Beste Voetmassage Apparaat van 2024

Geplaatst in Gadgets op april 9, 2024  

Zijn jouw voeten ook wel toe aan lekkere ontspanning? In dit artikel vergelijken en omschrijven we 5 voetmassage apparaten. Wij van Woonio hebben een uitgebreide test gedaan per apparaat dat in dit artikel besproken wordt. Zo maken wij het voor jou mogelijk om de juiste keuze te maken bij de aankoop van een nieuw voetmassage apparaat.

In ons onderzoek zijn we erachter gekomen dat het Auronic Voetmassage Apparaat wel absoluut het beste voetmassage apparaat is van 2024. Lees snel verder waarom dat zo is!

Dit zijn de 5 beste voetmassage apparaten in 2024

We hebben 23 voetmassage apparaten getest en met elkaar vergeleken. Op basis hiervan hebben we een ultieme top 5 gemaakt. Alleen de 5 beste voetmassage apparaten staan in deze lijst.

beste voetmassage apparaat
Beste koop

1. Auronic Voetmassage Apparaat

 

beste voetmassage apparaat
deluxe

2. El Suvon Shiatsu Voetmassage apparaat

 

beste voetmassage apparaat
meest uitgebreide

3. Ventux Voetmassage Apparaat Incl. Trilfunctie

 

beste voetmassage apparaat
Beste shiatsu

4. Voetmassage Apparaat Shiatsu

 

beste voetmassage apparaat
budget model

5. Lifeproducts Shiatsu Voetmassageapparaat

 


Wat is het beste voetmassage apparaat?

Wij hebben per voetmassage apparaat gelet op verschillende criteria (enkele belangrijke criteria zijn: de prijs, de kwaliteit, het aantal functies van een voetmassage apparaat, de gebruikte technieken van een voetmassage apparaat en het algehele plaatje). Vele voetmassage apparaten werden door ons getest. Hieruit hebben wij een top 5 kunnen maken. Met andere woorden, alleen de allerbeste voetmassage apparaten worden besproken.

beste voetmassage apparaat
Beste koop

1. Auronic Voetmassage Apparaat

Het Auronic voetmassage apparaat staat in onze top 5 omdat dit apparaat de beste koop is. Bij dit voetmassage apparaat krijgt u de luxe massagetechniek met de naam "shiatsu". Dit betekent dat het een techniek betreft die de triggerpoints gebruikt, waardoor alle spanning uit uw spieren weggemasseerd wordt.


Dit is dan ook het beste voetmassage apparaat volgens de consumentenbond. De luxe die u krijgt voor nog geen 60 euro maakt dit voetmassage apparaat van Auronic dan ook zeker de beste koop op de markt.

beste voetmassage apparaat
deluxe

2. El Suvon Shiatsu Voetmassage apparaat

Het tweede product in onze top 5 is het voetmassage apparaat van El Suvon. Dit voetmassage apparaat staat in onze top 5 omdat dit apparaat het deluxe apparaat op de markt voorstelt. Het voetmassage apparaat van El Suvon biedt dan ook tal van voordelen: professionele kwaliteit met keuze uit meerdere programma's, een automatische timer, een warmtefunctie en een wasbare sok voor de juiste verlichting bij koude of gespannen voeten, met stimulatie van de bloedsomloop en het herstelvermogen.

Deze voordelen maken het bloedcirculatie apparaat van El Suvon het beste voetmassage apparaat op de markt wat deluxe betreft.

beste voetmassage apparaat
meest uitgebreide

3. Ventux Voetmassage Apparaat Incl. Trilfunctie

Product nummer 3 is het voetmassage apparaat van Ventux. Dit voetmassage apparaat is het meest uitgebreide apparaat op de markt. Zo heeft dit voetmassage apparaat een ingebouwde infrarood warmtefunctie, stimuleert dit apparaat de bloedcirculatie, verlicht dit apparaat stress en verhoogt dit apparaat vitaliteit. Kortom, het betreft een veelzijdig en multifunctioneel apparaat.


Dit voetmassage apparaat is geschikt voor zowel thuis als op kantoor als onderweg. De uitgebreidheid van dit voetmassage apparaat is dan ook de reden dat we dit voetmassage apparaat hebben opgenomen in onze top 5. Bijvoorbeeld is dit voetmassage apparaat voor doorbloeding goed geschikt.

beste voetmassage apparaat
Beste Shiatsu

4. Voetmassage Apparaat Shiatsu

Het elektrisch voetmassage apparaat van Panacea is het voetmassage apparaat van de tv reclame. De techniek van "shiatsu" wordt bij dit voetmassage apparaat zeer goed gebruikt. Dit is dan ook een voetmassage apparaat voor neuropathie. Door de goede techniek van "shiatsu" in dit voetmassage apparaat komt dit apparaat dan ook zeker in onze top 5 terecht.

beste voetmassage apparaat
budget model

5. Lifeproducts Shiatsu Voetmassageapparaat

Het vijfde product in onze top 5 is het voetmassage apparaat van Lifeproducts. Dit voetmassage apparaat staat in onze top 5 omdat het gaat om het budgetmodel. Het is een voetmassage apparaat voor diabetes ook geschikt en u kunt het al kopen voor nog geen 70 euro.


Meest verkochte voetmassage apparaten

Heb je het juiste voetmassage apparaat niet kunnen vinden? Bekijk dan de best verkochte voetmassage apparaten van dit moment op Bol.com. Wij weten zeker dat jij daar het ideale voetmassage apparaat gaat vinden. Daar zitten dus ook de elektrische voetmassage apparaten tussen!


Wat zijn de beste voetmassage apparaten merken?

De merken van voetmassage apparaten die het beste zijn, zijn onder andere die van de voetmassage apparaten van onze top 5: Auronic, El Suvon, Ventux, Panacea en Lifeproducts.

Het eerst en het laatst genoemde merk (respectievelijk Auronic en Lifeproducts) staan allebei bekend om de eerder goedkope aanbieders van voetmassage apparaten. De andere 3 merken die genoemd werden (zijnde El Suvon, Ventux en Panacea) bieden wat duurdere voetmassage apparaten aan. Wel zijn die voetmassage apparaten iets uitgebreider in wat ze kunnen.


Waar moet je op letten bij het kopen van een voetmassage apparaat?

Hieronder bespreken we de belangrijkste kenmerken waar je op moet letten bij het vergelijken van voetmassage apparaat-prijzen en het lezen van reviews.

1. Prijs

De prijzen van voetmassage apparaten variëren nogal. Daarom is het belangrijk om een voetmassage apparaat te kiezen wat past binnen uw budget. Er zijn al voetmassage apparaten van rond de 60 euro. Maar daar zitten wat minder functies op dan apparaten van rond de 130 euro. Maak dus zeker een goede keuze in wat u het beste lijkt en wat volgens uw wensen is.

2. Kwaliteit

Er bestaan luxemodellen van voetmassage apparaten die niet zo duur hoeven te zijn. Woonio denkt hierbij aan het voetmassage apparaat van Auronic. Echte kwaliteit vindt u zeker bij de voetmassage apparaten van El Suvon, Ventux of Panacea. De keuze wat betreft kwaliteit is dus ook heel verschillend, maar een goedkoper model is niet per se minder goed dan een duurder model. Het is net waarvoor u zelf kiest.

3. Aantal functies

Het is ook belangrijk om, naast de prijs en de kwaliteit, te kijken naar het aantal functies van een voetmassage apparaat. Wellicht bent u tevreden met een voetmassage apparaat wat niet zoveel functies heeft. Dan is een goedkoper apparaat al gauw de beste keuze voor u. Als u toch wat meer functies denkt nodig te hebben of denkt fijn te vinden, dan moet u kijken naar welke functies voor u dan juist belangrijk zijn. Er zijn veel mogelijkheden.

4. Gebruikte technieken

De techniek van "shiatsu" werd al vaker benoemd in dit artikel. Lees voor de aankoop van een voetmassage apparaat zeker goed de productomschrijvingen door. Want heel wat apparaten gebruiken heel wat andere technieken. U zal moeten vinden welke techniek u het fijnst lijkt en moet uw keuze daarop baseren.

Het algehele plaatje is natuurlijk het allerbelangrijkst. Hiermee bedoelen wij dat u zowel naar de prijs, als de kwaliteit, als het aantal functies van een voetmassage apparaat, als de gebruikte technieken van een voetmassage apparaat zult moeten kijken.

Wellicht bent u net wat meer op zoek naar de beste koop, naar het model met de meeste deluxe, naar het meest uitgebreide voetmassage apparaat, naar het voetmassageapparaat met de beste techniek van "shiatsu" of naar het budgetmodel van voetmassage apparaten. 

Wij van Woonio hopen alvast dat dit artikel u wat meer inspiratie en uitleg heeft kunnen bieden, zodat u de juiste keuze kunt maken in de toekomst bij de aankoop van een voetmassage apparaat. De keuzes en mogelijkheden zijn dan ook enorm. Onze top 5 gegeven in dit artikel kan hopelijk voor u dan ook uw keuze bij de aankoop van een voetmassage apparaat vergemakkelijken.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>