Beste Stopcontact Splitter [Test 2024]

Geplaatst in Thuiskantoor op april 23, 2024  

Best Geteste Stopcontact Splitter

Voomy Verdeelstekker 3 Voudig

Voomy Verdeelstekker 3 Voudig

De Voomy Verdeelstekker 3 Voudig zorgt ervoor dat je 5 keer zoveel oplaadmogelijkheden hebt. Hiervoor hoef je maar 1 stopcontact te gebruiken! Zo heeft het 3 stopcontactpunten en 2 USB-poorten. Dit product kan dus ideaal thuis en op kantoor gebruikt worden. Daarnaast heeft het ook een klein formaat in vergelijking met soortgelijken producten. Hierdoor neemt het weinig ruimte in beslag. Veel extra mogelijkheden voor weinig moeite!

Als je gaat werken is het wel belangrijk dat je genoeg stopcontacten in huis hebt. Anders je kan niet tegelijk opladen. Er zijn genoeg mensen die tegen dit probleem aanlopen. Daarom is een stopcontact splitter de oplossing!

Een goede stopcontact splitter zorgt ervoor dat je meerdere apparaten tegelijk op kunt laden. Wij proberen je in dit artikel op weg te helpen, als je op zoek bent naar zo'n product. Zo hebben wij meerdere stopcontact splitters getest.

De 5 beste producten hebben we in deze lijst verwerkt. Kortom, we geven dus antwoord op de vraag: wat is de beste stopcontact splitter? Je ontdekt het in dit artikel! Lees gauw verder als je benieuwd bent naar de resultaten van de test.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

18

Uur onderzoek gedaan

30

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Stopcontact Splitters

Voomy Verdeelstekker 3 Voudig

Beste Koop Stopcontact Splitter
1. Voomy Verdeelstekker 3 Voudig

MostEssential Premium 5-in-1 Verdeelstekker - Stopcontact Splitter - 3 Stopcontacten & 2 USB-Poorten - Horizontaal - Wit

Beste Stopcontact Splitter Horizontaal
2. MostEssential Premium 5-in-1 Verdeelstekker

Voomy Verdeelstekker - 1 USB-C & 1 USB-A Poort - 2 stopcontacten - 4000W - Zwart

Beste Stopcontact Splitter Verticaal
3. Voomy Verdeelstekker - 1 USB-C & 1 USB-A Poort

Horizontale Stopcontact Splitter | Verdeelstekker | Verloopstekker 3-voudig wit | Met randaarde | Stekkers | Stekkerdoos

Beste Stopcontact Splitter 3 Voudig
4. MAKEL Horizontale Stopcontact Splitter

Benson Stekker Duo Verloop met Randaarde en Klep - Zwart - IP44

Beste Stopcontact Splitter 2 Voudig
5. Benson Stekker Duo


Top 10 Beste Stopcontact Splitters

Heb jij haast en geen tijd om dit hele artikel te lezen? Geen zorgen, we hebben hieronder een overzicht gemaakt van een top-10 lijstjes van een grote webshop. Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit de stopcontact splitter test 2024!


Waar moet je op letten bij het kopen van een stopcontact splitter?

Je denkt misschien dat het kopen van een stopcontact splitter heel gemakkelijk gaat, maar dat kan flink tegen vallen. Daarom hebben we ook dit artikel geschreven, om je op weg te helpen. Hieronder hebben we aantal criteria omschreven.

Als je dit goed doorneemt, dan zal een stopcontact splitter kopen veel gemakkelijker gaan. Want waar moet je nou precies op letten? Wat is de beste stopcontact splitter volgens de consumentenbond? Je leest het hier!

Stroomcapaciteit

Het eerste belangrijke punt waar je goed op moet letten is de stroomcapaciteit. Dit moet namelijk wel het maximale vermogen van de stopcontact splitter aankunnen. Het moet wel tegelijkertijd alle apparaten kunnen opladen.

Anders wordt de splitter beschadigd of kan het brandgevaar opleveren. Dat wil niemand natuurlijk hebben. De veiligheid staat voorop. We raden aan om dit goed door te nemen voordat je een aankoop doet.

Aantal stopcontacten

Een ander belangrijk punt, is het aantal stopcontacten je nodig hebt. Van tevoren is het slim om te kijken naar de gezinsgrootte. Hoeveel mensen zijn er en van hoeveel apparaten wordt er gebruik gemaakt?

Op deze manier kan je goed bepalen hoeveel stopcontacten je nodig hebt. Je wilt natuurlijk wel alle apparaten tegelijkertijd opladen, zonder dat er overbelasting plaats vindt. Houd hier dus rekening mee!

Verschillende type's

De verschillende apparaten hebben ook allemaal andere ingangen. Daarom is het ook handig om het type stopcontacten van de splitter ook mee te nemen. Sommige hebben namelijk USB-poorten.

Zo kunnen smartphones gemakkelijk opgeladen worden. Sommige splitters beschikken weer over andere stopcontacten. Kijk hier dus goed naar voordat je een aankoop doet!

Ruimte en formaat

Als laatste is het belangrijk om te kijken naar de ruimte en het formaat. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je zo meteen in een huis loopt vol met splitters. Bedenk daarom waar je de splitter wilt plaatsen.

Op deze manier kan je gericht op zoek gaan naar het juiste formaat. Je verspilt hierdoor ook minder kostbare tijd.Het is zeker niet handig als het product te groot is. Kijk hier dus goed naar!


Wat is de beste stopcontact splitter van 2024?

Eindelijk zijn we aangekomen bij het leukste onderdeel van dit artikel. Hierin staan 2 vragen centraal: welk stopcontact splitter is het beste? En welke stopcontact splitter past het beste bij mij?

Wij van Woonio hebben de producten aan de hand van 3 criteria getest: gebruiksgemak, functionaliteiten en prijs-kwaliteit. Ze hebben ook een eigen categorie gekregen. Zo weet je precies welke stopcontact splitter bij jou past.

Ben jij benieuwd naar de uitslag van onze test? Lees dan gauw verder! Alleen de allerbeste opties hebben een plekje in deze Top 5 verdiend. Voor iedereen zit er wel een geschikt product tussen.

1. Voomy Verdeelstekker 3 Voudig

Voomy Verdeelstekker 3 Voudig

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.2

De beste stopcontact splitter van 2024 is de Voomy Verdeelstekker 3 Voudig! We hebben het product net al geïntroduceerd en hieronder zullen we het nog verder uitwerken.

De Voomy Verdeelstekker 3 Voudig heeft een compact design. Door het kleine formaat zal het weinig ruimte in beslag nemen. Hierdoor kan je het ook makkelijk meenemen, op vakantie of op andere plekken bijvoorbeeld. 

Het beschikt over 3 stopcontactpunten en 2 USB ingangen. Met dit product heb je 5 keer zoveel oplaad mogelijkheden. Dit is vooral handig in een groot gezin waar veel mensen van apparaten gebruik maken.

Verder is het product gemaakt van duurzaam en vuurvast materiaal. Hierdoor heeft het een veilige en betrouwbare werking. Zoveel apparaten tegelijkertijd opladen, neemt veel energie in beslag maar dit product kan het aan!

Voordelen Voomy Verdeelstekker 3 Voudig

 • Beschikt naast de 3 stopcontacten, ook nog over 2 USB ingangen
 • Compact design waardoor het weinig ruimte in beslag neemt
 • Duurzaam en veilig materiaal
 • Doet wat het moet doen!

Nadelen Voomy Verdeelstekker 3 Voudig

 • Niet geschikt voor buiten

2. MostEssential Premium 5-in-1 Verdeelstekker

MostEssential Premium 5-in-1 Verdeelstekker - Stopcontact Splitter - 3 Stopcontacten & 2 USB-Poorten - Horizontaal - Wit

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Ben jij op zoek naar een horizontale stopcontact splitter? Stop dan hier en bekijk gauw de MostEssential Premium 5-in-1 Verdeelstekker! Dit is namelijk echt een topper.

Met deze horizontale splitter kan je maar liefst 5 verschillende apparaten tegelijkertijd opladen. Het beschikt namelijk ook nog over 2 USB ingangen. Dat is vooral handig voor smartphones die opgeladen moeten worden.

Je kan dit product overal gebruiken. Denk aan thuis maar het is ook geschikt voor het kantoor. Dat komt omdat het gemakkelijk te monteren is. Daarnaast is het ook een veilig product.

Meerdere laptops kunnen tegelijkertijd opgeladen worden. Veiligheid is een van de belangrijke criteria bij het kopen van een stopcontact splitter. Met dit product waarborg je het! Meerdere mensen zijn je al voor gegaan.

Voordelen MostEssential Premium 5-in-1 Verdeelstekker

 • Geschikt voor op kantoor en thuis
 • Is makkelijk te monteren
 • Beschikt over kinderbeveiliging
 • Zeer snelle levering 

Nadelen MostEssential Premium 5-in-1 Verdeelstekker

 • Beschikt niet over een aan-uitschakelaar

3. Voomy Verdeelstekker - 1 USB-C & 1 USB-A Poort

Voomy Verdeelstekker - 1 USB-C & 1 USB-A Poort - 2 stopcontacten - 4000W - Zwart

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.3

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.6

Wil jij liever een verticale stopcontact splitter in plaats van een horizontale? Dan ben je bij de Voomy Verdeelstekker - 1 USB-C & 1 USB-A Poort aan het juiste adres!

De naam van de Voomy Verdeelstekker - 1 USB-C & 1 USB-A Poort zegt het eigenlijk al. Dit product beschikt over 2 stopcontacten, aangevuld met 2 USB ingangen. Zo kan bijna elk apparaat tegelijkertijd opgeladen worden.

Het compacte design zorgt ervoor dat het weinig ruimte in beslag neemt. Je zult niet eens merken dat het een toevoeging aan je huis is. Dit zorgt er ook voor dat je het weer gemakkelijk kan meenemen.

Een goede optie voor vakantie bijvoorbeeld. Voomy is een uitstekend merk. Ze zijn al een keer eerder voorgekomen in deze lijst. Hun producten zijn betrouwbaar, net zoals de Voomy Verdeelstekker - 1 USB-C & 1 USB-A Poort

Voordelen Voomy Verdeelstekker - 1 USB-C & 1 USB-A Poort

 • De apparaten worden met dezelfde snelheid opgeladen
 • Heeft ook een USB-C poort
 • Zeer veilig product
 • Bekend en betrouwbaar merk

Nadelen Voomy Verdeelstekker - 1 USB-C & 1 USB-A Poort

 • Minder geschikt voor een groot huishouden, die ook gebruik maakt van meerdere apparaten.

4. MAKEL Horizontale Stopcontact Splitter

Horizontale Stopcontact Splitter | Verdeelstekker | Verloopstekker 3-voudig wit | Met randaarde | Stekkers | Stekkerdoos

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plek hebben we dan de MAKEL Horizontale Stopcontact Splitter! Dit product heeft 3 stopcontacten en is daardoor geschikt voor een grote familie.

De MAKEL Horizontale Stopcontact Splitter ziet er anders uit dan de 'gewone' stopcontact splitter. Dat komt omdat je ook de zijkanten kan gebruiken. Daar zitten stopcontacten in. Hierdoor is het een klein product en neemt het weinig ruimte in beslag.

Verder heeft dit product een speciaal bescherming systeem. Hierdoor word je beschermt tegen oververhitting en overbelasting. Zo kan je het product veilig gebruiker. Dat is een hele belangrijke criteria.

Vind je 3 stopcontacten niet genoeg? Dan is dat geen probleem! Je kan dit product namelijk verlengen tot 3 stopcontacten meer. Dat gaat namelijk heel erg gemakkelijk. Zo weet je altijd dat al je apparaten opgeladen zijn.

Voordelen MAKEL Horizontale Stopcontact Splitter

 • Is gemakkelijk te dragen en mee te nemen door het kleine formaat
 • Kan geplaatst worden in een dubbele wandcontactdoos
 • Na het gebruik kan je het gelijk gebruiken

Nadelen MAKEL Horizontale Stopcontact Splitter

 • Heeft geen USB ingang

5. Benson Stekker Duo

Benson Stekker Duo Verloop met Randaarde en Klep - Zwart - IP44

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

We zijn aangekomen bij de laatste plek van onze lijst. Die is weggelegd voor de Benson Stekker Duo! Hier heb je namelijk 2 stopcontacten, waardoor je het gemakkelijk kan meenemen.

De Benson Stekker Duo heeft een klep. Dit zorgt ervoor dat het een veilig product is. Vooral als je kinderen hebt, is dit een uitstekende optie. De stopcontact splitter heeft een maximale belasting van 3500 watt.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de apparaten overbelast worden. Met dit product kan je 2 apparaten tegelijkertijd opladen. Door het klepje kan je het ook buiten gebruiken. Heel handig als je dus een tuin hebt.

De stopcontact splitter heeft de laagste prijs van de gehele lijst. Hierdoor is het de beste stopcontact splitter aanbieding van 2024! Wie wilt dat nou niet? Met dit product haal je dus echt een topper in huis, die ook buiten gebruikt kan worden.

Voordelen Benson Stekker Duo

 • Beschikt over een goede veiligheid
 • Laagste prijs van deze lijst
 • Is gemakkelijk mee te nemen

Nadelen Benson Stekker Duo

 • Minder geschikt voor grote families

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>