Beste Deurdranger [Test 2024]

Geplaatst in Thuis op mei 22, 2024  

Best Geteste Deurdranger

Gtrise Verstelbare Deurdranger - T/M 100KG - Large - Incl bevestigingsset - Hydraulisch - Hoge kwaliteit - Voor binnen & buiten - Veel functies - Deursluiter - Deurveer

Gtrise Verstelbare Deurdranger

Ben jij op zoek naar de beste deurdranger van dit moment? Dan ben jij op zoek naar de Gtrise Verstelbare Deurdranger. Deze deurdranger is namelijk als beste uit onze beste deurdranger test gekomen. Zo beschikt deze deurdranger over meerdere pluspunten, denk aan de beste prijs-/kwaliteitsverhouding, materialen gemaakt van gerecycled aluminium en een draagkracht tot 100 kilo.

Door de goede kwaliteit van de Gtrise Verstelbare Deurdranger gaat hij wel meer dan 10 jaar mee. Ook kun je gemakkelijk de snelheid van het dichtvallen van de deur bepalen doordat deze instelbaar is. Het monteren is ook erg makkelijk waardoor iedereen dit kan doen.

Meer weten? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Wist je dat een deurdranger je deur automatisch en gedoseerd kan sluiten? Dit is ideaal voor drukbezochte deuren die constant klappen of voor deuren die anders vaak open blijven staan. Met een deurdranger hoef je je deur nooit meer zelf dicht te doen.

Sommige deurdrangers kunnen zelfs automatisch deuren openen, waardoor je de deur niet eens meer hoeft aan te raken. Deurdrangers bieden dus veel voordelen. Maar wat zijn de beste deurdrangers van dit moment en waar moet je op letten bij de aanschaf?

Wij van Woonio hebben een volledig artikel gewijd aan de beste deurdrangers van dit moment. We hebben tientallen modellen vergeleken in onze ultieme test. In dit artikel ontdek je de 5 beste opties van nu en de belangrijkste aandachtspunten bij het kopen van een deurdranger. Benieuwd? Lees dan snel verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

24

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

33

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Deurdrangers

Gtrise Verstelbare Deurdranger - T/M 100KG - Large - Incl bevestigingsset - Hydraulisch - Hoge kwaliteit - Voor binnen & buiten - Veel functies - Deursluiter - Deurveer

Beste koop deurdranger
1. Gtrise Verstelbare Deurdranger

Gtrise Deurdranger voor Binnen & Buiten

Beste deurdranger buitendeur
2. Gtrise Deurdranger voor Binnen & Buiten

Dulimex Spiraaltrekveer

Beste deurdranger zware deur
3. Dulimex Spiraaltrekveer

DX Deurvergrendeling deursluiter

Beste deursluiter
4. DX Deurvergrendeling deursluiter

Yale 1022V Deurdranger

Beste deurdranger binnendeur
5. Yale 1022V Deurdranger


Top 10 Beste Deurdrangers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste deurdrangers! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Waar moet je op letten bij het kopen van een deurdranger?

Wil jij een deurdranger kopen maar heb jij geen idee wat de belangrijkste aandachtspunten zijn? Dan helpen wij je daar graag bij. Bij het uitvoeren van onze beste deurdranger test hebben wij namelijk met verschillende belangrijke criteria rekening gehouden. Hierdoor weten wij precies wat wel- en niet goede deurdrangers zijn.

Onderstaande criteria zijn belangrijk geweest bij het opstellen van onze top 5 beste deurdrangers. Door rekening te houden met deze criteria verklein jij de kans op een miskoop. Ga dus niet zomaar voor een deurdranger aanbieding maar kijk kritisch naar meerdere opties. Onderstaande criteria zijn ook getest in de beste deurdranger volgens de consumentenbond test.

Type deurdranger

Allereerst zij er verschillende soorten deurdrangers. Zo zijn er deurdrangers die deuren automatisch sluiten, en ook zijn er deurdrangers die deuren automatisch kunnen openen. Er zijn ook varianten voor buitendeuren die goed samenwerken met een slim deurslot. Daarnaast kan ook nog gekeken worden naar de snelheid waarmee hij een deur opent en sluit en hebben sommige deurdrangers een stop functie.

In onze top 5 vind je allerlei soorten deurdrangers met ieder zijn voor- en nadelen. Er zit dus voor iedereen een perfecte optie tussen!

Montage

Als tweede aandachtspunt kan er gekeken worden naar hoe de deurdranger gemonteerd moet worden. Zo worden sommige modellen met slechts 4 schroeven vast gezet terwijl andere meer schroeven nodig hebben. Ook kunnen sommige versteld worden terwijl andere modellen slechts op 1 vaste manier kunnen worden gemonteerd.

Bekijk dus goed hoeveel ruimte jij hebt en hoe zwaar jouw deur is. Ook het gewicht maakt namelijk uit bij het kiezen van een goede deurdranger. Hier vertellen wij zo meer over.

Duurzaamheid

Als derde criteria kan er rekening gehouden worden met de duurzaamheid van een deurdranger. Koop jij bijvoorbeeld een plastic- lage kwaliteit deurdranger, dan is de kans groter dat deze binnen een kortere tijd kapot zal gaan of niet goed meer zal werken.

Metalen deurdrangers zijn vaak een stuk steviger en gaan veel langer mee. Wel kosten deze vaak meer. In onze top 5 ontdek je verschillende soorten deurdrangers. Alle deurdrangers zijn hierbij erg duurzaam en gaan lang mee. Deurdrangers helpen ook mee aan duurzaamheid binnenshuis! Voor meer tips kun je deze gids van de consumentenbond bekijken!

Draagkracht

Een laatste en zeker niet onbelangrijke criteria is het kijken naar de draagkracht van een deurdranger. Deurdrangers hebben namelijk altijd een bepaalde draagkracht. Het is belangrijk dat jouw deur hier onder zit zodat de deurdranger het gewicht aan kan.

Afhankelijk van wat voor soort deur jij hebt is een bepaald type daarom het beste. Ook hierbij hebben wij gelet in onze top 5. Je ontdekt daarom deurdrangers voor verschillende gewichten.

Zo vind jij hier een deurdranger voor een lichte binnendeur maar ook deurdrangers voor zware buitendeuren. Kortom, net als een gordijnmotor, maakt een deurdranger je leven veel gemakkelijker!


Wat zijn de beste deurdrangers?

Welke deurdranger is het beste? Je ontdekt het antwoord in de sectie hieronder. Na tientallen deurdrangers met elkaar vergeleken te hebben weten wij namelijk precies wat de beste opties van dit moment zijn. Aan de hand van de testresultaten hebben wij namelijk een handige top 5 beste deurdrangers weten op te stellen.

Bij het opstellen van onze top 5 beste deurdrangers hebben wij ook rekening gehouden met verschillende prijsklassen en categorie├źn. Hieronder ontdek je de 5 beste opties van dit moment. Om de keuze voor jou makkelijker te maken hebben wij ieder model voorzien van een korte product omschrijving. Ook ontdek je de voor- en nadelen van ieder model.

1. Gtrise Verstelbare Deurdranger

Gtrise Verstelbare Deurdranger - T/M 100KG - Large - Incl bevestigingsset - Hydraulisch - Hoge kwaliteit - Voor binnen & buiten - Veel functies - Deursluiter - Deurveer

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Op zoek naar de beste koop deurdranger van 2024? Dan ben jij op zoek naar de Gtrise Verstelbare Deurdranger. Deze deurdranger scoorde namelijk de hoogste score in onze beste deurdranger test. Zo beschikt dit model over een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en is hij geschikt voor zowel binnen- als buitendeuren.

De Gtrise Verstelbare Deurdranger is namelijk gemaakt van duurzame- en hoge kwaliteit materialen waardoor deze ontzettend lang mee gaan. Ook heeft hij een draagkracht van wel 100 kg waardoor hij geschikt is voor kleine binnendeuren, maar ook grote buitendeuren gemakkelijk kan dragen.

De Gtrise Verstelbare Deurdranger beschikt over een dubbele regeling waardoor jij de snelheid van sluiten en drukken kunt aanpassen. Daarnaast heeft hij ook een vergrendelingsfunctie en is hij geschikt voor links- en rechts opengaande deuren. Meer weten over deze beste koop deurdranger? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen

 • Gemaakt van duurzame materialen
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Draagkracht van 100kg
 • Dubbele regeling en vergrendelingsfunctie

Nadelen

 • Niet de goedkoopste optie

2. Gtrise Deurdranger voor Binnen & Buiten

Gtrise Deurdranger voor Binnen & Buiten

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Materiaal

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats hebben wij de Gtrise Deurdranger voor Binnen & Buiten geplaatst in onze top 5. Deze deurdranger beschikt ook over een uitstekende kwaliteit en dat voor een relatief lage prijs. Verder is hij gemaakt van duurzame materialen waardoor hij gemakkelijk 10 jaar mee gaat.

Dit model is geschikt voor zowel binnen- als buitendeuren en heeft een draagkracht van maximaal 40 kilogram. Hierdoor is dit model wel wat minder sterk dan de nummer 1 uit onze top 5. Wel heeft ook dit model een handige dubbele regeling waardoor jij de snelheid van sluiten en drukken gemakkelijk kunt aanpassen.

De Gtrise Deurdranger voor Binnen & Buiten is geschikt voor zowel links- als rechts opengaande deuren en kan gemakkelijk gemonteerd worden. Het gewicht van deze deurdranger is ook erg laag een weegt slechts 1,5 kilogram. Wil je meer weten over deze beste deurdranger voor buitendeuren? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen

 • Geschikt voor binnen- en buitendeuren
 • Draagkracht van 40 kilogram
 • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
 • Gemaakt van gerecycled aluminium

Nadelen

 • Minder draagkracht dan nummer 1

3. Dulimex Spiraaltrekveer HV

Dulimex Spiraaltrekveer

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Materiaal

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Als derde hebben wij de Dulimex Spiraaltrekveer HV geplaatst in onze top 5. Dit is namelijk de goedkoopste optie uit onze top 5. Zo beschikt de Dulimex Spiraaltrekveer HV over een lage prijs maar heeft hij wel de kwaliteit die jij verwacht van een goede deurdranger. 

In tegenstelling tot de nummers 1 en 2 beschikt de Dulimex Spiraaltrekveer HV over een spiraaltrekveer waardoor de deur automatisch zal sluiten. Dit model is geschikt voor zowel binnen- als buitendeuren en heeft een goede kwaliteit waardoor hij gemakkelijk meerdere jaren mee gaat. Ook verweert hij niet dankzij het RVS materiaal dat finish verzinkt is.]

De Dulimex Spiraaltrekveer HV weegt slechts 96 gram en kan gemakkelijk gemonteerd worden. Ook wordt er een Nederlandstalige handleiding meegeleverd. Hierdoor kan iedereen dit model gemakkelijk monteren ook wanneer zij niet al te handig zijn.

Voordelen

 • Voor binnen- en buitendeuren
 • Duurzame materialen
 • Goedkoopste optie
 • Lichtgewicht deurdranger

Nadelen

 • Geen vergrendelingsfunctie

4. DX Deurvergrendeling deursluiter

DX Deurvergrendeling deursluiter

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Als vierde hebben wij de DX Deurvergrendeling deursluiter opgenomen in onze top 5. Deze deurdranger wordt geleverd met een geleiderail en stelgereedschap. Hierdoor kun jij deze deurdranger gemakkelijk monteren en ook kun jij deze makkelijk verstellen.

De DX Deurvergrendeling deursluiter is geschikt voor zowel binnen- als buitendeuren. Doordat deze deurdranger galvanisch verzinkt is gaat hij ontzettend lang mee en is hij goed weerbestendig. Je kunt deze deurdranger dus gemakkelijk buitenplaatsen op een plek waar het regent en vriest zonder dat dit de deurdranger zal aantasten.

De DX Deurvergrendeling deursluiter wordt tevens gratis verzonden en snel geleverd. De goedkoopste prijs van deze deurdranger kun je ontdekken door op de bovenstaande button te klikken. Hier ontdek je ook meer informatie zoals het gewicht en de afmetingen van deze deurdranger.

Voordelen

 • Uitstekende kwaliteit
 • Geschikt voor binnen- en buiten
 • Duurzaam materiaal

Nadelen

 • Geen vergrendelingsfunctie

5. Yale 1022V Deurdranger

Yale 1022V Deurdranger

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Materiaal

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste hebben wij de Yale 1022V Deurdranger geplaatst in onze top 5. Dit is niet de slechts deurdranger uit onze top 5 maar is wel de duurste optie. Wel ontvang je voor deze wat hogere prijs een uitstekende deurdranger die gemaakt is van een goede kwaliteit en duurzame materialen.

De Yale 1022V Deurdranger heeft een draagkracht van 80 kilogram en is geschikt voor zowel binnen- als buitendeuren. Ook kan deze deurdranger gebruikt worden voor deuren die links- en rechtslangs opengaan. De montage materialen die jij nodig hebt wordt standaard meegeleverd net als een handige handleiding.

Voor meer informatie over de Yale 1022V Deurdranger kun je op de bovenstaande button klikken. Hier ontdek je ook de laagste prijs van dit moment.

Voordelen

 • Beschikt over een uitstekende kwaliteit
 • Lichtgewicht deurdranger
 • Voor binnen- en buitendeuren

Nadelen

 • Duurste optie uit de lijst

Veelgestelde Vragen

Welke soorten deurdrangers zijn er?

Er zijn verschillende soorten deurdrangers, zoals opbouw-, inbouw- en vloerdeurdrangers. Elke soort heeft zijn eigen installatie- en gebruiksvoordelen, afhankelijk van de deur en de gebruikssituatie.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een deurdranger?

Let op de sterkte, installatiegemak, extra functies zoals automatische opening, en of het geschikt is voor jouw type deur. Kies een deurdranger die past bij je specifieke behoeften en de omgeving waarin hij wordt gebruikt.

Hoe verstel ik de snelheid van een deurdranger?

De snelheid van een deurdranger kan meestal worden aangepast met schroeven of knoppen op het apparaat zelf. Raadpleeg de handleiding van je deurdranger voor specifieke instructies over het aanpassen van de sluit- en openingssnelheid.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>