Beste Stekkerdoos [Test 2024]

Geplaatst in Thuiskantoor op april 23, 2024  

Best Geteste Stekkerdoos

Qumax Stekkerdoos met USB-poorten en schakelaar review

Qumax Stekkerdoos

De Qumax Stekkerdoos heeft  8 verschillende stopcontacten, maar het heeft het ook verschillende USB-poorten. Er kunnen dus genoeg devices tegelijkertijd opgeladen worden. Het heeft ook anti-slip pads. Dit zorgt ervoor dat de stekkerdoos op de juiste plek blijft staan. De schakelaar zorgt ervoor dat je de stekkerdoos gemakkelijk uit kan. Je hoeft het dus niet telkens uit het stopcontact te lang. De kabel heeft weer een lengte van 1,5 meter. Hierdoor is het ook uiterst geschikt voor het kantoor. Meerdere mensen kunnen hun laptops opladen. 

In het huis of op kantoor zijn er vaak weinig stopcontacten en daarom moet er vaak gebruik gemaakt worden van stekkerdozen. Deze stekkerdozen lijken allemaal op elkaar, maar er zit wel groot verschil tussen de producten.

Zo hebben sommige een lange kabel en andere hebben meerdere ingangen. Het moet wel een veilige stekkerdoos zijn en daarom moet je goed onderzoek doen als je een aankoop doet.

Maar wat is dan de beste stekkerdoos? In dit artikel gaan we antwoord geven op de vraag! Wij van Woonio hebben namelijk meerdere producten getest en een ultieme Top 5 gevormd.

Dit zijn de beste stekkerdozen van dit moment. We hebben ook elk product een eigen categorie gegeven zodat er voor iedereen een goede stekkerdoos tussen zit.

Ben jij dus benieuwd naar deze Top 5? Scroll dan gauw naar beneden en zie de geweldige producten.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

38

 Ervaringen gecheckt

22

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Stekkerdozen

Qumax Stekkerdoos met USB-poorten en schakelaar review

Beste Koop Stekkerdoos
1. Qumax Stekkerdoos

Voomy XL Stekkerdoos met Schakelaar - 5 USB Laders - 12 Stopcontacten

Beste Stekkerdoos XL
2. Voomy XL Stekkerdoos met Schakelaar

Belkin Stekkerdoos met 6 uitgangen - overspanningsbeveiliging

Beste Stekkerdoos Met Overspanningsbeveiliging
3. Belkin Stekkerdoos met 6 uitgangen

Allteq - Stekkerdoos met schakelaar - 6-voudig - 3 meter - Zwart

Beste Stekkerdoos Voor Computer
4. Allteq - Stekkerdoos met schakelaar

Voomy Cube Stekkerdoos met Schakelaar - 4 USB Poorten - 5 Stopcontacten - Zwart

Beste Stekkerdoos Met Schakelaar
5. Voomy Cube Stekkerdoos met Schakelaar

Top 10 Beste Stekkerdozen

Wil je direct weten hoe de top 10 stekkerdozen eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers.

Deze top 10 wordt regelmatig bijgewerkt en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer! Het doet ook zeker niet onder van de producten uit de stekkerdoos test 2024.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Stekkerdoos?

Na het zien van onze top 5 wil je misschien wel een stekkerdoos kopen. Alleen is dit makkelijker gezegd dan gedaan! Er zijn natuurlijk heel veel alternatieven op de markt, dus het is lastig om echt stekkerdoos te vinden. Geen zorgen, wij gaan je precies vertellen waar je op moet letten bij een aankoop. 

De onderstaande criteria zijn de criteria waarop wij de stekkerdozen op hebben getest. Wij raden je aan om goed op deze criteria te letten als je een product gaat kopen. Deze criteria lijken ook sterk op die van het beste stekkerdoos volgens de consumentenbond. 

Aantal ingangen

Het eerste belangrijke punt waar je goed op moet letten is het aantal ingangen wat je nodigt. Een stekkerdoos kan 4, 8 of wel 12 ingangen hebben. Het is slim om van tevoren bepalen waar je de stekkerdoos gaat plaatsen.

Op deze manier kan je bepalen hoeveel ingangen je nodig hebt. Als je het namelijk op je eigen kantoor plaatst, heb je een grote stekkerdoos nodig.

Plek

Deze criteria hangt eigenlijk ook samen met het eerste punt. Je moet van tevoren bepalen waar je de stekkerdoos gaat plaatsen. Je wilt de stekkerdoos namelijk op een goede plek plaatsen.

Zo moet het op een tafel kunnen of sommige mensen vinden het fijn om het aan de muur te plakken. Dit zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden voordat je een aankoop doet. Als je hier weinig energie aan wilt besteden is het misschien beter om een stopcontact met afstandbediening aan te schaffen.

Capaciteit

Niet heel veel mensen weten het, maar niet elke stekkerdoos is 'even sterk'. Als het meerdere ingangen heeft, heeft het wel een hoge capaciteit nodig. Met 3 tot 5 ingangen heeft het bijvoorbeeld een capaciteit nodig van 2500 Watt.

Als je daarboven zit is het dus slim om een stekkerdoos aan te schaffen met een hogere capaciteit. Het is dus slim als je deze informatie al weet.

Snoer

Als laatste belangrijke punt hebben we het snoer. We raden iedereen aan om een stekkerdoos aan te schaffen met een kort snoer. Hierdoor zit het voor niemand in de weg.

Daarbij worden lange snoeren ook veel warmer dan korte snoeren. Het is dus ook veel veiliger. Je wilt natuurlijk niet dat alle devices op een gegeven moment niet meer opgeladen kunnen worden. Heb je hier geen zin in? Dan is een slimme stekker misschien wel een betere optie,


Wat is de beste Stekkerdoos van 2024?

Welke stekkerdoos is het beste? En welke stekkerdoos past het beste bij mij? Deze vragen gaan wij in dit gedeelte van het artikel beantwoorden!

De door ons opgestelde Top 5 zal nog een keer voorbij komen in het artikel, maar deze is iets uitgebreid. Zo hebben wij elk product in onze uitgebreide Top 5 voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen.

Ook hebben wij verschillende stekkerdozen geselecteerd voor onze Top 5 zodat er voor iedereen een beste stekkerdoos tussen zit. Ben jij benieuwd naar de producten in onze uitgebreide Top 5? Lees dan snel verder en vindt gauw een uitstekend product voor jezelf.

1. Qumax Stekkerdoos

Qumax Stekkerdoos met USB-poorten en schakelaar review

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

8.5

Prijs / kwaliteit

8.4

Ben jij dus op zoek naar de beste stekkerdoos 2024? Dan zit je bij dit artikel goed en raden we aan om de Qumax Stekkerdoos te bekijken!

De Qumax Stekkerdoos beschikt dus over 8 stekkers en 4 USB-ingangen. Dit betekent dat er maar liefst 12 devices tegelijkertijd op kunnen laden. Je kan het dus gemakkelijk gebruiken voor het kantoor maar ook voor thuis.

Het beschikt namelijk ook over antislip pads. Op deze manier blijft de stekkerdoos op de juiste plek staan. Ook is het een veilige stekkerdoos die is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Verder heeft het een redelijk lange kabel van 1,5 meter. Als het stopcontact ver is, zal dat geen probleem moeten zijn. De stekkerdoos is dus flexibel en je zou het overal kunnen plaatsen.

Bij de aankoop krijg je dus een uitstekende stekkerdoos. Het heeft ook mooi en modern design. Op het kantoor is het dus een echte toevoeging. De lampjes geven aan of het product op het moment in een stopcontact zit.

Voordelen Qumax Stekkerdoos

 • Ook beschikbaar met 5 stopcontacten
 • Beschikt ook over USB-ingangen
 • Kan men ook ophangen aan de muur

Nadelen Qumax Stekkerdoos

 • Geen

2. Voomy XL Stekkerdoos met Schakelaar

Voomy XL Stekkerdoos met Schakelaar - 5 USB Laders - 12 Stopcontacten

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.7

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

8.4

Wil jij een stekkerdoos met veel ingangen? Neem dan een kijkje bij de Voomy XL Stekkerdoos met Schakelaar aangezien het maar liefst 12 ingangen heeft.

Aan de meeste tafels werken meerdere mensen. Daarom moet stopcontact wel flexibel zijn. De Voomy XL Stekkerdoos met Schakelaar is dat zeker aangezien aan elke kant zitten (360 graden).

Dit betekent dat je altijd je laptop kan ophalen. Naast de stopcontacten beschikt het ook nog over USB-ingangen. Als alle stopcontacten vol zijn kan jij toch gelukkig je telefoon opladen. Zo ga je nooit meer met een lege telefoon naar huis.

Het fijne aan dit product is dat het ook aan/uit schakelaars heeft. Je wilt natuurlijk geen energie verspillen. Als het product dan toch te heet wordt beschikt het over een goede veiligheid.

Zo is het gemaakt van brandvertragend materiaal. Als de stekkerdoos gauw kapot gaat, dan hoef je je geen zorgen te maken. Ze geven je namelijk een 3-jarige garantie waardoor je dus gauw een nieuwe stekkerdoos krijgt!

Voordelen Voomy XL Stekkerdoos met Schakelaar

 • Aan elke kant zijn ingangen
 • Beschikt over een stevige snoer die niet gauw kapotgaat 
 • Meerdere mensen kunnen er tegelijkertijd gebruik van maken

Nadelen Voomy XL Stekkerdoos met Schakelaar

 • Duurste optie van de lijst

3. Belkin Stekkerdoos met 6 uitgangen

Belkin Stekkerdoos met 6 uitgangen - overspanningsbeveiliging

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plek hebben we de Belkin Stekkerdoos met 6 uitgangen. Dit is de beste stekkerdoos met een beveiligingssysteem waardoor het veilig is.

Sommige stekkerdozen kunnen best gevaarlijk zijn en dat hebben de meeste mensen niet door. Bij de Belkin Stekkerdoos met 6 uitgangen is dat zeker niet het geval!

De overspanningsbeveiliging zorgt ervoor dat de stekkerdoos beveiligd is tegen overbelasting. Het heeft dus 6 verschillende stopcontacten waardoor je meerdere devices kan opladen. 

Verder heeft het nog een mooi design. Het heeft ook een aan-uitschakelaar waardoor je het niet telkens uit het stopcontact hoeft te halen. Dat is toch mooi meegenomen! Het is een redelijk klein product.

Daardoor kan je het ook gemakkelijk meenemen. Iedereen kent het probleem wel: je hebt te weinig stopcontacten op vakantie. Dan is dit de perfecte oplossing voor het probleem! Dit alles maakt het dus de beste stekkerdoos met overspanningsbeveiliging.

Voordelen Belkin Stekkerdoos met 6 uitgangen

 • Beschikbaar in 2 verschillende formaten
 • Je kan er elk device mee opladen
 • Mooi en onderscheidend design

Nadelen Belkin Stekkerdoos met 6 uitgangen

 • Heeft geen USB-poorten

4. Allteq - Stekkerdoos met schakelaar

Allteq - Stekkerdoos met schakelaar - 6-voudig - 3 meter - Zwart

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Gebruik jij een computer en zoek je hiervoor een geschikte stekkerdoos? Stop dan hier en bekijk gauw de Allteq - Stekkerdoos met schakelaar voordat je iets belangrijks mist!

Een computer blijft vaak voor een langere tijd op dezelfde plek staan. Daarom is het belangrijk om een goede stekkerdoos te hebben. Deze stekkerdoos past hier goed bij aangezien je het op de grond kan plaatsen. Door de lengte kan je het ook goed gebruiken bij een verlengsnoer.

Daarnaast heeft het een aan/uit schakelaar. Dit maakt het gemakkelijk om de computer uit te doen. Dit maakt het ook een veilige stekkerdoos. Als je wil kan je het ook aan de muur plaatsen aangezien het een lang snoer heeft.

Met 6 stopcontacten kunnen veel mensen tegelijkertijd opladen.  Je kan het dus op meerdere plekken gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan thuis of op het kantoor. Deze stekkerdoos kan je overal plaatsen en het zorgt ervoor dat alles opgeladen is.

Ook heeft het een mooie prijs. Dit zorgt ervoor dat het de beste stekkerdoos aanbieding van 2024 is! Wie wilt dat nou niet?

Voordelen Allteq - Stekkerdoos met schakelaar

 • Heeft een aan-uitschakelaar
 • Kan het bijna overal plaatsen
 • Goedkope optie

Nadelen Allteq - Stekkerdoos met schakelaar

 • Heeft een redelijk lange snoer

5. Voomy Cube Stekkerdoos met Schakelaar

Voomy Cube Stekkerdoos met Schakelaar - 4 USB Poorten - 5 Stopcontacten - Zwart

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.3

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de laatste plek hebben we de Voomy Cube Stekkerdoos met Schakelaar. Dit is een uitstekende stekkerdoos die je gemakkelijk aan en uit kan zetten.

We hebben het merk Voomy ook al eerder op deze lijst gezien. Dit komt doordat het een uitstekend merk is met goede producten. De Voomy Cube Stekkerdoos met Schakelaar valt hier dus ook zeker onder.  

Zo heeft het 5 stopcontacten, maar heeft het ook USB-ingangen. Er kunnen dus veel mensen tegelijkertijd opladen. Het is ook gemaakt van hoogwaardige kwaliteit waardoor het voor een langere tijd meegaat.

De Voomy Cube Stekkerdoos met Schakelaar is ook nog in een ander formaat te halen. Dat product heeft maar liefst 10 stopcontacten. Dat is ook zeker een kijkje waard! Dit product heeft ook een vorm van een kubus.

Het betekent dat aan elke kan een stopcontact zit. Hierdoor is het ook een klein product en kan je van elke kant opladen. Dit slimme design zorgt ervoor dat het een zeer goed product is,

Voordelen Voomy Cube Stekkerdoos met Schakelaar

 • Bekend en betrouwbaar merk
 • Ook beschikbaar in een ander formaat
 • Heeft ook USB-ingangen

Nadelen Voomy Cube Stekkerdoos met Schakelaar

 • Kan het niet op de muur plaatsen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel stekkerdozen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 stekkerdozen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de stekkerdozen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de stekkerdozen van dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>