudigers, zijn retrospiegels eenvoudiger van ontwerp. Over het algemeen zijn ze gemonteerd op teakhout en hebben ze weinig tot geen graveringen of versieringen.

Art Deco spiegels hebben vaak helemaal geen lijst, hier zit het detail in het glas zelf dat vaak afgeschuind is en een unieke vorm heeft in een geschulpte, gestreepte of cirkelvormig ontwerp.

Wat uw wensen ook zijn, koop een spiegel die geschikt is voor uw ruimte en houd rekening met de verlichting in uw kamer. Zet een hoge spiegel nooit tegenover of te dicht bij een raam, want dan ontstaat er een silhouet of schaduw op uw spiegelbeeld. Dit is geen probleem voor lagere spiegels die aan een kaptafel hangen, omdat ze lager bij de grond staan en de kijker dus beter licht heeft en dus beter selfies kan maken.

Hoewel we allemaal een telefoon met frontcamera bij ons hebben, kan niets een echte spiegel vervangen. In onze tas, op de bus, in winkels en in huis, we hebben een haat-liefde verhouding met de spiegel die niet snel zal eindigen. Koop een spiegel die bij je huis en je stijl past en die je het gevoel geeft dat je de wereld kunt veroveren.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>