Beste Airco Slaapkamer [Test 2024]

Onze Favoriete Airco Slaapkamer

Mobiele airco ideaal voor op de slaapkamer - 9000 BTU / 2,6 kW met afstandsbediening / airconditioner 4-in-1

Mobiele airco ideaal voor op de slaapkamer - 9000 BTU / 2,6 kW met afstandsbediening / airconditioner 4-in-1

Ben jij op zoek naar de beste Airco voor in de slaapkamer? Uit onze beste airco slaapkamer test is gebleken dat de Mobiele airco ideaal voor op de slaapkamer - 9000 BTU / 2,6 kW met afstandsbediening / airconditioner 4-in-1 de beste optie is voor in de slaapkamer.

Deze airco voor in de slaapkamer is namelijk van alle gemakken voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wieltjes, 2 standen voor het ventileren, een LED scherm en een meegeleverde afstandsbediening. Daarnaast is de airconditioning in 4 verschillende standen verstelbaar.

Benieuwd naar de beste prijs van deze airco? Klik dan op de onderstaande button!

Wat is de beste airco voor in de slaapkamer? Deze vraag horen wij vaak, vooral in de zomer. De zomers worden steeds warmer en een goede nachtrust wordt daardoor belangrijker. Vooral op de bovenste verdiepingen kan het erg warm worden, omdat warmte opstijgt en daar blijft hangen. Dit kan je slaap verstoren en leiden tot frustratie en irritatie overdag.

Gelukkig is dit probleem eenvoudig op te lossen. Een airco in de slaapkamer kan je nachtrust redden door de temperatuur naar wens aan te passen. We begrijpen dat het kiezen van de juiste airco lastig kan zijn, gezien de vele opties en prijsklassen.

Daarom hebben wij dit artikel geschreven om je te helpen. We hebben de belangrijkste criteria voor je op een rijtje gezet en de beste opties van dit moment in een handige top 5 toegelicht. Benieuwd? Lees dan snel verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

33

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Airco's voor Slaapkamer

Mobiele airco ideaal voor op de slaapkamer - 9000 BTU / 2,6 kW met afstandsbediening / airconditioner 4-in-1

Best koop airco slaapkamer
1.  Mobiele airco ideaal voor op de slaapkamer - 9000 BTU / 2,6 kW met afstandsbediening / airconditioner 4-in-1

Daewoo DA9KWE Mobiele Airco 9000 BTU - 3-in-1 - Luchtontvochtiging - Ventilator - Timer - voor Slaapkamer en Woonkamer

Beste split airco slaapkamer
2. Daewoo DA9KWE Mobiele Airco 9000 BTU - 3-in-1 - Luchtontvochtiging - Ventilator - Timer - voor Slaapkamer en Woonkamer

Argo Zelos mobiele airco ideaal voor op de slaapkamer - 8000 BTU / 2,05 kW met afstandsbediening / airconditioner 3-in-1

Beste mobiele airco slaapkamer
3. Argo Zelos mobiele airco ideaal voor op de slaapkamer - 8000 BTU / 2,05 kW met afstandsbediening / airconditioner 3-in-1

Mobiele Airconditioning van In Round – 3 in 1 Airconditioner met Afstandsbediening – Airco voor Slaapkamer – Luchtkoeler – Aircooler – Airco’s – Luchtontvochtiger

Beste fluisterstille airco slaapkamer
4. Mobiele Airconditioning van In Round – 3 in 1 Airconditioner met Afstandsbediening – Airco voor Slaapkamer – Luchtkoeler – Aircooler – Airco’s – Luchtontvochtiger

Daewoo DA7KWE - Mobiele Airco 7000 BTU - 3-in-1 - Luchtontvochtiging - Ventilator - Timer - voor Slaapkamer en Woonkamer

Beste budget airco slaapkamer
5. Daewoo DA7KWE - Mobiele Airco 7000 BTU - 3-in-1 - Luchtontvochtiging - Ventilator - Timer - voor Slaapkamer en Woonkamer


Waar op letten bij het kopen van een Airco voor in de Slaapkamer?

Maar waar moet je op letten bij het aanschaffen van een airco voor in de slaapkamer en welke airco past het beste bij jou? Dit zijn lastige vragen die wij vaak voorbij zien komen. Om het jou wat makkelijker te maken hebben wij hieronder de belangrijkste criteria uit onze beste airco voor in de slaapkamer test op een rijtje gezet.

Door rekening te houden met deze criteria verklein jij de kans op een miskoop. Daarnaast ontdek je wel airco het beste bij jou past en welke verschillende soorten er zijn. Deze criteria zijn dezelfde criteria als getest in de beste airco slaapkamer consumentenbond test. Lees deze criteria dus goed door voordat je een airco voor jouw slaapkamer aanschaft.

Prijs airco voor slaapkamer

Allereerst kan is het belangrijk om te kijken naar de prijs die je wilt uitgeven voor een airco voor in de slaapkamer. Ze zijn er namelijk in allerlei verschillende prijsklassen. Zo heb je voor vrij weinig geld al een airco die over de belangrijkste functies bezit. Behoefte aan meer functies? Dan kan de prijs wat oplopen maar dit kan het zeker waard zijn.

Bedenk dus vooraf goed hoeveel geld jij wilt spenderen aan een airco voor in de slaapkamer. Ga vervolgens na of deze airco ook over de juiste functies beschikt. Dit staat vaak aangegeven in de product omschrijving.

Is de airco fluisterstil?

Als jij de beste airco voor in de slaapkamers zoekt dan wil je uiteraard een apparaat dat niet te veel herrie maakt. We zouden je dan ook altijd aanraden om hier op te letten bij het kopen van een airco voor in de slaapkamer. Dit kan namelijk voor veel frustratie zorgen als deze airco te veel geluid maakt.

In de product omschrijving van een airco staat vaak aangegeven hoeveel dB de airco maximaal maakt wanneer hij in goede conditie is. Vaak staat ook aangegeven of deze geschikt zijn voor in de slaapkamer of niet. Wij hebben in onze top 5 alleen maar modellen opgenomen die beschikken over het gewenst maximaal aantal decibel.

Energie verbruik

Airco's in een slaapkamer staan vaak uren achter elkaar te koelen. Om deze reden is het belangrijk dat je kijkt naar het energielabel van de airco. Dit kan namelijk flink verschillen tussen de verschillende modellen. Ook deze gegevens zijn makkelijk terug te vinden in de product omschrijvingen van de airco's.

Gelukkig hebben de meeste airco's tegenwoordig een gunstig energielabel waardoor de energiekosten redelijk mee vallen. Kies bij voorkeur altijd voor een airco met tenminste een energielabel A of A+. Hiermee weet je zeker dat je geen onverwacht hoge energierekening voor je kiezen krijgt.

Met of zonder afvoerslang

Vrijwel alle mobiele airco's voor in de slaapkamer beschikken over een slang. Als je liever geen slang wilt is het dus verstandig om naar een inbouw airco te kijken. Om problemen te voorkomen is het handig om van te voren al te kijken of er een plek vrij is dichtbij het raam. De airco moet namelijk dichtbij het raam staan om de slang naar buiten te kunnen steken.


Top 10 Meest Verkochte Airco's Slaapkamer

Heb jij geen tijd om dit hele artikel te lezen maar ben je wel benieuwd naar de best geteste airco's voor in de slaapkamer? In onderstaand overzicht vind je de meest verkochte airco's bij enkele grote webshops in Nederland.

Wanneer je op de button klikt word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste airco's voor in de slaapkamer van de betreffende webshop. Vergeet niet op alle buttons te klikken zodat je zeker weet dat je de laagste prijs betaald.


Wat is de beste airco voor slaapkamer 2024?

Nu je weet waar je op moet letten is het tijd voor de beste airco's voor in de slaapkamer van 2024. Door het uitvoeren van onze beste airco's voor in de slaapkamer test zijn wij namelijk tot verassende conclusies gekomen. De beste opties hebben wij opgenomen in onze handige top 5. De top 5 vind je hieronder met voor elk model een korte product omschrijving.

Bij het opstellen van onze top 5 hebben wij naast de geteste criteria ook rekening gehouden met reviews van andere consumenten. De eindbeoordeling is dus gebaseerd op een combinatie van de reviews en de geteste criteria. Als laatste hebben wij ook nog elk product voorzien van de voor- en nadelen. Hierdoor weet je precies of de airco geschikt is voor jou.

1. Mobiele airco ideaal voor op de slaapkamer - 9000 BTU / 2,6 kW met afstandsbediening / airconditioner 4-in-1

Mobiele airco ideaal voor op de slaapkamer - 9000 BTU / 2,6 kW met afstandsbediening / airconditioner 4-in-1

9.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Als eerste in onze lijst hebben wij de Mobiele airco ideaal voor op de slaapkamer - 9000 BTU / 2,6 kW met afstandsbediening / airconditioner 4-in-1 geselecteerd als beste airco voor op de slaapkamer. Deze 4 in 1 airco heeft een koelcapaciteit van 2,6 kW wat hem geschikt maakt voor de warme zomerdagen. Daarnaast beschikt hij over handige wieltjes en handvatten.

De ventilator heeft 2 standen waardoor jij hem ook nog af kunt stellen op de gewenste stand. Ook is de Mobiele airco ideaal voor op de slaapkamer - 9000 BTU / 2,6 kW met afstandsbediening / airconditioner 4-in-1 voorzien van een LED scherm en wordt er een handige afstandsbediening meegeleverd waardoor jij de airco vanuit bed kunt bedienen.

Verder is de airconditioning in totaal in 4 standen in te stellen wat jou meerdere opties biedt. Zo is het mogelijk om een ruimte te koelen, de lucht vocht vrij te maken, te verwarmen en te ventileren. 

Voordelen

 • Geleverd inclusief afstandsbediening
 • Optimaal gebruiksgemak
 • Energieklasse A

Nadelen

 • In het begin niet super snel

2. Daewoo DA9KWE Mobiele Airco 9000 BTU - 3-in-1 - Luchtontvochtiging - Ventilator - Timer - voor Slaapkamer en Woonkamer

Mobiele Airconditioning van In Round – 3 in 1 Airconditioner met Afstandsbediening – Airco voor Slaapkamer – Luchtkoeler – Aircooler – Airco’s – Luchtontvochtiger

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op zoek naar een wat goedkopere variant airco voor in jouw slaapkamer die toch over de belangrijkste criteria beschikt? Dan zoek je de Daewoo DA9KWE Mobiele Airco 9000 BTU - 3-in-1 - Luchtontvochtiging - Ventilator - Timer - voor Slaapkamer en Woonkamer. Deze 3-in-1 airco beschikt namelijk over de functies om te koelen, de lucht vocht vrij te maken en te ventileren.

Het koelvermogen is daarnaast ook erg sterk namelijk 9000 BTU. Hierdoor is de airco geschikt om ruimtes tot 45 vierkante meter te reguleren. De airco kan naar twee verschillende standen in snelheid worden afgesteld om de gewenste circulering te creëren. Daarnaast beschikt de airco over een handige afstandsbediening die eenvoudig te bedienen is.

De airco is ook voorzien van een digitale timer die op het LED scherm van de airco in te stellen is. Hierdoor schakelt de airco automatisch aan en uit. Dit kan vooral voor tijdens het slapen een erg fijne functie zijn. De beste prijs van deze airco vind je via de bovenstaande button!

Voordelen

 • Geschikt voor ruimtes tot 45 vierkante meter
 • Op afstand te bedienen

Nadelen

 • Geen verwarmingsfunctie

3. Argo Zelos mobiele airco ideaal voor op de slaapkamer - 8000 BTU / 2,05 kW met afstandsbediening / airconditioner 3-in-1

Argo Zelos mobiele airco ideaal voor op de slaapkamer - 8000 BTU / 2,05 kW met afstandsbediening / airconditioner 3-in-1

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op nummer 3 hebben wij de Argo Zelos mobiele airco ideaal voor op de slaapkamer - 8000 BTU / 2,05 kW met afstandsbediening / airconditioner 3-in-1 geselecteerd als beste mobiele airco. Deze airco voor in de slaapkamer beschikt over een handige meegeleverde afstandsbediening en kan in 3 verschillende standen ingeschakeld worden.

Daarnaast beschikt ook deze airco over handige wieltjes en handvatten. Het energielabel van deze airco is A wat hem erg zuinig maakt. Door middel van het ingebouwde LED scherm is het mogelijk om de instellingen van de airco aan te passen. De airco brengt direct verkoeling als dat nodig is dankzij de 2,05 kW koelcapaciteit die hij bezit.

De 3 verschillende standen waarin de airco kan worden aangepast zijn het koelen van de omgeving, het verwijderen van de vocht uit de lucht en het ventileren van de omgeving.

Voordelen

 • Geschikt voor koelen, luchtontvochtiging en ventileren
 • Inclusief afstandsbediening
 • Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding

Nadelen

 • Beschikt niet over een verwarmingsfunctie

4. Mobiele Airconditioning van In Round – 3 in 1 Airconditioner met Afstandsbediening – Airco voor Slaapkamer

Mobiele Airconditioning van In Round – 3 in 1 Airconditioner met Afstandsbediening – Airco voor Slaapkamer – Luchtkoeler – Aircooler – Airco’s – Luchtontvochtiger

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op zoek naar een hele krachtige airco voor in een grote slaapkamer die toch fluisterstil is? Dan is de Mobiele Airconditioning van In Round – 3 in 1 Airconditioner met Afstandsbediening – Airco voor Slaapkamer ideaal voor jou. Deze airco beschikt namelijk over 2600 watt maar geeft toch een maximaal geluidsniveau van 50 dB bij volle kracht. 

Hierdoor kan jij in een korte tijd voor het slapen gaan de kamer afkoelen en kan hij tijdens het slapen uit of op een zachte stand waardoor jij er geen last van hebt. Daarnaast beschikt deze airco voor in de slaapkamer ook nog over een afstandsbediening om hem vanuit bed te bedienen. Met deze airco kan je een ruimte tot 33 vierkante meter gemakkelijk afkoelen tot de gewenste temperatuur.

Voordelen

 • Ideaal voor slaapkamers (koelt tot 33m2)
 • Beschikt over thermostaat en afstandsbediening

Nadelen

 • Duurdere variant

5. Daewoo DA7KWE - Mobiele Airco 7000 BTU - 3-in-1 - Luchtontvochtiging - Ventilator - Timer - voor Slaapkamer en Woonkamer

Daewoo DA7KWE - Mobiele Airco 7000 BTU - 3-in-1 - Luchtontvochtiging - Ventilator - Timer - voor Slaapkamer en Woonkamer

7.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar een budget airco voor in de slaapkamer? Dan is de Daewoo DA7KWE - Mobiele Airco 7000 BTU - 3-in-1 - Luchtontvochtiging - Ventilator - Timer - voor Slaapkamer en Woonkamer de beste optie voor jou. Deze 3-in-1 airco is namelijk scherp geprijsd maar beschikt toch over de functies die jij nodig hebt. 

Zo heeft deze airco voor in de slaapkamer een vermogen van 780 watt en een maximaal geluidsniveau van 65 dB. Dit is minder dan de andere modellen maar je betaald er daarentegen ook een stuk minder voor. Verder is de airco te bedienen via het LED scherm met timer en is er een afstandsbediening aanwezig. De airco beschikt verder over 2 snelheden en de functies ventileren, afkoelen en luchtontvochtigen.

Voordelen

 • Ingebouwde LED scherm met timer
 • Koelvermogen van 7000 BTU

Nadelen

 • Maakt meer geluid dan andere modellen

Veelgestelde Vragen

Hoeveel decibel moet een stille airco voor de slaapkamer zijn?

Een stille airco voor de slaapkamer moet rond de 25-30 decibel zijn. Dit zorgt ervoor dat het apparaat stil genoeg is om je slaap niet te verstoren.

Is een mobiele airco geschikt voor de slaapkamer?

Ja, een mobiele airco is geschikt voor de slaapkamer. Ze zijn flexibel, eenvoudig te installeren en verplaatsen, en kunnen effectief kleine tot middelgrote kamers koelen.

Hoe kan ik energie besparen met een airco in de slaapkamer?

Je kunt energie besparen door een airco met een hoge energie-efficiëntieklasse (A++ of hoger) te kiezen. Ook helpt het om de airco alleen te gebruiken wanneer nodig en de deuren en ramen gesloten te houden tijdens gebruik.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>