Beste Elektrische Vliegenmepper van 2024 – Oplaadbare & Krachtige

Geplaatst in Bestrijding op april 9, 2024  

Ben je op zoek naar de beste vliegenmepper, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Woonio hebben we allerlei verschillende elektrische vliegenmeppers vergeleken. Daarbij hebben we uitgebreid gekeken naar onder andere de kracht, functies, formaat en kwaliteit.

Hieronder vind je onze top 5 selectie van de beste elektrische vliegenmeppers. Zo is de elektrische vliegenmepper van BP de ideale optie als je de krachtigste mepper zoekt. Lees dus snel verder!

Dit zijn de 5 beste Elektrische Vliegenmeppers in 2024

Woonio heeft zorgvuldig onderzoek gedaan naar verschillende elektrische vliegenmeppers op de markt en daarbij de ultieme top 5 opgesteld. Of je nu op zoek bent naar een oplaadbare vliegenmepper of juist meer naar een krachtige vliegenmepper, er zit altijd wel een goede optie voor jou bij. Neem snel een kijkje en ontdek de 5 beste elektrische vliegenmeppers:

Beste Elektrische Vliegenmepper
Beste koop

1. HGX elektrische vliegenmepper - met batterijen

Beste Elektrische Vliegenmepper
beste sterke  optie

2. BP Elektrische Vliegenmepper - 3000V

Beste Elektrische Vliegenmepper
beste prijs-kwaliteit

3. Elektrisch Oplaadbare vliegenmepper

Beste Elektrische Vliegenmepper
beste budget optie

4. 2 in 1 Electrisch Vliegenmepper

Beste Elektrische Vliegenmepper
duurzame optie

5. Edialux Oplaadbare Elektrische Vliegenmepper


Wat is de beste Elektrische Vliegenmepper?

Er zijn veel verschillende merken en modellen vliegengordijnen op de markt. Daarom kan het moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Met onze top 5 hebben we dan ook per product de belangrijkste info beschreven. Deze lees je hieronder.

Beste Elektrische Vliegenmepper
Beste koop

1. HGX elektrische vliegenmepper - met batterijen

De HGX Elektrische Vliegenmepper is een betrouwbare oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om vliegende insecten te bestrijden. De vliegenmepper is gemakkelijk te gebruiken en effectief door de mogelijkheid om tussen de normale stand en de turbo-stand te schakelen. Als je op zoek bent naar een simpele en sterke elektrische vliegenmepper, is dit de juiste keuze. Omdat hij gemaakt is van stevig materiaal kun je hem ook makkelijk meenemen en bijvoorbeeld in de caravan gebruiken.

Beste Elektrische Vliegenmepper
beste sterke optie

2. BP Elektrische Vliegenmepper - 3000V

Deze krachtige elektrische vliegenmepper van BP is ook een effectieve muggenlamp. Met 3000V is dit de meeste krachtige elektrische vliegenmepper van alle opties. Een ideale combinatie om snel van alle vervelende insecten af te komen, zonder dat je chemicaliën of gevaarlijke stoffen hoeft te gebruiken. Door zijn krachtige UV-lamp en elektrische lading is hij zeer effectief en gebruiksvriendelijk. 

Dankzij de meegeleverde houders kan je de vliegenmepper zowel ophangen als neerzetten. Daarnaast heeft hij een ingebouwde accu die binnen een uur vol geladen is. Dit is zonder twijfel een slimme investering waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben.

Beste Elektrische Vliegenmepper
beste prijs-kwaliteit

3. Elektrisch Oplaadbare vliegenmepper

Voor wie zoekt naar de beste prijs-kwaliteit verhouding hoeft niet verder te kijken dan deze vliegenmepper. Dit 2-in-1 product is draadloos te gebruiken, via USB op te laden en wordt geleverd met handige houder. Of je hem nu thuis of op kantoor wil gebruiken, met deze elektrische vliegenmepper ben je zo van die vervelende beestjes af.


Je laadt het apparaat makkelijk op met de meegeleverde USB-kabel, waardoor je geen extra kosten maakt voor batterijen. Je zet hem eenvoudig neer op de plaats waar de insecten zich bevinden. Zo weet je zeker dat je ongestoord van de mooie dingen in het leven kunt genieten.

Beste Elektrische Vliegenmepper
beste budget optiei

4. 2 in 1 Electrisch Vliegenmepper

Wil je muggen en vliegen effectief bestrijden, zonder diep in de buidel te hoeven tasten? Met deze elektrisch oplaadbare vliegen- en muggenmepper heb je zowel een krachtige UV-lamp als voldoende elektrische lading om vliegende insecten te doden.

Ook deze vliegenmepper is op te laden middels USB en kan eenvoudig worden neergezet. Omdat er ook houders worden meegeleverd is hij zowel staand als hangend als muggenlamp te gebruiken. De vliegenmepper is stevig gebouwd en je laadt hem makkelijk op via de meegeleverde USB-kabel. Voor je het weet zijn alle vliegende insecten in je huis als sneeuw voor de zon verdwenen

Beste Elektrische Vliegenmepper
duurzame optie

5. Edialux Oplaadbare Elektrische Vliegenmepper

De oplaadbare elektrische vliegenmepper van Edialux is niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam. Door zijn oplaadbare functie hoef je geen extra kosten te maken voor batterijen en draag je bij aan een beter milieu. Het apparaat is stevig gebouwd en gemakkelijk op te laden via USB, zodat je snel van de insecten af bent. Met zijn compacte en lichte formaat is hij gemakkelijk te gebruiken en op te bergen, en ideaal voor thuis, in de tuin en op de camping.


Hoe we deze lijst hebben samengesteld

Wij hebben deze top 5 met beste elektrische vliegen meppers samengesteld op basis van een uitgebreid onderzoek. Hierbij hebben wij verschillende vliegenmeppers die op het internet verkrijgbaar zijn vergeleken. Zo hebben we gekeken naar ervaringen van consumenten, de prijs / kwaliteit en de duurzaamheid van de meppers. Vervolgens hebben we de beste aanbieders geselecteerd waar deze producten te koop zijn.

WOONIO neemt jouw twijfels weg. Wij helpen met je mee om het juiste product te kiezen. Dit doen we door goed en betrouwbaar advies te geven. Zo voorkom je een dure miskoop.

Misschien ook interessant: De beste muggenlamp van dit moment!


Meest verkochte Oplaadbare & Krachtige Elektrische Vliegenmeppers

Heb je de juiste gordijn tegen vliegen nog niet kunnen vinden? Bekijk dan de beste vliegengordijnen voor de deur van dit moment op Bol.com. Wij weten zeker dat jij daar het ideale vliegengordijn gaat vinden!


Wat zijn de beste vliegenmepper merken?

Als je op zoek bent naar een elektrische vliegenmepper zijn er veel merken waaruit je kunt kiezen. Er zijn merken die zich duidelijk onderscheiden door de hoge kwaliteit en effectiviteit van hun producten. Zo is HG een gerenommeerd merk dat hoogwaardige vliegenmeppers produceert met een krachtige werking. Ook BP biedt een uitgebreid assortiment aan vliegenmeppers en muggenlampen.

Andere populaire merken zijn HG, Edialux en Shutterlight. Deze merken staan bekend om hun duurzaamheid en efficiëntie in het vangen van vliegende insecten. Er zijn ook budgetvriendelijke opties zoals Beastron, FlyShock en ZAP IT die goede kwaliteit bieden tegen een betaalbare prijs. Daarnaast verkopen veel Nederlandse bedrijven ook hun eigen merk vliegenmeppers, zoals Blokker, Action en Kruidvat.


Waar moet je op letten bij het kopen van een (Oplaadbare / Krachtige) Elektrische Vliegenmepper?

Als je op zoek bent naar de beste elektrische vliegenmepper, zijn er een aantal belangrijke criteria waar je op kunt letten bij het maken van de juiste keuze. In onze test bleken dit de belangrijkste dingen om rekening mee te houden:

1. Kracht

Een belangrijke factor bij het kiezen van een elektrische vliegenmepper is de kracht. Je wilt natuurlijk dat de vliegenmepper krachtig genoeg is om de insecten direct te doden. Kies daarom voor een vliegenmepper met voldoende spanning en wattage, zeker als je niet weet hoe je handmatig een elektrische vliegenmepper kunt opvoeren. Hoe hoger het vermogen, hoe effectiever de vliegenmepper is in het doden van insecten. Kies voor een vliegenmepper met een vermogen van minimaal 800V voor een goede werking.

2. Functies

Overweeg welke functies jij belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld dat de vliegenmepper ook als muggenlamp kan dienen? Dan is het belangrijk om te kiezen voor een vliegenmepper met UV-lampen, zodat deze ook muggen kan aantrekken. Sommige modellen zijn oplaadbaar via USB, terwijl andere modellen werken op batterijen. Het is aan te raden om te kiezen voor een oplaadbaar model, omdat je dan niet telkens de batterijen hoeft te vervangen.

3. Formaat

Het formaat en gewicht van de vliegenmepper zijn ook belangrijke factoren om te overwegen. Als je de vliegenmepper vaak en overal wilt gebruiken, kies dan voor een compacte en lichtgewicht vliegenmepper. Maar wanneer je veel buiten bent, is het beter om te kiezen voor een vliegenmepper met een groter oppervlak.

4. Kwaliteit

Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, is de kwaliteit van de vliegen mepper. Het is aan te raden om te kiezen voor een vliegenmepper van een betrouwbaar merk en van hoogwaardige materialen, zodat deze lang meegaat en je er lang plezier van hebt. Niemand zit tenslotte te wachten op een vliegenmepper die snel kapot gaat of niet goed werkt.


Veelgestelde vragen over elektrische vliegenmepper s

  • Hoe werkt een elektrische vliegenmepper?
    Een elektrische vliegenmepper werkt door middel van een elektrische spanning die wordt geactiveerd wanneer het metalen rooster van de mepper in contact komt met een insect. De spanning zorgt voor een elektrische schok die het insect doodt.
  • Hoeveel Volt is een elektrische vliegenmepper?
    De meeste elektrische vliegenmeppers werken op een spanning van ongeveer 1000 tot 3000 volt.
  • Hoe gebruik je een elektrische vliegenmepper?
    Om een elektrische vliegenmepper te gebruiken, druk je gewoon op de knop om de elektrische spanning te activeren en beweeg je het rooster naar het insect toe. Zodra het insect in contact komt met het rooster, wordt het geraakt door de elektrische schok en gedood.
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>