Best Geteste alarmsysteem zonder abonnement

Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro

Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro

Met de Eufy Home Alarm Kit 7-delig in combinatie wordt jouw huis goed beschermd zonder dat je aan een abonnement vast zit. Dit alarmsysteem is voorzien van allemaal slimme features die de beveiliging van je woning veel makkelijker en vertrouwder laten aanvoelen. Zo wordt er gefilmd in 2K resolutie zodat alle beelden opgenomen worden in full hd resolutie. Zo staat elke inbreker er haarscherp op!

Om de veiligheid in en rondom je woning te vergroten, kun je het beste een alarmsysteem inschakelen. Niet alleen zorgt een alarmsysteem ervoor dat je het weet wanneer er wordt ingebroken in je woning, maar ook schrikt het alleen al zien van een alarmsysteem veel potentiële inbrekers al af. 

Het is echter niet makkelijk om het beste alarmsysteem zonder abonnement te vinden. Op internet kun je talloze opties vinden, en je blijft jezelf de vraag stellen: welk alarmsysteem zonder abonnement past het beste bij mij?

Voor het beste alarmsysteem zonder abonnement 2024 kun je bij Woonio terecht. We vinden het belangrijk om miskopen te voorkomen, en daarom gaan we met onze alarmsysteem zonder abonnement test tot het uiterste om de beste alarmsysteem zonder abonnement aanbiedingen te vinden. Je kan er immers niet altijd vanuit gaan dat de beste alarmsysteem zonder abonnement volgens de consumentenbond ook een goede aankoop is voor jou!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste alarmsystemen zonder abonnement

Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro

Beste koop alarmsysteem zonder abonnement
1.  Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro

Beste alarmsysteem zonder abonnement met camera's
2. Smartbeveiliging Draadloze Alarmsystemen

ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem

Beste Simpele alarmsysteem zonder abonnement 
3. ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem

Beste Slimme alarmsysteem zonder abonnement
4. Somfy Home Alarm

Looki Alarmsysteem

Beste Budget alarmsysteem zonder abonnement
5. Looki® Alarmhub Plus

Top 10 beste alarmsystemen zonder abonnement

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste alarmsystemen zonder abonnement.


Waar moet je op letten bij het kopen van een alarmsysteem zonder abonnement?

We hebben in onze alarmsysteem zonder abonnement test niet zomaar lukraak wat producten uitgekozen. De beste alarmsystemen zonder abonnement voldoen immers allemaal aan een paar belangrijke specificaties en eisen. Welke alarmsysteem zonder abonnement het beste is, verschilt per persoon - maar we raden aan om in ieder geval goed op de onderstaande punten te letten voor je een alarmsysteem zonder abonnement koopt!

Verbinding

Hoe verbind je een alarmsysteem? Vaak gebeurt dat met een app, waarin je handig alle opties van je alarmsysteem kunt beheren. Ouderwetsere of goedkopere alarmsystemen kunnen ook met een centrale modem werken. Een slim alarmsysteem raden we echter sterk aan, omdat je zo vaak meer overzicht hebt over je eigen veiligheid. Meestal heb je daar wel een wifi verbinding voor nodig.

Camera's

Bij een alarmsysteem zijn camera's wel zo handig. Goede alarmsystemen hebben camera's meegeleverd. Let op de resolutie van de camera, of de camera nachtvisie heeft, en of ze werken met een stekker of op een accu. Zo weet je waar je aan toe bent bij installatie van de camera, en kun je beter gebruik maken van alle mogelijkheden.

Aantal gebruikers

De meeste alarmsystemen zonder abonnement bedien je dus met een app. Het is dan handig dat je met meerdere gebruikers op die app kunt inloggen, zodat zowel jij als je partner of huisgenoten het alarm kunnen bedienen. Sommige alarmsystemen werken echter met een afstandsbediening. Het kan handig zijn om twee hiervan te hebben, zodat je hem minder snel kwijtraakt.

Op afstand gebruiken

Als je een slim alarmsysteem zonder abonnement koopt, kun je die vaak bedienen van buiten je huis. Soms kan je zelfs praten, felle lichten aanzetten en natuurlijk het alarm handmatig triggeren als je niet thuis bent. Dat is het grootste voordeel van een slim alarmsysteem, en het is zeer aan te raden om dit erbij te hebben!


Wat is het beste alarmsysteem zonder abonnement van 2024? 

Genoeg gepraat! We hebben een uitgebreide alarmsysteem zonder abonnement test gedaan om erachter te komen welke alarmsystemen het beste zijn in 2024. Hieronder hebben we ze in een handig overzichtje verwerkt, en even kort benoemd wat de voordelen en nadelen van deze ontzettend goede alarmsystemen zonder abonnement zijn. Hopelijk kun je hieronder je nieuwe alarmsysteem zonder abonnement vinden - de beste prijs vind je achter de rode knop!

1. Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro

Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Wil je graag een uitgebreid alarmsysteem met alles erop en eraan? We kunnen dan maar één product uitlichten als de allerbeste - de Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro!

Dit 7-delige pakket van Eufy is een volwaardig alarmsysteem waarbij je echt waar voor je geld krijgt. Één van de grootste voordelen van de Eufy producten is dat ze altijd volledig uit te breiden zijn, danwel met andere Eufy producten. Zo kun je denken aan beveiligingscamera's voor buiten of binnenshuis.

Alles komt samen in de handige app van Eufy. Die is Nederlandstalig en heeft een makkelijke interface. Je kan daardoor de camera die is meegeleverd, evenals de 7 delige alarm kit, in een handomdraai installeren en instellen!

Het grootste voordeel aan deze ontzettend goede alarmsysteem zonder abonnement, is dat het te combineren is met Google Assistant / Google Home, maar ook Amazon Alexa. Zeg bijvoorbeeld "Hey Google, Alarm aan!" om je huis te beveiligen, of kijk op je Android-telefoon de beelden van de Eufycam terug.

De Eufycam 2 Pro heeft een resolutie van 2K, wat meer dan genoeg is om alles scherp te zien. Ook 's nachts is dit mogelijk omdat je infraroodsensoren tot je beschikking hebt. Al met al een uitstekend product dus om je woning te beveiligen, en alles gebeurt in één handige app!

Voordelen Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro

 • Alle beveiliging samen in één app
 • Inclusief camera en 7-delige alarmset
 • 2K resolutie en nachtvisie
 • Te koppelen aan Google Home en Alexa

Nadelen Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro

 • Een volledig, maar wel een prijzig pakket

2.  Smartbeveiliging Draadloze Alarmsystemen

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

De volgende alarmset is van het merk Smartbeveiliging, die producten maakt op het gebied van... Smart beveiliging! Het Nederlandse merk is inmiddels gegroeid als betrouwbare naam in de thuisveiligheidsector, en met deze Smartbeveiliging Draadloze Alarmsystemen begrijpen we goed waarom!

Met de Smartbeveiliging Draadloze Alarmsystemen kun je in totaal van 9 apparaatjes gebruik maken om je woning te beveiligen. Dat gebeurt allemaal in een Nederlandstalige app die alle veiligheidsopties duidelijk op één plek bewaart. Zo heb je altijd overzicht over wat er in, en rondom je woning gebeurt - ook als je zelf niet thuis bent.

De sensoren die zijn meegeleverd, zijn twee raam/deursensoren en twee bewegingssensoren. Ook krijg je een set van twee camera's - één voor binnen, de ander voor buiten. Als die een beweging constateren op een ongebruikelijk moment, stel je de Smartbeveiliging Draadloze Alarmsystemen zo in dat ze via het paneel een luid alarm laten klinken. 

Mocht dat een keer gebeuren (bij een inbreker die de alarmsystemen niet heeft gezien) kun je erop rekenen dat hij of zij meteen de benen neemt. Maar vaak is het plaatsen van zo'n alarmsysteem al genoeg om iedere ongewenste bezoeker af te schrikken!

Voordelen Smartbeveiliging Draadloze Alarmsystemen

 • Twee bewegingssensoren
 • Twee deursensoren
 • 2 camera's, voor binnen én buiten
 • Makkelijke app

Nadelen Smartbeveiliging Draadloze Alarmsystemen

 • Camera's niet van de hoogste kwaliteit
 • Goed wifi signaal nodig

3. ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem

ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plaats staat een deftig eruitziend product, namelijk het ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem! Dit systeem wordt veel gewaardeerd door gebruikers door de simpliciteit en het intuïtieve gebruik van het alarmsysteem.

Je krijgt bij dit ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem pakket 3 raam/ deursensoren meegeleverd, maar ook een basis unit en controlepaneel om alles in de gaten te houden. Camera's zijn niet nodig doordat je op elk raam of deur een sensor kunt plakken. Dat vergroot dus je veiligheid zonder dat je het gevoel hebt dat er een camera op je gericht staat!

De ELRO app is zeer goed te gebruiken, en dankzij de simpele bevestiging kun je het hele systeem in ongeveer 10 minuten 'up en running' krijgen. De app alarmeert je direct als er iets gebeurt als je weg bent. Valt de stroom uit? Geen zorgen! Er is een back-up batterij meegeleverd zodat het systeem actief blijft als er zoiets gebeurt.

Voordelen ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem

 • Uitgebreid systeem met 11 onderdelen
 • Handig schermpje 
 • Geen geboor nodig voor installatie
 • In/uitschakelen met RFID-tag is handige oplossing

Nadelen ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem

 • App houdt te wensen over

4. Somfy Home Alarm

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Het Somfy Home Alarm is het volgende product dat we wilden testen in onze alarmsysteem zonder abonnement test - en niet alleen omdat hij er fancy uitziet. Het Somfy Home Alarm belooft namelijk het enige alarmsysteem te zijn dat inbrekers al verjaagt voor ze binnen zijn - en dat moesten we met eigen ogen testen!

Het Somfy Home Alarm voldoet aan deze belofte doordat hij is voorzien van drie deur- en raamsensoren. Deze vertellen je echter niet alleen of een deur of raam geforceerd wordt, maar merken al lichte vormen van druk op het oppervlak - nog voordat de inbreker daadwerkelijk binnen is!

We hebben het systeem even onder de loep genomen, en jahoor: het Somfy Home Alarm doet inderdaad wat het belooft! De inbreker zet een klein beetje druk op het raam, en doormiddel van de slimme technologie van het IntelliTAG systeem herkent hij precies of er sprake is van een gevaarlijke situatie of gewoon je hond die tegen het raam aan rent. 

Ook kan het Somfy Home Alarm bijvoorbeeld herkennen of je buurjongen een bal tegen het raam trapt. Het systeem is compatibel met Nest, IFTT en Amazon Alexa. Ook kun je het systeem activeren doormiddel van de twee Key-Fobs (soort van tags) die worden meegeleverd. Vergelijkbaar met het Alarmhub systeem van Looki, dus.

Voordelen Somfy Home Alarm

 • Zeer intelligent systeem dat inbrekers wegjaagt voor er iets gebeurt
 • Compatibel met smart home platformen
 • Te activeren met twee tags

Nadelen Somfy Home Alarm

 • Niet compatibel met Google Home / Assistant

5. Looki® Alarmhub Plus

Looki Alarmsysteem

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als we het hebben over de beste prijs-kwaliteitverhouding, is de Looki® Alarmhub Plus zeker het overwegen waard voor iedereen die een uitgebreid alarmpakket zoekt. Het Looki® Alarmhub Plus wordt zelfs een alarmhub genoemd, en dat kunnen we begrijpen gezien de hoeveelheid materiaal die wordt geleverd - maar liefst 11 verschillende apparaten die rondom je woning geplaatst kunnen worden voor je veiligheid!

Zo vind je in het pakket drie deursensoren, drie bewegingssensoren en een scherm die je in een centrale plaats in je woning kunt plaatsen. Er is een inlogcode nodig om het alarm uit te schakelen - je kan het echter ook doen via een app of met een RFID-tag.

Als je die tag altijd aan je sleutelbos hebt hangen, weet je zeker dat het alarm altijd aan staat als je er niet bent. Dat is superfijn voor mensen die overdag vaak niet thuis zijn, en voorkomt dat je per ongeluk het alarm activeert als je telefoon leeg is - de RFID-tag werkt immers altijd. 

Een ander probleem bij veel alarmsystemen dat Looki slim heeft opgelost, is de bevestiging van de sensoren! Bij de Looki® Alarmhub Plus worden namelijk 3M-stickers meegeleverd, en door het lichte gewicht van de apparaatjes kun je ze dus zonder boren ophangen aan de muur!

Voordelen Looki® Alarmhub Plus

 • Uitgebreid systeem met 11 onderdelen
 • Handig schermpje 
 • Geen geboor nodig voor installatie
 • In/uitschakelen met RFID-tag is handige oplossing

Nadelen Looki® Alarmhub Plus

 • App houdt te wensen over

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel alarmsystemen zonder abonnement hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten alarmsystemen zonder abonnement getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de alarmsystemen zonder abonnement op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste alarmsystemen zonder abonnement op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>