Beste Mobiele Airco zonder Slang [Test 2024]

Best Geteste Mobiele Airco zonder Slang

Klarstein - Skyscraper Horizon- Luchtkoeler Met Waterkoeling review

Klarstein Skyscraper Horizon air cooler met water

Is het je nog niet gelukt om een goede mobiele airco zonder slang te vinden? Dan kunnen wij je de Klarstein Skyscraper Horizon air cooler met water zeker aanbevelen! Deze airco is namelijk uit onze test gekomen als beste mobiele airco 2024! Deze airco heeft drie standen en kan 60 graden draaien om de gewenste ruimte zo optimaal mogelijk te verkoelen. De ruimte zal worden verkoeld door middel van het waterreservoir. Dit zal niet alleen zorgen voor een koele kamer, maar ook voor een verhoging van de luchtvochtigheid. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste mobiele airco zonder slang? Klik dan snel op de onderstaande knop!

De afgelopen weken is het echt zomer weer geweest in Nederland. Sterker nog, het was een de warmste juni's sinds jaren. Dat heeft iedereen ongetwijfeld wel gemerkt aan de warmte die in huis bleef hangen. 

Helaas stijgt warmte op en is het vooral in de slaapkamers erg warm. Om over zolderkamers, maar te zwijgen daar was het al helemaal niet uit te houden. Gelukkig kan je dit oplossen met een airco. 

We snappen dat je geen airco wil met een afvoerslag, want dat kan best onhandig zijn. Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een mobiele airco zonder slag. Wij zijn dan ook op zoek gegaan naar het beste product. 

Aan de hand van onze mobiele airco zonder slag test hebben wij 5 opties geselecteerd die tot de beste behoren. Ben jij benieuwd naar de producten uit onze top 5? Lees dan snel verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Mobiele Airco's zonder Slang 

Klarstein - Skyscraper Horizon- Luchtkoeler Met Waterkoeling review

Beste Koop Mobiele Airco zonder Slang
1. Klarstein Skyscraper Horizon air cooler met water

Beste Mobiele Airco zonder Slang met App
2. Aircooler - Princess 357250 Smart luchtkoeler

Beste Mobiele Airco zonder Slang voor de Luchtwegen
3. Mobiele luchtkoeler Tristar AT-5445

Beste Energiebesparende Mobiele Airco zonder Slang
4. Tristar AT-5468 Luchtkoeler 

Beste Budget Mobiele Airco zonder Slang
5. Tocht™ Mini Mobiele Airco Ventilator


Top 10 Beste Mobiele Airco's zonder Slang

Wil je direct weten hoe de top 10 beste mobiele airco's zonder slang op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com. Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit de mobiele airco zonder slang test 2024.


Waar moet je op letten bij het kopen van mobiele airco zonder slang?

Na het zien van onze top van 5 ben je misschien overtuigd en wil een mobiele airco zonder slang kopen. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen want het kopen van een airco is makkelijker gezegd dan gedaan. 

Geen zorgen wij hebben een aantal punten opgesteld die het vinden van een goede airco wellicht wat makkelijker kunnen maken. Wij hebben alle producten uit onze top 5 uitvoerig op deze punten getest. 

Wij raden je dan ook aan om deze punten goed door te nemen, want zo kan je een miskoop voorkomen. Deze punten lijken namelijk ook sterk op die van de beste mobiele airco zonder slag volgens de consumentenbond. 

Vermogen

Allereerst is het belangrijk dat je kijkt naar het vermogen van de mobiele airco. Het vermogen van de airco staat aangegeven in Watt. Dit geeft aan hoeveel stroom de airco gebruik. Hierbij geldt hoe lager het Wattage, hoe lager het stroom gebruik van de airco. 

Afmeting van de ruimte die gekoeld moet worden

Als tweede is het van belang dat je rekening houdt met de grootte van de ruimte die je gaat verkoelen. Mobiele airco's hebben een koelvermogen dat wordt uitgedrukt in British Thermal Unit (BTW). Dit koelvermogen geeft aan voor wat voor ruimtes de airco geschikt is .Hierbij wordt vaak uitgegaan van gemiddelde aangezien de capaciteit afhankelijk is meerdere factoren (ramen, ligging van de ruimte, isolatie en hoogte van de kamer). Per 1m3 heb je een koelvermogen van 136 BTU nodig

Inhoud waterreservoir 

Als derde belangrijk om de inhoud van het waterreservoir te controleren. De meeste mobiele airco's verkoelen een ruimte door middel van water. De meeste airco's hebben dan ook een waterreservoir dat je voor gebruik zal moeten vullen. Gelukkig hebben de reservoirs over het algemeen een inhoud van minimaal 3 liter.  

Timerfunctie 

Als laatste is het handig om te controleren of de airco beschikt over een timerfunctie. Zo kan je de airco aanzetten voordat je gaat slapen en zal deze als je ligt te slapen en de gewenste temperatuur is bereik vanzelf weer uitgaan. Hierdoor kan je klachten zoals een stijve nek voorkomen. 


Wat is de beste mobiele airco zonder slang van 2024? 

Nu je al een glimp hebt kunnen opvangen van onze top 5 en weet waar je op moet letten is het nu tijd voor onze uitgebreide top 5. In deze top 5 zullen wij de door ons geselecteerde opties verder toelichten. 

Hoe doen we dat dan? In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle door ons geselecteerde airco's voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. 

Ook hebben wij verschillende mobiele airco's zonder slang geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een goed product tussen zit. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees snel verder! 

1. Klarstein Skyscraper Horizon air cooler met water

Klarstein - Skyscraper Horizon- Luchtkoeler Met Waterkoeling review

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.7

Prijs / kwaliteit

9.2

Wij van Woonio zijn op zoek gegaan naar de beste mobiele airco's zonder slang. De Klarstein Skyscraper Horizon air cooler met water is uit onze test gekomen als beste mobiele airco zonder slang 2024! 

Te warme kamers zijn met deze mobiele airco verleden tijd. De airco heeft 3 verschillende standen de normale stand, de natuurmodus en de sleepmodus. Je kan de airco de hele dag door gebruiken. 

De natuurmodus zorgt ervoor dat de warmte in de ruimte afneemt door een natuurlijke wind. De sleepmodus zorgt ervoor dat je ruimte zachtjes wordt gekoeld als je licht te slapen. 

Hoe werkt de airco dan? De airco is voorzien van een waterreservoir van 3,5 liter. Door middel van het water zal er koele lucht worden verspreid. Ook zal de luchtvochtigheid in de ruimte worden verhoogd voor een rustige ademhaling. 

Voordelen Klarstein Skyscraper Horizon air cooler met water

 • Heeft een Wattage van 60 
 • Het waterreservoir heeft een inhoud van 3,5 liter
 • De airco is te bedienen door middel van een afstandbediening
 • 3-in-1 luchtkoeler 

Nadelen Klarstein Skyscraper Horizon air cooler met water

 • Er zit geen handleiding bij de airco

2. Aircooler - Princess 357250 Smart luchtkoeler

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

8.9

Ben je op zoek naar een mobiele airco die je niet alleen met een afstandsbediening, maar ook met een app kan bedienen? Dan ben je op zoek naar de Aircooler - Princess 357250 Smart luchtkoeler

Wij hebben deze mobiele airco namelijk geselecteerd als beste mobiele airco zonder slang met app. Deze airco kan je ook bedienen door middel van een handige app op je Smartphone.

Deze airco heeft drie verschillende snelheden en een oscillatiefuntie om iedere ruimte optimaal te koelen. De airco beschikt ook over een natuurlijke stand en een slaapstand. 

De inhoud van het waterreservoir is 9 liter, deze zul je dus niet vaak hoeven vullen. Ook kan je door middel van de app een timer instellen en je eigen luchtschema's maken. Zo kan je de airco optimaal gebruiken. 

Voordelen Aircooler - Princess 357250 Smart luchtkoeler

 • Past in iedere woning
 • Bestuurbaar met de HomeWizard Climate app, voice control of handmatig
 • De airco beschikt over 3 verschillende standen 
 • Beschikt over een oscillatie functie om de hele ruimte te koelen

Nadelen Aircooler - Princess 357250 Smart luchtkoeler

 • De airco is wat luid 

3. Mobiele luchtkoeler Tristar AT-5445

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.2

Wil je graag een mobiele airco aanschaffen, maar krijg je van de meeste airco's last van je luchtwegen? We snappen dat dit heel vervelend is. Het gebruik van een airco moet niet ten koste gaan van je gezondheid. 

Gelukkig hebben wij een airco gevonden die je luchtwegen niet zal irriteren. Wij hebben de Mobiele luchtkoeler Tristar AT-5445 geselecteerd als beste mobiele airco zonder slag voor de luchtwegen. 

Met deze airco krijg je geen last van je luchtwegen. De airco werkt namelijk op basis van koelelementen en water. De koelelementen en het water zorgen ervoor dat je geen droge luchtwegen en ogen krijgt. 

Ook is deze airco gemakkelijk te verplaatsen door middel van de vier zwenkwielen aan de onderkant. Je kan deze airco dus makkelijk van de ene kamer naar de andere kamer rijden. 

Voordelen Mobiele luchtkoeler Tristar AT-5445

 • Makkelijk verplaatsbaar dankzij de stevige zwenkwielen met rem
 • Werkt op basis van water en koelelementen
 • Beschikt over drie verschillende luchtstroomstanden en oscilattie
 • Geschikt voor mensen die snel last hebben van hun luchtwegen

Nadelen Mobiele luchtkoeler Tristar AT-5445

 • De luchtstroom kan soms wat zwak zijn 

4. Tristar AT-5468 Luchtkoeler 

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

De energie prijzen zijn nog steeds aan de hoge kant en het lijkt er voorlopig niet op dat ze flink omlaag gaan. Wij begrijpen dan ook heel goed dat je een airco wil die niet al te veel energie gebruikt. 

Om die reden zijn wij op zoek gegaan naar een energiezuinige airco. Wij hebben dan ook de Tristar AT-5468 Luchtkoeler geselecteerd als beste energiebesparende mobiele airco zonder slang. 

Een groot voordeel van deze airco is dat er geen warme uitblaaslucht uitkomt, hierdoor wordt de kamer niet onbedoeld warm. Ook kun je deze airco makkelijk verrijden door middel van de zwenkwielen. 

De airco heeft een timerfunctie van 1 tot 7,5 uur waardoor je hem automatisch kan laten uitschakelen wanneer je wilt. Ook is dit product hierdoor veel energiezuiniger dan de andere opties uit onze top 5. 

Voordelen Tristar AT-5468 Luchtkoeler 

 • Kan gemakkelijk worden verplaats 
 • Het waterreservoir heeft een inhoud van 8 liter 
 • Energie besparende optie 
 • Wordt bediend door middel van een afstandsbediening 

Nadelen Tristar AT-5468 Luchtkoeler 

 • Op de hoogste stand maakt de airco veel lawaai

5. RNZV Telefoonkoord

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

7.4

Wil je graag een mobiele airco komen, maar wil je hier liever niet al te veel geld aan uitgeven? Dat kunnen we heel goed begrijpen, het zijn dure tijden en in de zomer wil je ook geld overhouden om leuke dingen te doen. 

Gelukkig zijn er ook mobiele airco's voor mensen met een wat kleiner budget. Wij hebben dan ook de Tocht™ Mini Mobiele Airco Ventilator geselecteerd als beste budget mobiele airco zonder slang. 

Je leest het goed dit product is de goedkoopste optie uit onze top 5, maar qua kwaliteit doet deze optie zeker niet onder aan de andere producten. De materialen van de airco zijn namelijk van hoge kwaliteit. 

De airco kan gemakkelijk bediend worden door middel van het bedieningspaneel. Ook heeft deze airco twee verschillende standen en een ingebouwde temperatuur meter. 

Let op! De Aircooler wordt geleverd met een USB kabel, maar zonder adapter. 

Voordelen Tocht™ Mini Mobiele Airco Ventilator

 • Goedkoopste optie uit de lijst 
 • Kan overal mee naar toe genomen worden 
 • Beschikt over een Nederlandse handleiding
 • Verkrijgbaar in acht verschillende kleuren

Nadelen Tocht™ Mini Mobiele Airco Ventilator

 • Lastig te gebruiken 

Hoeveel mobiele airco's zonder slang hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 mobiele airco's zonder slang getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de mobiele airco's zonder slang op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste mobiele airco's zonder slang is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>