Beste Draadloze Deurbel van 2024

Geplaatst in Thuis op maart 26, 2024  

Wat is de beste draadloze deurbel?

Tecknet Draadloze Deurbel review

De Tecknet Draadloze Deurbel 

Uit onze test is gebleken dat de deurbel van Tecknet de beste draadloze deurbel is van 2024. Met deze milieuvriendelijke draadloze deurbel hoor je in de hele woning wanneer er aangebeld wordt. Je kiest zelf één van de 32 melodieën en het juiste volume. Daarbij lichten de ontvangers op wanneer er aangebeld wordt. Ideaal voor slechthorende!

Stel je voor: een deurbel die je binnen enkele minuten installeert, zonder gedoe met draden of ingewikkelde installatieprocessen.

Dat is het pure gemak van een draadloze deurbel, een kleine upgrade voor je huis die je dagelijks leven zoveel eenvoudiger maakt.

Wij weten hoe belangrijk gemak en eenvoud zijn in ons drukke leven. Daarom hebben wij de 5 beste draadloze deurbellen van 2024 voor je geselecteerd, die niet alleen betrouwbaar en stijlvol zijn, maar vooral ook gemakkelijk in gebruik. Geen zorgen meer over gemiste bezoekers of pakketjes; met deze deurbellen ben je altijd verbonden, waar je ook bent in huis.

Dus, als je op zoek bent naar een oplossing die je leven gemakkelijker maakt zonder in te leveren op kwaliteit, laat ons dan je gids zijn. Ontdek de vrijheid en het comfort van een topklasse draadloze deurbel, en zeg vaarwel tegen onnodige complicaties.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste draadloze deurbellen uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Draadloze Deurbellen

Tecknet Draadloze Deurbel - Deurbelset - met 2 ontvanger - Duurzame zender zonder batterijen - Zwart
Beste Koop Draadloze deurbel

1. De Tecknet Draadloze Deurbel

SecuFirst DID701B+ Slimme Wifi deurbel met camera met 2 draadloze gongen Zwart Grijs - 1080P review
Beste Luxe draadloze deurbel

2. SecuFirst DID701B+

ELRO DB3000 Draadloze Deurbel Set review
Beste goedkope draadloze deurbel

3. ELRO DB3000

Eufy by Anker Video Deurbel - Draadloze Deurbeldrukker - WiFi vereist review
Beste Draadloze deurbel met camera

4. Eufy by Anker Video Deurbel

Ring Chime - Deurbelgong - Wit - Draadloos - Voor alle Ring deurbellen en beveiligingscamera's review
Beste Draadloze deurbel merk

5. Ring Chime

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste draadloze deurbellen zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

16+ draadloze deurbellen vergeleken

24+ ervaringen gecheckt

21+ uur onderzoek


Welke draadloze deurbel is het beste?

Het kiezen van de juiste draadloze deurbel lijkt misschien simpel, maar vergis je niet: het is een ware uitdaging. Met de enorme hoeveelheid keuzes en de teleurstelling van producten die niet aan de verwachtingen voldoen, is het vinden van die ene perfecte deurbel bijna als zoeken naar een speld in een hooiberg.

Maar geen zorgen, wij staan aan jouw zijde in deze zoektocht. Na uitvoerig onderzoek en testen hebben wij de 5 beste draadloze deurbellen van dit moment voor jou op een rijtje gezet. Elk van deze deurbellen blinkt uit in betrouwbaarheid, gebruiksgemak en kwaliteit.

Dus, als je door de bomen het bos niet meer ziet in de wereld van draadloze deurbellen, leun dan achterover en laat ons je gidsen. Hieronder bespreken we deze top 5, zodat jij de keuze kunt maken die het beste bij jouw wensen en jouw thuis past.

1. De Tecknet Draadloze Deurbel

Tecknet Draadloze Deurbel review
 • Geen batterijen nodig
 • Gemakkelijk te installeren
 • Beschikt over 32 verschillende melodieën
 • Je betaald meer voor 2 ontvangers

Score

9.5

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Zoals genoemd in de introductie van dit artikel is de Tecknet draadloze deurbel uit de test gekomen als de beste draadloze deurbel van 2024.

Deze goede deurbel geeft je niet alleen keuze uit maar liefst 32 melodieën, maar licht ook op als er aangebeld wordt. Dit maakt de Tecknet deurbel uiterst geschikt voor slechthorenden.

Ook het waterdichte design van de Tecknet deurbel zorgt ervoor dat deze deurbel met stipt op nummer één is geplaatst. Het kan namelijk best vaak regenen in Nederland en daarom is dit zeer handig.

Daarbij is het nog te verkrijgen in 2 verschillende kleuren. Je hebt er ook geen batterijen voor nodig waardoor het voor een lange tijd meegaat. Dat is toch alles wat je zoekt in een draadloze deurbel?

2. SecuFirst DID701B+

SecuFirst DID701B+ Slimme Wifi deurbel met camera met 2 draadloze gongen Zwart Grijs - 1080P
 • Je hebt er ook een speciale app voor
 • Gemakkelijk te installeren
 • Beschikt ook over een camera
 • Beschikt niet over een zichtbare display
 • Duurste optie van de lijst

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Als je zichzelf ooit heeft afgevraagd: "Welke draadloze deurbel past het beste bij mij?" dan kan het antwoord op die vraag zomaar de SecuFirst DID701B+ zijn.

Een groot voordeel van deze deurbel is de ingebouwde WiFi die ervoor zorgt dat je zelfs een oproep ontvangt dat er een bezoeker voor de deur staat als uit buiten het huis bent.

Deze draadloze deurbel wordt standaard geleverd met twee gongen en een ingebouwd camera systeem die 24 uur per dag scherp beeld levert. En dat is natuurlijk ideaal als je niet zeker weer wie er laat in de avond voor je deur staat.

Door je telefoon te verbinden met de deurbel van SecuFirst kun je zelfs met de persoon die voor uw deur staat communiceren via een ingebouwde speaker. Zo kan u zelfs de pakketbezorger laten weten waar hij uw pakket kan neerleggen als u er niet bent. 

3. ELRO DB3000

ELRO DB3000 Draadloze Deurbel Set – Plug-in Ontvanger - Bereik 300 meter - IP65 Waterdicht - 54 Melodieën - Zwart
 • Binnen een paar minuten is het geïnstalleerd
 • Heeft ook een flitsende LED lamp
 • Is waterbestendig
 • Alleen beschikbaar in 1 kleur
 • Heeft geen gezichtsherkenning

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Met een klein budget is het ook mogelijk om een draadloze deurbel te kopen. Niet teveel uitgeven aan een deurbel? Kies dan voor de ELRO DB3000 draadloze deurbel.

Deze deurbel heeft een bereik van maar liefst driehonderd meter! Ideaal voor als je een groot huis heeft of zelfs een deurbel in jouw tuin wilt plaatsen. Met de ELRO DB3000 draadloze deurbel heb je keuze uit maar liefst 52 melodieën die u af kunt spelen op vijf verschillende geluidsniveaus.

Niet gek voor een draadloze deurbel die op dit moment in de aanbieding is. Daarbij heeft het ook een goede prijs/kwaliteit verhouding. Je kan zelfs ook de volume bepalen zodat het geluid niet te zacht staat. Het is natuurlijk wel handig als je de deurbel hoort!

4. Eufy by Anker Video Deurbel

Eufy by Anker Video Deurbel - Draadloze Deurbeldrukker - WiFi vereist
 • Heeft een 2-weg audio
 • Hoeft het 180 dagen niet op te laden
 • 2 jaar garantie
 • Je kan niet je eigen melodieën toevoegen
 • Is geen eWaste product

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Eufy deurbel van Anker is een draadloze video deurbel die aan te schaffen is in combinatie met een Anker HomeBase. Het werkt op batterijen en is daardoor gemakkelijk op elke plek te bevestigen.

De videodeurbel neemt op in Hd-kwaliteit en heeft een zeer uitgebreid gezichtsveld. Ook heeft Eufy een ingebouwde AI-functie die frequente bezoekers kan detecteren en kan laten weten wanneer er een onbekende persoon voor de deur staat.

Dit geeft een zeer veilig gevoel. Hierdoor is dus ook de veiligheid ook zeker aanwezig. Verder kan je de draadloze deurbel ook bedienen via een app. Dit is heel erg handig aangezien je altijd je mobiel bij je hebt.

Een nadeel van de Eufy deurbel door Anker is dat deze niet zonder de HomeBase werkt. Dit zorgt ervoor dat als u deze draadloze deurbel inclusief de HomeBase aan moet schaffen de prijs wat hoger uit kan vallen.

Maar dat is zeker niet nodig, aangezien een het een uitstekend product is. Daardoor maken er ook veel mensen gebruik van.

5. Ring Chime

Ring Chime - Deurbelgong - Wit - Draadloos - Voor alle Ring deurbellen en beveiligingscamera's
 • Heeft een goede handleiding
 • Beschikt over een draadloze verbinding
 • Maakt een hard geluid
 • Alleen verkrijgbaar in het wit
 • Neemt wat tijd om het in GPS te zetten

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De laatste best geteste draadloze deurbel op deze lijst is de Ring Chime. Ring is inmiddels een bekende naam op het gebied van deurbellen en de Ring Chime verdient absoluut een plek op deze lijst.

De Ring Chime is een deurbelgong die u in combinatie met een Ring deurbel ten alle tijden een melding geeft als er iemand voor de deur staat, waardoor je huis een stuk beter beveiligd is.

Het mooie aan de Ring Chime is dat deze aan te schaffen is voor een goede prijs. Ook het design van de Ring Chime mag er zijn. De deurbelgong heeft een subtiele en mooie, moderne uitstraling die voor elk huis een toevoeging is.

Heeft u al andere producten van Ring in huis? Dan is deze deurbelgong een ideale toevoeging. Je kan het namelijk ook koppelen met de andere producten.

Verder krijg je er ook nog een goede handleiding bij waardoor je het gemakkelijk kan installeren. Niet iedereen is even handig en daarom is dit zo'n goed product. Het heeft ook niet-storen modus waardoor je ongerust kan slapen.


Top 10 draadloze deurbellen

Waar kun je het beste een draadloze deurbel kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste draadloze deurbellen van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkocht draadloze deurbellen bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 draadloze deurbellen!


Draadloze deurbel kopen: hier moet je op letten

Als je een draadloze deurbel aan wil schaffen is het belangrijk om op een aantal criteria te letten. Er zijn namelijk enorm veel variaties mogelijk met dit product. Als je iets wil voorkomen is het dat gevoel dat je krijgt als je een miskoop hebt gedaan. Daarom hebben we de criteria hieronder voor je op een rijtje gezet.

We raden je aan om het goed door te lezen. Het kan je namelijk helpen in het aankoopproces. Deze criteria is ook gebaseerd op een uitgebreide analyse. Daarna kan je gelijk doorzoeken naar de geschikte draadloze deurbel. Er zijn namelijk veel producten waardoor het moeilijk is om onderscheid te maken.

De compleetheid van de draadloze deurbel

Draadloze deurbellen zijn er in veel soorten en maten en met verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Als je het apparaat wilt aanschaffen is het belangrijk dat je let op de compleetheid van het product. Koop je bijvoorbeeld alleen een losse deurbel of worden er ontvangers met de deurbel meegeleverd? En wat heb je eigenlijk precies nodig? 

Misschien is het bijvoorbeeld mogelijk om uw oude deurbel aan te sluiten op nieuwe ontvangers, of juist een nieuw product aan te schaffen en deze aan te sluiten op uw oude. Ook kan het voorkomen dat je en abonnement nodig heeft om uw deurbel werkzaam te houden. Let hier goed op voordat je een deurbel afrekent. Een deurbel met camera en zonder abonnement heeft veel voordelen, aangezien het een eenmalige aankoop is.

Het installatieproces

Sommige draadloze deurbellen zijn gemakkelijk op te hangen door dubbelzijdige tape-strips te gebruiken, voor andere deurbellen moet je gaten boren in de muur.

Als je van plan bent om een draadloze deurbel aan te schaffen is het belangrijk dat je erop let hoe deze geïnstalleerd moet worden.

Meestal is dit installatieproces bij dit product niet al te ingewikkeld, maar je wil natuurlijk voorkomen dat je professionele hulp moet inschakelen om de deurbel aan te sluiten. 

draadloze deurbel kopen? waar moet je op letten

Waterbestendigheid

Heb je geen afdak boven uw voordeur? Dan is het belangrijk om erop te letten dat de draadloze deurbel die je aan wilt schaffen volledig waterdicht is. Zo voorkom je dat de deurbel binnen de kortste keren kapot gaat en dat je geld hebt uitgegeven voor niets. 

Het bereik

Het bereik van een draadloze deurbel tot de ontvanger varieert hevig. Let bij de aanschaf van een draadloze deurbel daarom goed op het aangegeven bereik.

Heb je een groot huis, neem dan dus ook een draadloze deurbel met een hoog bereik van bijvoorbeeld driehonderd meter. Vergis je er niet in dat deze afstanden groot lijken, maar in werkelijkheid best snel bereikt worden als je dit meet vanaf de voordeur.


Wat is de beste draadloze deurbel volgens de consumentenbond?

De consumentenbond heeft meerdere testen gedaan op het gebied van deurbellen, maar nog niet van een draadloze deurbel. Daarom weten we niet wat de beste draadloze deurbel is volgens de consumentenbond.

Gelukkig hebben wij zelf van Mutsy een uitgebreide test gedaan op dit gebied. Volgens ons is het product van Tecknet de beste draadloze deurbel van 2024. Scroll naar boven om er meer over te lezen!


Veelgestelde vragen

Waarom is deze draadloze deurbel test betrouwbaar?

Om te bepalen welke draadloze deurbel het beste is hebben we een uitgebreide analyse gedaan. In deze analyse hebben we meer dan 10 verschillende draadloze deurbellen op een rijtje gezet. Hierbij hebben we onder andere gekeken naar de prijs / kwaliteit, ervaringen van andere consumenten en de functionaliteiten. Alleen de producten die wij het allerbest vinden zijn terug te vinden in dit artikel.

Welke deurbel is het beste?

Welke draadloze deurbel de beste optie is verschilt per persoon. Zo is de ene opzoek naar een budget optie terwijl de andere juist de meest luxe optie wil. In ons artikel ontdek je daarom de beste draadloze deurbellen uit verschillende categorieën en prijsklassen.

Wat is beter Eufy of Ring?

Eufy en Ring verschillen op een aantal specificaties. Om die reden is er niet perse één optie veel beter, maar is het vooral het geval dat ieder merk uitblinkt op een bepaald gebied. Zo beschikt een Eufy deurbel over een grotere opslagruimte dan een Ring deurbel. De kijkhoek van de Ring deurbel is weer prettiger dan die van de Eufy deurbel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>