Kakkerlak bestrijden: Beste middel tegen Kakkerlakken van 2024

Geplaatst in Bestrijding op april 9, 2024  

Een van de meest hardnekkige soorten ongedierte, zijn kakkerlakken. Het is niet prettig als je kakkerlakken in huis hebt. Daarom wil je er zo snel mogelijk vanaf. Maar wat te doen tegen kakkerlakken en hoe kun je kakkerlakken bestrijden?

Er zijn diverse middelen ter bestrijding van kakkerlakken. Van een kakkerlakkenval tot gif tegen kakkerlakken. Woonio heeft de beste manier om kakkerlakken te bestrijden onderzocht en op basis hiervan hebben wij een top 5 samengesteld van het beste middel tegen kakkerlakken. Lees snel verder!

Dit zijn de 5 beste bestrijdingsmiddelen tegen kakkerlakken in 2024

Vraag jij je ook af wat het beste bestrijdingsmiddel tegen kakkerlak is? Woonio heeft diverse bestrijdingsmiddelen met elkaar vergeleken en hieruit zijn 5 producten gekomen die het beste zijn om kakkerlakken te bestrijden. Bekijk hieronder de beste bestrijdingsmiddelen tegen kakkerlakken.

Beste middel tegen kakkerlakken
Beste koop

1. Pest Repeller – 2 Pack – Ultrasonische ongedierte bestrijder

 

Beste middel tegen kakkerlakken
Beste gif - spray

2. HGX Spray tegen kruipend ongedierte

 

Beste middel tegen kakkerlakken
2e beste gif - spray

3. Knock Off Insectenmiddel

 

Beste middel tegen kakkerlakken
Beste val

4. Edialux kakkerlakkenval

 

Beste middel tegen kakkerlakken
2e beste val

5. Hoy Hoy Trap-a-roach

 


Wat is het beste middel tegen kakkerlakken?

Als je op zoek gaat naar middelen tegen kakkerlakken dan kom je er al snel achter dat er vele soorten verkrijgbaar zijn. Dit maakt het niet altijd even makkelijk om tot een goed oordeel te komen en zeker te zijn van de juiste aankoop. Hieronder hebben we de top 5 middelen nog even speciaal uitgelicht, maar dan met meer informatie. Zo kun je beter de juiste keuze maken.

Beste middel tegen kakkerlakken
Beste koop

1. Pest Repeller – 2 Pack – Ultrasonische ongedierte bestrijder

De Pest Repeller zorgt ervoor dat ongedierte niet meer in de buurt komt door middel van ultrasonische geluidsgolven. Bepaalde soorten ongedierte kunnen niet tegen deze ultrasonische geluidsgolven en blijven daarom ver weg. Je krijgt twee apparaten, waarmee je een reikwijdte haalt van ongeveer 120 vierkante meter.

Muizen, ratten, spinnen, vliegen en allerlei andere insecten bestrijd je met de Pest Repeller en ook de veelvoorkomende Duitse kakkerlak bestrijden gaat hier prima mee. Let er wel op, dat als je huisdieren hebt, zoals knaagdieren, hamsters, konijnen, cavia´s en vogels, je voor een andere vorm van bestrijding van kakkerlakken kiest. Mensen horen of ervaren niets van de ultrasonische geluidsgolven. Gebruik voor het beste resultaat 1 Pest Repeller per kamer.

Beste middel tegen kakkerlakken
Beste gif - spray

2. HGX Spray tegen kruipend ongedierte

Het merk HG staat bekend om de vele soorten specifieke en krachtige schoonmaakmiddelen. Met HGX Spray brengt HG een krachtige ongediertebestrijder uit. Dit is een gif tegen kakkerlakken, maar ook tegen allerlei ander kruipend ongedierte. De spray is in schuimvorm en spuit je in alle kieren, naden en nissen in de bijvoorbeeld de keuken, waar je meestal het meeste last hebt van kakkerlakken.

De spray heeft hiervoor een slangetje, waardoor je diep in de naden en kieren komt. Spuit net zo lang tot de naad vochtig is. De gemiddelde werkingstijd voor dit gif tegen kakkerlakken is 4 tot 6 weken. Verder is de spray vlekvrij, je zult er dus niet van zien. Hiermee houd je op een snelle wijze kakkerlakken en ander kruipend ongedierte weg en dood je eventuele larven.

Beste middel tegen kakkerlakken
2e beste gif - spray

3. Knock Off Insectenmiddel

Knock Off insectenmiddel  is een effectief bestrijdingsmiddel om van kakkerlakken af te komen. De dosering van de flacon van 50 milliliter, maakt het mogelijk om 5 liter gif tegen kakkerlakken te creëren. Hierdoor kun je een groot oppervlakte tegen kakkerlakken beschermen. (gemiddeld 100 m2 met 50 ml). Naast kakkerlakken, voorkom je met Knock Off ook andere soorten ongedierte. Denk aan vlooien, zilvervisjes en mieren.

Je spuit Knof Off insectenmiddel in alle kieren en naden. Dit zijn de plekken waar het meeste ongedierte vandaan komt. Het is een spuitflacon, zodat de behandeling erg gemakkelijk is uit te voeren. Verder is Knock Off insectenmiddel beschermend tegen vocht, zonlicht en hoge temperaturen. Deze zaken zullen de werking van het middel dus niet beïnvloeden.

Beste middel tegen kakkerlakken
Beste val

4. Edialux kakkerlakkenval

Met Edialux heb je een heuse kakkerlakken val, waarmee je kakkerlakken en ander kruipend ongedierte in de val lokt. Hiervoor worden de befaamde Hoy Hoy zakjes gebruikt. De kakkerlakken zullen op de geur afkomen en eenmaal in de kakkerlakken val kunnen ze er niet meer uit. De bodem van de zakjes zijn voorzien van lijm, waardoor ze vast komen te zitten en zullen sterven.

De set bevat een vijftal kakkerlakvallen, zodat je op verschillende punten een dergelijke val plaatst en kakkerlakken bestrijden erg effectief is. De zakjes zijn in hoogte verstelbaar, van 20 tot 30 millimeter. Naast horizontaal gebruik, zijn de zakjes ook verticaal te gebruiken. Vraag jij je nog af wat te doen tegen kakkerlakken? Een kakkerlak val is één van de zeer effectieve methodes.

Beste middel tegen kakkerlakken
2e beste val

5. Hoy Hoy Trap-a-roach

Ook de Hoy Hoy Trap-a-roach is een zeer effectieve kakkerlakken val door middel van Hoy Hoy zakjes met lijm. De zakjes zijn voorzien van een lokstof waarop de kakkerlakken, maar ook ander ongedierte afkomen. Eenmaal in de val komen ze vast te zitten in de lijmlaag en kunnen ze niet meer weg. Op deze manier zul je veel kakkerlakken elimineren en raak je van je plaag af.

Een doos van Hoy Hoy Trap-a-roach bevat 5 zakjes voor gebruik op diverse locaties. De zakjes zijn voorzien van een klip, zodat je ze hygiënisch kunt verwijderen als de val vol zit. De Hoy Hoy Trap-a-roach is al jarenlang een erg succesvolle methode om kakkerlakken te bestrijden. 


Meest verkochte middelen om kakkerlakken te bestrijden

Heb je de juiste katten verjager nog niet kunnen vinden? Bekijk dan de best verkochte kattenverjagers van dit moment op Bol.com. Wij weten zeker dat jij daar de ideale verjager gaat vinden!


Wat zijn de beste merken kakkerlak bestrijdingsmiddelen?

Er zijn diverse middelen om de kakkerlak te bestrijden. Het is belangrijk om dit grondig te doen, want een kakkerlakkenplaag kan hardnekkig zijn. Er zijn diverse merken die producten hebben om kakkerlakken te bestrijden. HG is bijvoorbeeld een dergelijk producten. HG heeft tal van producten voor uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. Met HG-gif tegen kakkerlakken, bestrijd je op een relatief eenvoudige en snelle wijze kakkerlakken.

Kies je voor een kakkerlakkenval als bestrijdingsmiddel? Dan hebben de Hoy Hoy lokzakjes al bewezen jarenlang een effectief middel te zijn. Door de sterke lokgeur worden kakkerlakken aangetrokken, maar de lijmlaag laat ze niet meer gaan. Uiteindelijk kom je van alle kakkerlakken in huis af als je Hoy Hoy lokzakjes gebruikt.

Met Pest Repeller kies je voor bestrijding van kakkerlakken op de meest moderne wijze. Kakkerlakken en ander ongedierte kunnen niet tegen de ultrasone geluidsgolven en blijven gewoon uit de buurt. Hiervoor je alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. Je zult ook zelf niets merken van de ultrasone geluidsgolven


Waar moet je op letten bij het kopen van een kakkerlakken bestrijdingsmiddel?

Omdat er zoveel verschillende soorten kakkerlakken bestrijdingsmiddelen zijn, heb je keuze te over welk middel je kiest. Desgewenst kies je meerdere methodes. Je moet dan ook eerst kiezen welke methode het beste bij je past. Bestrijding op basis van ultrasonische geluidsgolven is erg modern, maar niet als je zelf bepaalde huisdieren hebt die hier nare gevolgen van ervaren. Ook gif tegen kakkerlakken is misschien niet altijd handig als je huisdieren en kinderen hebt. Maak dus een keuze die bij jouw situatie past.

Soms kan het ook nodig zijn om te onderzoeken welke soort kakkerlakken je in huis hebt. De ene soort is sterker en beter bestand tegen bestrijdingsmiddelen dan de andere soort. Nu zijn er in Europa veel van dezelfde soorten kakkerlakken. De bruine Duitse kakkerlak komt het vaakst voor. Doorgaans zullen alle bestrijdingsmiddelen die er te koop zijn, voldoende effectief tegen deze soort zijn.

Het voorkomen van kakkerlakken is uiteraard altijd beter. Dit doe je bijvoorbeeld door voedselresten goed op te bergen, bijvoorbeeld in goed afsluitbare plastic bakjes. Tijdens en na het koken is het belangrijk om de keuken goed schoon te houden en laat geen afval rondslingeren. Verder heb je een hogere kans op kakkerlakken bij een hoge luchtvochtigheid in huis. Soms moet je hiervoor maatregelen nemen.

Tenslotte een laatste tip bij de aankoop van bestrijdingsmiddelen: bespaar niet op bestrijdingsmiddelen. Kakkerlakken zijn soms erg moeilijk te bestrijden. Het beste bestrijdingsmiddel tegen kakkerlakken zal vaak duurder zijn, maar het is de moeite waard. Door te kiezen voor een goedkoper bestrijdingsmiddel, is er de kans dat je de kakkerlakken niet doodt en dan blijft de kakkerlakkenplaag aanhouden.

Misschien ook interessant: Dit is de beste muizenval van dit moment!


Veelgestelde vragen over Kakkerlakken in huis

  • Waar komen kakkerlakken op af?
    Kakkerlakken worden aangetrokken door voedselresten, warmte, vocht en donkere plekken.
  • Hoe krijg je kakkerlakken in huis?
    Kakkerlakken kunnen via verschillende manieren een huis binnendringen, zoals door kieren, openingen rondom leidingen, via gebruikte meubels of verpakkingen.
  • Hoe kun je kakkerlakken bestrijden?
    Kakkerlakken kunnen worden bestreden door het verwijderen van voedselbronnen, het afdichten van mogelijke toegangspunten, het gebruik van lokdozen, insecticiden of professionele ongediertebestrijding.
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>