Beste PVC vloer [Test 2024]

Geplaatst in Thuis op april 23, 2024  

Best Geteste Pvc vloer

VTwonen Herringbone Natural

PVC Vloer VTwonen Herringbone Natural

Met de PVC Vloer VTwonen Herringbone Natural heb je de perfecte pvc vloer voor bij jouw thuis. Hij heeft de zeer populaire vissengraat patroon. Hiermee kan je eigenlijk niet verkeerd gaan. En ondanks dat het geen écht hout is kan je het er niet van onderscheiden. De vloer is zeer makkelijk schoon te maken doordat hij waterafstotend is. De garantie is levenslang waardoor hij zeer lang kunt genieten van je nieuwe vloer!

Nieuwe vloer in je huis? Dan is een pvc vloer een perfecte optie. Maar goed, er zijn wel heel erg veel verschillende bedrijven die een pvc vloer verkopen. Probeer dan maar eens de beste te kiezen.

Welke pvc vloer is het beste eigenlijk? Om jou hier een antwoord op te geven staan er in dit artikel een aantal punten op een rijtje om rekening mee te houden tijdens het kopen van een goede pvc vloer. Hierdoor wordt dit een appeltje eitje.

En dat niet alleen. We zijn op zoek gegaan naar de beste pvc vloeren in een speciale pvc vloer test. In deze test hebben we allerlei soorten pvc vloeren van verschillende bedrijven met elkaar vergeleken. En dat niet alleen: ook populaire modellen zoals de beste pvc vloer volgens de consumentenbond kwamen voorbij in deze test. Meer weten? Dan moet je snel verder lezen.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

28

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

37

 Ervaringen gecheckt

19

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Pvc Vloeren

VTwonen Herringbone Natural

Beste Pvc Vloer
1. PVC Vloer VTwonen Herringbone Natural

Projectfloors PW3130FP

Beste Prijs-kwaliteitsverhouding Pvc Vloer
2. PVC Vloer Projectfloors PW3130FP

Beste Budget Pvc Vloer
3. PVC Vloer Moduleo Jetstone 46982


Beste Luxe Pvc Vloer
4. PVC Vloer Moduleo Mountain oak 56440

Projectfloors work55 PW1246

Beste Design Pvc Vloer
5. PVC Vloer Projectfloors work55 PW1246

Top 10 Beste Pvc vloeren

Heb je haast en zo snel mogelijk een nieuwe vloer nodig? Dat kan natuurlijk. Klik dan vooral op de onderstaande knop. Je komt dan terecht bij de top 10 beste pvc vloeren. Hier zit sowieso een vloer tussen die goed in de smaak valt!Waar moet je op letten bij het kopen van een Pvc vloer?

Een pvc vloer kopen kan nog een behoorlijke opgave zijn met zo'n groot aanbod. Zeker als je je bedenkt dat het aanbod in zulke vloeren tegenwoordig enorm is. Hoe kies je dan nog de beste?

Nou, door onze tips op te volgen! Hieronder lees jij over een paar handige tips die jou kunnen helpen bij het scoren van de beste pvc vloer aanbieding. Wie wil dat nou niet? 

Patroon

Welk patroon vind je mooi? Je hebt populaire patronen zoals vissengraat of het klassieke rechte patroon. Dit is een kwestie van voorkeur. Wat we je als tip willen meegeven is je niet zoveel bezig te houden met pvc vloer trends. Wat nu hip is, kan over 5 jaar al niet meer mooi zijn.

Kleur

Ten tweede is het goed om te kijken naar de kleur van de vloer. Welke kleur vind jij mooi? Kies wanneer je twijfelt voor een lekker neutraal kleurtje. Op die manier voorkom je dat je een vloer kiest waar je na één of twee jaar al spijt van hebt. Dat is natuurlijk zonde.

Garantie

En dan tot slot nog garantie. Vloeren zijn er in principe voor gemaakt om lang mee te gaan. Als jij merkt dat de kwaliteit na een paar jaar al flink achteruit gaat is dit natuurlijk erg balen.

Het is dan ook fijn als je kan terugvallen op de garantie van de vloer. Je krijgt dan bijvoorbeeld een vervangende plank of een deel van je geld terug. Idealiter is de garantie op pvc vloeren ten minste 5 of 10 jaar.


Wat is de beste Pvc vloer van 2024? 

Wij zijn in een speciale pvc vloer test op zoek gegaan naar de allerbeste vloeren. En daarvoor zijn er tientallen verschillende pvc vloeren uitgebreid getest! Die test was dan ook erg spannend, en behoorlijk wat vloeren gingen aardig gelijk aan elkaar op.

Uiteindelijk is er een selectie gemaakt van de vloeren die als beste naar voren wisten te komen. Deze hebben zo een plekje weten te verdienen in onze felbegeerde top vijf. Wil jij weten welke dit geworden zijn? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste pvc vloeren van 2024!

1. PVC Vloer VTwonen Herringbone Natural

VTwonen Herringbone Natural

9.1

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

De Pvc vloer die uiteindelijk is verkozen tot de beste van het jaar is de PVC Vloer VTwonen Herringbone Natural. Op alle vlakken die wij hebben getest scoorde de Herringbone vloer het beste. En dat is eigenlijk ook niet zo gek!

Zo heeft de vloer een prachtig vissengraat patroon. Verder is het natuurlijk geen echt hout, maar het is er eigenlijk haast niet van te onderscheiden. Ook krijg je levenslange garantie op de vloer. Hoe fijn is die zekerheid?

Voordelen PVC Vloer VTwonen Herringbone Natural

 • Levenslange garantie op de vloer
 • Heeft een erg modern vissengraat patroon
 • Niet te onderscheiden van echt hout

Nadelen PVC Vloer VTwonen Herringbone Natural

 • Ietwat aan de dure kant in vergelijking met de andere pvc vloeren

2. PVC Vloer Projectfloors PW3130FP

Projectfloors PW3130FP

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Deze PVC vloer Projectfloors PW3130FP is perfect voor iedereen die op zoek is naar een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Ook deze vloer is absoluut niet van echt hout te onderscheiden. Precies wat je wil bij pvc!

En dat niet alleen. De vloer is namelijk waterbestendig, vuil afstotend én slijtvast. Hier heb je nog jarenlang plezier van. Zeker als je je bedenkt dat de garantietermijn maar liefst 15 jaar is.

Voordelen PVC Vloer Projectfloors PW3130FP

 • Gemaakt van erg duurzaam materiaal
 • Maar liefst 15 jaar garantie
 • Waterbestendig, vuil afstotend en sltijvast

Nadelen PVC Vloer Projectfloors PW3130FP

 • De kleur vloer is niet mooi in ieder huis

3. PVC Vloer Moduleo Jetstone 46982

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Goedkoop een nieuwe pvc vloer kopen? Misschien is de PVC vloer Moduleo Jetstone 46982 wel wat voor jou. Lekker goedkoop, maar wel een prima kwaliteit. Klinkt als een goede deal toch? Deze pvc tegel is haast niet van echt te onderscheiden.

De vloer is daarnaast ook bestendig tegen water en vuil afstotend. Hierdoor hoef je niet iedere dag schoon te maken. Dat scheelt weer. Verder krijg je ook 15 jaar garantie op de Moduleo vloer. Deze mooie kleur kun je goed combineren met je deurmat, zodat alles in het huis op elkaar aansluit!

Voordelen PVC Vloer Moduleo Jetstone 46982

 • Behoorlijk goedkoop in vergelijking met andere pvc vloeren
 • Haast niet van echt te onderscheiden
 • Waterbestendig en vuilasftotend

Nadelen PVC Vloer Moduleo Jetstone 46982

 • Geeft een behoorlijk industriële inrichting aan het huis, dat is niet voor iedereen weggelegd

4. PVC Vloer Projectfloors work55 PW1246

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Deze pvc vloer heeft misschien een iets hoger prijskaartje dan gemiddeld, maar is het geld dubbel en dwars waard. De PVC vloer Moduleo Mountain Oak zorgt direct voor sfeer in huis. En dan is 'ie ook nog eens makkelijk te leggen. 

De vloer werkt namelijk met een klik-systeem. Hierdoor kan deze direct gelegd worden wanneer er een ondervloer ligt. De vloer is verder vuil afstotend en volledig slijtvast. Hierdoor heb je er extra lang plezier van. De garantie is zelfs 15 jaar!

Voordelen PVC Vloer Moduleo Mountain oak 56440

 • Kan direct gelegd worden dankzij het klik-systeem
 • Slijtvast waardoor je er extra lang plezier van hebt
 • Het materiaal is erg duurzaam

Nadelen PVC Vloer Moduleo Mountain oak 56440

 • De pvc vloer is duurder dan gemiddeld

5. PVC Vloer Projectfloors work55 PW1246

Projectfloors work55 PW1246

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste PVC vloer in deze top vijf is de Projectfloors work55 PW1246. En dat deze in de top vijf staat kwam bij ons niet als een verrassing. Deze vloer heeft namelijk een prachtig én uniek design.

De vloer lijkt sprekend op echt hout en heeft een diepe kleur. Deze kleur staat mooi in vrijwel ieder huis. Daarnaast kan de vloer een stootje hebben en wordt vuil afgestoten. Ook ideaal wanneer je een nieuwe werkvloer wil dus. Al met al verdiende deze vloer terecht nog een plek in de top vijf. 

Voordelen PVC Vloer Projectfloors work55 PW1246

 • Duurzaam 
 • Niet van echt hout te onderscheiden 
 • Waterbestendig, vuilafstotend en slijtvast

Nadelen PVC Vloer Projectfloors work55 PW1246

 • Alleen verkrijgbaar in de bovenstaande kleur 

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel pvc vloeren hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten pvc vloeren getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de pvc vloeren op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste pvc vloeren op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>