Beste WC Papier van 2024

Geplaatst in Thuis op mei 16, 2024  

Wat is de beste wc-papier?

Page toiletpapier review

Page toiletpapier

Uit onze test is gebleken dat de Page toiletpapier de beste wc-papier van 2024 is. Het Page Kussenzacht toiletpapier is zacht voor de huid en zorgt voor een comfortabele reiniging. De velletjes kunnen makkelijk afgescheurd worden.

Daarbij zorgen de 3 lagen ervoor dat je elke keer maar weinig hoeft te pakken. Door de goede schoonmaak voel je je schoon en zelfverzekerd. Hierdoor heb je een goed begin van de dag! Daarnaast krijg je bij dit pakket ook genoeg rollen voor een langere tijd.

Ben je op zoek naar het beste wc-papier van 2024? Goed nieuws! In dit artikel vertellen we je precies welk wc-papier het beste is en waar je deze het beste kunt kopen.

Onze test heeft alle populaire toiletpapieren op een rijtje gezet en deze vervolgens beoordeeld op verschillende criteria. Op deze manier kun je alle producten goed met elkaar vergelijken.

Hierbij hebben we gekeken naar het gebruiksgemak, de prijs-kwaliteit en natuurlijk de ervaringen van consumenten met dit wc-papier. Kortom, als je het beste toiletpapier van dit moment zoekt, dan zit je hier goed.

Lees gauw verder om te ontdekken wat op dit moment het beste wc-papier is.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste wc-papieren uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 WC-papieren

Page toiletpapier review
Beste Koop WC-papier

1. Page toiletpapier

Page toiletpapier - 96 rollen review
Beste WC-papier grootverpakking

2. Page toiletpapier - 96 rollen

Edet Ultra Soft wc papier review
Beste zachte WC-papier

3. Edet Ultra Soft wc papier

Cosynel Blauw Toiletpapier review
Beste sterke WC-papier

4. Cosynel Blauw Toiletpapier

Nalys Excellence Maxi-vellen Wit Toiletpapier review
Beste comfortabele toiletpapier

5. Nalys Excellence Maxi-vellen Wit Toiletpapier

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat het beste WC-papier is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs-kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

31+ wc-papieren vergeleken

61+ ervaringen gecheckt

9+ uur onderzoek


Welke wc-papier is het beste?

Wat is het beste wc-papier van 2024? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten toiletpapier getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. 

Hier zitten alleen de allerbeste geteste toiletpapier in. Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product.

Ben jij benieuwd welke producten het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1. Page toiletpapier

Page toiletpapier review
 • Wij vonden deze wc-papier zeer zacht aanvoelen wat een enorm pluspunt is
 • Ook waren wij zeer te spreken over de stevige 3 laagse structuur 
 • Het merk Page staat bekend om haar kwalitatieve wc-papier en wij vinden dat terecht
 • Wat wij kunnen begrijpen is dat 63 rollen voor sommige mensen wat veel is

Score

9.5

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

We hebben het product net al geïntroduceerd, maar het Page Kussenzacht toiletpapier is de beste koop die je momenteel kan hebben. Hiermee is het dan ook het beste wc-papier van 2024. 

Dat komt omdat het zachte velletjes heeft die voor een uitstekende comfort zorgen. Daarnaast reinigt het ook heel erg goed en je zult merken dat je maar een paar velletjes nodig hebt.

Deze velletjes zijn ook heel erg stevig. In dit pakket zitten maar liefst 72 rollen waardoor je er een langere tijd mee door kan gaan. Je kan er ook voor kiezen om een pakket met meer- of minder rollen aan te schaffen. 

Verder is de structuur nog heel erg goed. Daardoor kan je de velletjes goed vasthouden. Het merk Page staat al bekend om de goede huishoudelijke producten en daar valt dit dan ook zeker onder.

2. Page toiletpapier - 96 rollen

Page toiletpapier - 96 rollen review
 • Dankzij het enorme formaat is dit een zeer goede optie voor grote families
 • Ook vinden wij dit wc-papier weer zijden zacht aanvoelen wat erg prettig is
 • De rollen zijn wel wat aan de kleine kant, dit kan als een nadeel gezien worden

Score

8.8

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Heb jij een groot huishouden en zoek je geschikte wc-papier? Dan is het Page Toiletpapier Compleet wat voor jou! Hier krijg je namelijk 96 rollen.

Het merk Page heb je al op nummer 1 gezien in de lijst. Dit komt doordat het een gewaardeerd merk is die vaak goede producten produceren. Het Page Toiletpapier Compleet is dan ook niet anders.

Hier krijg je 96 rollen bij. Dit is genoeg voor een lange tijd en een groot huishouden. Er zit nog een 3D Wave textuur in. Hierdoor krijg je een nog schoner resultaat en zullen er geen restjes blijven hangen.

Daardoor heb je elke dag het gevoel dat je schoon bent. Als je vaak in de ochtend naar de wc gaat is dit heel erg fijn. Het geeft dan een goede start aan de dag.

3. Edet Ultra Soft wc papier

Edet Ultra Soft wc papier review
 • De Edet Ultra Soft wc-papier is zeer geschikt voor de gevoelige huid
 • Ook beschikt hij over extra sterkte en dikte wat een groot pluspunt is voor kwalitatief wc-papier
 • Volgens onze analyse is dit een van de beste opties dankzij de combinatie van bovengenoemde pluspunten
 • Helaas wordt deze optie in slechts 2 pakket-vormen verkocht

Score

8.7

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Ben jij eerder op zoek naar echt zachte wc-papier? Dan is het Edet Ultra Soft Wc Papier wat voor jou! Het is zo zacht dat je het nauwelijks voelt.

Het Edet Ultra Soft Wc Papier is ook zeker een goede optie. Het is een luxe rol die extra zacht is. Daardoor krijg je een fris gevoel en is het ook geschikt voor een gevoelige huid.

De rol is 4 laags waardoor het ook nog een goede bescherming heeft. Het heeft de ultieme combinatie tussen zachtheid en sterkte. Verder is het nog natuurlijk wc-papier. Zo voelt het fijn aan en is het bij de basis gebleven.

De vellen blijven ook zeer goed aan elkaar zitten. Tijdens het vegen scheuren ze niet zodat je goed de handeling kan afmaken. Dat klinkt heel logisch, maar dat is zeker niet bij elk wc-papier het geval.

4. Cosynel Blauw Toiletpapier

Cosynel Blauw Toiletpapier review
 • Het wc-papier is ontzettend zacht wat zeer fijn is
 • Ook dit wc-papier is weer ontzettend stevig en doorstond onze stevigheidstest zonder moeite
 • Dankzij de fijne structuur heb je aan weinig wc-papier al voldoende
 • Sommige consumenten vonden het wc-papier juist te dik, wat onze analyse niet beaamde

Score

8.4

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

WC papier kan redelijk snel scheuren. Met het Cosynel Blauw Toiletpapier gebeurd dat zeker niet. De 3 lagen rol zorgt ervoor dat niet kapot gaat.

Het wc papier is 3 dus laags waardoor het zeer sterk is. Daardoor wordt de hygiëne behouden. Hiernaast hoef je ook maar weinig papier te gebruiken aangezien het zo sterk is. 

Het gaat dan ook zeer lang mee aangezien je er ook 63 rollen bij krijgt. Hierdoor is het goed geschikt voor een normaal huishouden. De vellen zijn ook groter dan gewoonlijk. 

Dat is toch fijn aangezien het afvegen daardoor soepeler gaat. Verder heeft het ook een zachte verpakking. Al met al is het dus goed wc papier dat zeer lang meegaat.

5. Nalys Excellence Maxi-vellen Wit Toiletpapier

Nalys Excellence Maxi-vellen Wit Toiletpapier review
 • Dit wc-papier beschikt over een ontzettend fijne structuur
 • Dankzij de grote hoeveelheid heb je direct toegang tot ontzettend veel wc-papier
 • Wat jammer is, is dat dit wc-papier niet beschikt over geurafgifte

Score

8.2

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Deze lijst eindigen we met het Nalys Excellence Maxi-vellen Wit Toiletpapier. Dit is het meest comfortabele wc papier van 2024. Het is te verkrijgen in 2 pakket vormen.

Het Edet Comfort Wc Papier is speciaal gemaakt voor de comfort. Naar de wc gaan moet geen last zijn. Er zit een simpel vierkant formaat in. Hierdoor kan je het makkelijk met de hand gebruiken.

In het wc-papier zit nog extra volume zodat er een goede structuur in zit. Na het vegen ben je weer fris. Op deze manier kan je goed de dag beginnen of vervolgen. Ook beschikt deze optie over maarliefst 64 rollen. Dit is meer dan genoeg. Kortom, uitstekend wc papier met een goede prijs-kwaliteitverhouding.


Top 10 WC-papieren

Waar kun je het beste een wc-papier kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste wc-papier van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkochte wc-papier bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 soorten wc-papier!


WC-papier kopen: hier moet je op letten

Wc rollen zijn cruciale producten in je huis. Deze moeten namelijk toegankelijk en fijn zijn. Het afvegen van de billen moet namelijk geen kwelling worden. Daarom is het belangrijk om goede WC-papier in huis te hebben.

Om deze reden hebben wij dit artikel geschreven. Zo kunnen we antwoord geven op de vraag: welke wc-papier is het beste? Voordat je wc-papier koopt, is het handig om nog een paar dingen door te nemen.

Het zijn logische, maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Dikte

Het is belangrijk om te kijken naar de dikte van het wc-papier. Hier worden eigenlijk de lagen bedoeld. Als het papier slecht 1 laag heeft, is het niet zo dik. Wil je dat het papier niet snel gaat scheuren terwijl je op de wc bril zit? Dan moet je toch voor meerdere lagen gaan.

Rollen

Verder is het goed om het aantal rollen dat je bij de aankoop krijgt te bekijken. Dit hangt samen met het huishouden. Als je een groot huishouden hebt, is het aan te raden om een groot pakket te kopen. Maar als je in je eentje bent is dat natuurlijk niet nodig.

Doorrekenen

Als je een pakket koopt is het aan te raden om door te rekenen. Het is dan goed om te kijken naar de prijs per stuk. Zo kan je voor jezelf de voordeligste koop binnen halen. Dit lijkt misschien een minder leuke taak, maar het kan je wel geld besparen.

Duurzaamheid

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de duurzaamheid van het wc-papier. Er zijn verschillende wc-rollen die gerecycled kunnen worden. Deze zijn vaak wel wat duurder. Als je dit belangrijk vindt, is het aan te raden om ernaar te kijken.


Wat is de beste WC-papier volgens de consumentenbond?

De consumentenbond heeft geen onderzoek gedaan naar het beste WC-papier van dit moment. Helaas is het dus niet mogelijk om onze top vijf te vergelijken met die van de consumentenbond. Gelukkig voor jou kun je bij het kiezen van het beste WC-papier wel kijken naar onze uitgebreide analyse.


Veelgestelde vragen

Wat is het beste wc-papier van dit moment?

Het beste wc-papier van 2024 kan variëren afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en behoeften. Onze uitgebreide tests en beoordelingen helpen je bij het vinden van het meest geschikte wc-papier voor jou.

Hoe bepaal ik welk wc-papier het beste is voor mij?

Het kiezen van het beste wc-papier hangt af van verschillende factoren, zoals zachtheid, sterkte, absorptievermogen en prijs. Onze vergelijkende analyse en gebruikersrecensies bieden inzicht om de juiste keuze te maken.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken waar ik op moet letten bij het kiezen van wc-papier?

Bij het kiezen van wc-papier zijn belangrijke kenmerken om op te letten onder andere de dikte, textuur, oplosbaarheid en milieuvriendelijkheid. Onze gids biedt gedetailleerde informatie om je te helpen bij het selecteren van het beste product.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>