Beste Pocket Printer [Test 2024]

Geplaatst in Gadgets op april 11, 2024  

Wat is de beste pocket printer?

Fujifilm Instax Mini Link review

Fujifilm Instax Mini Link

Uit onze test is gebleken dat de Fujifilm Instax Mini Link de beste pocket printer van 2024 is. Wij vonden dat de Fujifilm Instax Mini Link een fijne bediening heeft waarbij je gebruikt maakt van een handige app. De printer weegt niet veel en is een hele leuke toevoeging aan je smartphone. Wij raden de Fujifilm Instax Mini Link zeker aan wanneer je op zoek bent naar de beste pocket printer van dit moment.

Een Pocket Printer is werkelijk een geweldige uitvinding. Terwijl oude, analoge camera's altijd de zojuist genomen foto afdrukten, doen moderne camera's dit niet meer.

In plaats daarvan kun je met een digitale camera en een SD-kaart erin veel meer foto's maken. Maar het authentieke plezier van het bekijken van een net gemaakte foto op papier, dat kon alleen met de ouderwetse Polaroid-printcamera's.

Bij Woonio hebben we enkele van de beste pocket printers van 2024 onder de loep genomen. Natuurlijk hebben we een uitgebreide test uitgevoerd om antwoord te krijgen op de vraag: Wat is nu eigenlijk de allerbeste pocket printer die je kunt kopen in 2024?

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste pocket printers opties uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Pocket Printers

Fujifilm Instax Mini Link review
Beste Koop pocket printer

1. Fujifilm Instax Mini Link

Canon Zoemini - Mobiele Fotoprinter review
Beste pocket printer met uitstekende printkwaliteit

2. Canon Zoemini - Mobiele Fotoprinter

Pixelly® Draagbare Mini Printer review
Beste pocket printer met bluetooth

3. Pixelly® Draagbare Mini Printer

HP Sprocket New Edition review
Beste luxe pocket printer

4. HP Sprocket New Edition

Originele PeriPage Pocket Printer review
Beste budget pocket printer

5. Originele PeriPage Pocket Printer

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat het beste pocket printer is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs-kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

15+ pocket printers vergeleken

63+ ervaringen gecheckt

12+ uur onderzoek


Welke pocket printer is het beste?

Om er achter te komen welke van de vele geteste pocket printers er nu de allerbeste is, hebben wij van Woonio een test gedaan met meerdere deelnemers.

De beste pocket printer van 2024 wordt gekozen niet alleen op basis van de standaard specificaties en eisen, maar ook op de kwaliteit van het fysieke product, de gebruikerservaring en klantenservice en de prijs-kwaliteitverhouding.

Met al deze dingen in het achterhoofd kiezen we in 5 verschillende categorieën een winnaar uit en deze komen ontdek je hieronder in onze ultieme top 5 beste pocket printers van dit moment!

1. Fujifilm Instax Mini Link

Fujifilm Instax Mini Link review
 • Wij vinden dat deze pocket printer over een uitstekende printkwaliteit beschikt
 • Ook vinden wij deze pocket printer ontzettend makkelijk te gebruiken door middel van de app
 • Deze pocket printer is heel erg snel in vergelijking met vele andere modellen
 • Wat wij nadelig vinden van deze pocket printer is dat er geen filmrol wordt meegeleverd

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Fujifilm Instax Mini Link is een (uiteraard) hele compacte maar toch mooi uitziende pocket printer, waarmee je met een handomdraai hele mooie prints kunt maken.

De printer print in zowel kleur als zwart wit, en doet dit gemiddeld in ongeveer 12 seconden. De Fujifilm Instax Mini Link maakt gebruik van instax mini film, en de afgedrukte foto’s worden dus zo’n 86 bij 54 millimeter groot.

2. Canon Zoemini - Mobiele Fotoprinter

Canon Zoemini - Mobiele Fotoprinter review
 • Wij vinden de pocket printer gemakkelijk te gebruiken dankzij de app
 • Een groot voordeel van deze pocket printer vinden wij de kleurenprint ondersteuning
 • Ook de compatibiliteit met zowel iOS als Android is, naar onze mening, een groot voordeel
 • De ZINK fotopapier vinden wij wat aan de dure kant

Score

8.9

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Als je in plaats van heel veel printjes, liever wat betere prints maakt, is de Canon Zoemini pocket printer een goede optie voor jou!

Deze pocket printer maakt prints op Canon ZINK-fotopapier, en daardoor is de kwaliteit van de prints aanzienlijk hoger. Het ietwat dure fotopapier zorgt er wel voor dat je geen inkt hoeft te kopen en je kan er 30 prints mee maken voordat je weer nieuwe moet kopen. 

3. Pixelly® Draagbare Mini Printer

Pixelly® Draagbare Mini Printer review
 • Dankzij het kleine formaat neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe
 • Wij vinden de bluetooth verbinding ontzettend stabiel
 • Deze pocket printer is razendsnel en compatibel met iOS en Android
 • Wat wij nadelig vonden is dat je deze printer alleen via de app kunt gebruiken

Score

8.6

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de derde plek hebben we de Pixelly® Fotoprinter voor Smartphone. Deze picket pocker heeft de mogelijkheid om draadloos te verbinden met je smartphones. Dat gebeurt niet via wifi, maar bluetooth.

Daardoor kun je tijdens het gebruik van je Pixelly® Fotoprinter voor Smartphone nog gebruik maken van al je internetzaken, zoals social media. Handig als je een foto via snapchat wil versturen, maar hem daarna uit wil printen, bijvoorbeeld.

4. HP Sprocket New Edition

HP Sprocket New Edition review
 • Een groot voordeel van deze pocket printer is de ondersteuning van kleurenprint
 • Werkt met zowel iOS als Android apparaten
 • De foto's beschikken over een uitstekende kwaliteit, beter dan vele andere opties uit dit prijssegment
 • Het nadeel vinden wij de prijs van het printpapier

Score

8.4

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Als je soms gewoon foto's van hoge kwaliteit wilt afdrukken zonder helemaal naar huis te gaan om dat te doen, dan is de HP Sprocket New Edition perfect voor jou!

Deze compacte fotoprinter biedt draagbaarheid zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Met zijn slanke ontwerp past hij gemakkelijk in je zak of tas, zodat je overal waar je gaat direct foto's kunt afdrukken.

Wat deze nieuwe editie echt onderscheidt, is het gebruiksgemak. Dankzij de Bluetooth-connectiviteit kun je draadloos verbinding maken met je smartphone of tablet en direct afdrukken vanuit de HP Sprocket-app. De app biedt ook functies zoals het bewerken van foto's, toevoegen van filters en stickers, en het maken van collages voor creatieve prints.

En het beste van alles? De afdrukkwaliteit is verbluffend. Met de ZINK Zero Ink-technologie van HP krijg je foto's van hoge kwaliteit met levendige kleuren en scherpe details, rechtstreeks uit de printer.

5. Originele PeriPage Pocket Printer

Originele PeriPage Pocket Printer review
 • Wij vinden de lage prijs van deze pocket printer ontzettend goed
 • Deze pocket printer heeft een grote capaciteit en snelle print
 • Ook deze pocket printer konden wij met zowel iOS als Android apparaten verbinden
 • Helaas vinden wij de printkwaliteit van deze pocket printer toch wat minder

Score

8.3

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Een pocket printer is voor sommige mensen een handige uitkomst, maar in veel gevallen is het ook gewoon een leuke gimmick om te laten zien aan je vrienden of familie.

Daarom is het niet altijd nodig om ontzettend veel uit te geven aan een goede pocket printer. Gelukkig heeft PeriPage de beste budget pocket printer voor jou in petto.

De Originele PeriPage Pocket Printer kost maar een fractie van de Fujifilm Instax Mini Link en presteert in verhouding echt uitstekend. Zo heeft hij een redelijk hoge printcapaciteit en kun je hem simpelweg met een USB-kabel verbinden.


Top 10 Pocket Printers

Waar kun je het beste een pocket printer kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste pocket printer van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkochte pocket printers bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 pocket printers!


Pocket printer kopen: hier moet je op letten

Goede pocket printers beschikken over een paar belangrijke aspecten. Uiteraard moeten ze compact zijn en mooie foto’s uit kunnen printen. Maar wat zijn nou nog meer dingen waar je op moet letten als je een pocket printer koopt?

Het kan lastig zijn om de specifieke wensen die je hebt voor een pocket printer te realiseren in je zoektocht. Daarom zetten we even de belangrijkste eigenschappen van een goede pocket printer voor je op een rij.

Printcapaciteit

Ga je naar een dik huisfeest waar je met iedereen op de foto wil? Of een vakantie waarbij je de foto’s het liefst op een filmrol uit laat printen? Dan heeft jouw ideale pocket printer een hoge printcapaciteit. Zorg dus dat je hier op let voordat je een pocket printer uit kiest.

Kleurenmogelijkheid

Ga je naar een dik huisfeest waar je met iedereen op de foto wil? Of een vakantie waarbij je de foto’s het liefst op een filmrol uit laat printen? Dan heeft jouw ideale pocket printer een hoge printcapaciteit. Zorg dus dat je hier op let voordat je een pocket printer uit kiest.

Printsnelheid

Een pocket printer is natuurlijk geen megaprinter die in een krantendrukkerij staat, en daarom is de printsnelheid niet altijd maximaal. De beste pocket printers kunnen een foto printen in onder 20 seconden, en de meesten vaak zelfs wel sneller.

Soort filmrol

Over het algemeen worden de prints van pocket printers afgedrukt op een filmrol, zoals Instax mini film. De kosten en kwaliteit van deze rollen verschillen enorm, dus hier kun je maar beter rekening mee houden bij je aankoop. Gelukkig is dit nog altijd goedkoper dan de printkosten van een 3D-printer.

Bedieningswijze

Pocket printers werken over het algemeen met een draadloze verbinding, maar sommigen doen dit via WiFi, en anderen bijvoorbeeld via bluetooth. Bij het gebruik van wifi kun je (met sommige telefoons, in ieder geval) geen gebruik meer maken van je WiFi op je mobiele telefoon, omdat hij dus al met de printer verbonden is. Ook is er voor elke pocket printer een andere soort app waarmee hij bediend wordt.


Wat is de beste pocket printer volgens de consumentenbond?

De consumentenbond heeft alleen een beste printer test uitgevoerd en helaas geen beste pocket printer test. Wel kun je de belangrijke aspecten die de consumentenbond onderzoekt bij normale printers bekijken, zodat je precies weet waar jij op moet letten bij het aanschaffen van een goede pocket printer.


Veelgestelde vragen

Wat is de beste pocket printer van dit moment?

De beste pocket printer van [jaar] wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder afdrukkwaliteit, draagbaarheid en functies. Enkele populaire opties zijn de HP Sprocket, Canon IVY Mini Photo Printer en Kodak Mini 2 HD.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken om op te letten bij het kiezen van de beste pocket printer?

Bij het kiezen van de beste pocket printer is het belangrijk om te letten op zaken als afdrukkwaliteit, draagbaarheid, connectiviteitsopties (zoals Bluetooth), compatibiliteit met smartphones, afdruksnelheid en de gebruikte printtechnologie (bijvoorbeeld ZINK Zero Ink of thermisch afdrukken).

Welke pocket printer biedt de beste afdrukkwaliteit?

De afdrukkwaliteit kan variëren afhankelijk van het model en de gebruikte printtechnologie. Over het algemeen worden pocket printers zoals de Canon IVY Mini Photo Printer en HP Sprocket geprezen om hun indrukwekkende afdrukkwaliteit en levendige kleuren.

Zijn er pocket printers die compatibel zijn met iOS en Android-apparaten?

Ja, veel pocket printers zijn compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten. Populaire modellen zoals de HP Sprocket en Canon IVY Mini Photo Printer bieden ondersteuning voor zowel iOS- als Android-smartphones via Bluetooth-connectiviteit en specifieke mobiele apps.

Wat zijn de verschillen tussen pocket printers van verschillende merken?

De verschillen tussen pocket printers van verschillende merken kunnen liggen in aspecten zoals afdrukkwaliteit, connectiviteitsopties, beschikbare functies in de bijbehorende mobiele app, prijs, en de grootte en het gewicht van de printer. Het is belangrijk om deze factoren af te wegen bij het kiezen van de beste pocket printer voor jouw behoeften.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>