Beste Slimme Deurbel [Test 2024]

Geplaatst in Thuis op mei 22, 2024  

Onze favoriete slimme deurbel

Eufy S220 2K Draadloze Video Deurbelset review

Eufy by Anker video doorbell

De Eufy by Anker is de beste slimme deurbel van 2024. Geen enkele video deurbel krijgt zoveel positieve reviews als dit model. De Eufy by Anker deurbel werkt op een oplaadbare batterij waardoor je de deurbel gemakkelijk op bestaande bedrading of draadloos kunt installeren. Verder heeft deze deurbel een goede bewegingsdetectie die ervoor zorgt dat je een melding krijgt in je app wanneer er beweging wordt gesignaleerd (alleen in het donker). Ook heb je voor deze slimme deurbel geen maandabonnement nodig hebt.

Wist je dat een slimme deurbel je huis veel veiliger kan maken? Een slimme deurbel heeft een camera, een microfoon en een luidspreker.

Met een slimme deurbel kun je dus altijd zien wie er voor je deur staat, zelfs als je niet thuis bent.

Maar wat is nu de beste slimme deurbel? Het aanbod is namelijk heel groot. Daarom hebben wij van Woonio onderzoek gedaan naar de beste slimme deurbel van dit moment.

Wil je weten welke slimme deurbel wij het beste vinden? Lees dan snel verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

13

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

26

 Ervaringen gecheckt

6

Webshops vergeleken


Top 5 slimme deurbellen

Eufy S220 2K Draadloze Video Deurbelset review

Beste koop slimme deurbel:
1. Eufy by Anker

Beste prijs-kwaliteit
2. Ring Video Deurbel 1

Google Nest Hello video deurbel

Beste Premium slimme deurbel
3. Google Nest Hello Video deurbel

Ring video deurbel 2

Beste video deurbel
4. Ring video deurbel 2

Merklo® draadloze video deurbel met camera

Beste betaalbare slimme deurbel 
5. Merklo video deurbel


Meest verkochte slimme deurbellen

Heb jij haast en geen tijd om dit hele artikel te lezen? Geen zorgen, we hebben hieronder een overzicht gemaakt van verschillende top-10 lijstjes van bekende websites. Door op onderstaande knoppen te klikken word je gelijk doorgestuurd naar de meest verkochte koffers bij de betreffende webshop. 

We zouden je willen adviseren om alle buttons even aan te klikken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel betaald voor je koffer!


Wat is de beste slimme deurbel van 2024?

In de sectie hieronder gaan we antwoord geven op de vraag: 'welke video deurbel is de beste?'. In onze slimme deurbel test hebben we 13 populaire deurbellen getest en vergeleken op een aantal criteria.

De top 5 slimme deurbellen vind je hieronder. 

1. Eufy by Anker Video Doorbell

Eufy S220 2K Draadloze Video Deurbelset review

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.2

Na 13 verschillende deurbellen getest te hebben konden we niet anders dan concluderen dat de Eufy by Anker video deurbel als allerbest uit de test kwam. 

Geen enkele video deurbel krijgt zoveel positieve reviews als dit model. De Eufy by Anker deurbel werkt op een oplaadbare batterij waardoor je de deurbel gemakkelijk op bestaande bedrading of draadloos kunt installeren. Verder heeft deze deurbel een goede bewegingsdetectie die ervoor zorgt dat je een melding krijgt in je app wanneer er beweging wordt gesignaleerd (alleen in het donker).

Verder slaat deze deurbel alle beelden lokaal op, hierdoor heb je dus geen duur maandabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kunnen bekijken.

We zouden je aanraden om deze video deurbel te kopen met het basisstation. Het basisstation zorgt er namelijk voor dat alle beelden opgeslagen worden en dat er geluid uit de deurbel komt wanneer iemand aanbelt. Bezoekers die aanbellen zijn overigens superscherp in beeld dankzij de 2k resolutie.

Kortom, wat ons betreft, is er op dit moment geen betere video deurbel dan de Eufy by Anker. 

Voordelen

 • Geen maandabonnement nodig   
 • Bij bewegingsdetectie krijg je direct een melding via je app
 • Deurbel slaat beelden lokaal op 
 • Zowel op bestaande bedrading als draadloos te installeren

Nadelen

 • Geen

2. Ring video deurbel 1

Ring video deurbel 1

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Ring, een pionier en bekend merk in de wereld van video-deurbellen, staat bekend om zijn kwaliteitsproducten. De draadloze deurbel met camera en geluid voor tablets en smartphones is een toonaangevende keuze op de markt. Uitgerust met een brede 720p HD-camera met infrarood night vision, biedt deze video-deurbel scherpe beelden op elk moment van de dag.

Je kunt de camera aansluiten op de elektrische bedrading van je bestaande deurbel. Als dat niet mogelijk is, is opladen via een stopcontact ook eenvoudig. Bij regelmatig gebruik is dit maandelijks, bij minder gebruik kan het eens per half jaar.

Een nadeel van de Ring video deurbel is de behoefte aan een abonnement voor cloudopslag. Voor € 3 per maand of € 30 per jaar biedt het standaard Ring Cloud Video Recording abonnement 60 dagen opslag van al je Ring-apparaatvideo's. Voor meerdere Ring-apparaten is het uitgebreidere abonnement vereist, dat € 10 per maand of € 100 per jaar kost. Betaling is mogelijk via de officiële website van Ring met een creditcard.

Met de Ring-app ontvang je meldingen wanneer er wordt aangebeld of iemand voor je deur staat. Zelfs op afstand, zoals tijdens vakanties, kun je communiceren met bezoekers of bezorgers die voor je deur staan met pakketjes.

Voordelen

 • Brede 720p HD camera
 • Infrarood Night vision
 • Aan te sluiten op elektrische bedrading

Nadelen

 • Je dient een abonnement af te sluiten om de deurbel te gebruiken

3. Google Nest Hello video deurbel

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.0

Functionaliteiten

8.2

Prijs / kwaliteit

8.6

De volgende in onze video deurbel test, is de Google Nest Hello. Deze videodeurbel is de meest compacte en stijlvolle in onze lijst. De Nest Hello herkent zelfstandig of wat voor de deur staat een persoon is of niet en geeft je pas een notificatie als het om een persoon gaat, mits je dat zo instelt.

Deze beste video deurbel bevat een 3 MP-camera met HD, infrarood nachtzicht en een luidspreker en microfoon zodat je kunt communiceren met je bezoekers. Ook kun je vooraf opgenomen boodschappen afspelen, bijvoorbeeld instructies voor een pakketbezorger. Zo kun je ook in een drukke meeting op je werk wat laten weten. De camera kan de video's ook opslaan in de Cloud, al heb je hier helaas wel een aanvullend abonnement op Nest Aware voor nodig.

Ook een nadeel is dat er geen batterij bij zit, deze slimme deurbel met camera zonder abonnement moet rechtstreeks op de bedrading van je gewone deurbel aangesloten worden. Overigens is dit een van de duurste opties in onze slimme deurbel test, al krijg je daar zeker veel extra's voor terug.

Voordelen

 • Stijlvol design
 • Herkent personen
 • Vooraf opgenomen boodschappen inspreken

Nadelen

 • Geen batterij

4.Ring video deurbel 2

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Deze Ring slimme deurbel is een luxere uitvoering dan de 1. Ook hier heb je een abonnement nodig als je je beelden in de cloud wilt opslaan. Met 1080p is deze HD-camera scherper dan de standaard Ring 1. 

Nog een voordeel ten opzichte van de Ring 1 is dat je de batterij niet hoeft te demonteren om hem op te laden en het ladingsproces supersnel gaat.

Een minpunt aan de Ring 2 is de hoge prijs. Daarbij krijg je dan wel een zeer betrokken klantenservice, die met elke gebruikersprobleem voor je klaarstaat.

Ook handig: slimme rookmelder.

Voordelen

 • 1080p HD

Nadelen

 • Hoge prijs

5. Merklo® draadloze video deurbel met camera

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Deze slimme deurbel van Merklo werkt op batterijen en verbindt met je telefoon via je wifi-netwerk, waardoor hij volledig draadloos is. De 720p HD-camera biedt voldoende beeldkwaliteit en heeft een breed gezichtsveld van 170 graden, zodat je een groot deel van de straat kunt zien.

Dankzij de night vision-functie krijg je ook 's avonds duidelijke beelden. Opnames worden automatisch en gratis opgeslagen in de cloud en/of op een SD-kaart.

De Merklo deurbel wordt geleverd met batterijen en een ontvanger voor in een stopcontact. Plaats de ontvanger in een kamer ver van de voordeur, zodat je de bel overal in huis goed kunt horen. Je kunt de deurbel ook aansluiten op de elektrische bedrading van je bestaande deurbel, zodat batterijen niet meer nodig zijn.

De wifi deurbel is te bedienen via een Android- of iOS-app op je smartphone of tablet. Via deze app kun je livebeelden bekijken, meldingen ontvangen en communiceren met bezoekers via de ingebouwde microfoon en luidspreker. Wanneer de bewegingssensor iemand detecteert, begint de camera automatisch met opnemen.

Kortom, de Merklo video deurbel is een uitstekende keuze!

Voordelen

 • Werkt op batterij
 • 720p HD Camera
 • Uitgerust met Night vision

Nadelen

 • Prijs is aan de hoge kant

Veelgestelde vragen

Wat is de beste slimme deurbel van 2024?

De beste slimme deurbel van 2024 is de Eufy Anker vanwege zijn uitstekende beeldkwaliteit, betrouwbare bewegingsdetectie en gebruiksvriendelijke app. Andere toppers zijn de Google Nest Doorbell en de Arlo Video Doorbell. De Consumentenbond heeft hiervoor een handig overzicht gemaakt.

Welke slimme deurbel heeft de beste beeldkwaliteit?

De Ring Video Doorbell Pro 2 staat bekend om zijn superieure beeldkwaliteit, met een 1536p HD-video en een breed gezichtsveld. Dit zorgt voor haarscherpe beelden, zowel overdag als 's nachts.

Heb je een abonnement nodig voor een slimme deurbel?

Nee, je hebt niet per se een abonnement nodig om een slimme deurbel te gebruiken. Zonder abonnement kun je nog steeds livebeelden bekijken en meldingen ontvangen. Echter, met een abonnement krijg je toegang tot extra functies zoals video-opslag en geavanceerde meldingen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>