Een Brabantia Prullenbak kopen? Hier vind je de mooiste Brabantia Prullenbakken van de beste kwaliteit voor de meest voordelige prijzen .

Op deze pagina vind je een breed scala aan Brabantia prullenbakken voor in huis. Wij hebben de beste deals van dit moment verzameld waardoor je zeker weet dat je op de hoogte bent van de laatste prullenbak trends. 

Laat je bij Woonio inspireren en verrassen door de mooie producten die we voor jou hebben uitgezocht!  

Brabantia Prullenbak kopen
Brabantia Prullenbak kopen
Goedkope Brabantia Prullenbak
Brabantia Prullenbak
Goede Brabantia Prullenbak
Brabantia Prullenbak kopen

Waarom een Brabantia prullenbak kopen?

Brabantia prullenbakken zijn functioneel in gebruik, maar zien er ook prachtig uit in uw keuken. Het merk gaat met de tijd mee en kiest altijd voor uitdagende kleuren, waarbij het design niet uit het oog wordt verloren.

Recycle je je afval? Kies dan voor een prullenbak met meerdere binnenvakken. De Brabantia prullenbak is er voor iedereen, dankzij de vele verschillende maten en uitvoeringen. Bovendien zit er maar liefst 10 jaar garantie op een Brabantia prullenbak.

De keuze is enorm. Van glanzend roestvrij staal tot robuust plastic, ingebouwd tot losstaand, van pedaal tot drukknop en van kanariegeel tot elegant grijs. Voelt u zich een beetje overweldigd? Maak u geen zorgen, wij helpen u bij het kiezen van een afvalbak die perfect bij u past.

Hoe groot moet je nieuwe Brabantia prullenbak zijn?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen bij het kopen van een prullenbak, is hoe groot hij moet zijn. Heeft u een groot gezin of woont u op uzelf? Dat zal een groot verschil maken in de hoeveelheid afval die uw huishouden produceert, en de vuilnisbak die u nodig hebt.

Misschien denkt u: hoe groter, hoe beter. Maar als u maar met z'n twee├źn bent, is een grote afvalbak niet zo'n goed idee. Als de zak niet regelmatig wordt vervangen omdat hij nog niet vol is, krijg je al snel last van nare luchtjes. En een gezin met vier kinderen zal al snel spijt krijgen van de aankoop van een prullenbak met een inhoud van slechts 30 liter. Kies dus een model dat bij uw huishouden past.

Hoeveel huisgenoten?

U kunt ervan uitgaan dat een afvalbak van 10 tot 30 liter voldoende is voor een klein gezin (tot drie personen). Wie met z'n vieren in huis is, kan beter gaan voor een afvalemmer van 30 tot 40 liter en voor gezinnen met vijf of meer personen is een prullenbak van 40 tot 60 liter ideaal.

Welke kamer?

Overigens geldt dit advies over het ideale volume natuurlijk ook voor de prullenbak in uw keuken. Een compacter model is handiger in de badkamer of in het toilet. Daar is een model van maximaal 10 liter aan te raden. Voor je studeerkamer of slaapkamer heb je geen grotere inhoud nodig dan 30 liter.

 

Waar ga je de Brabantia prullenbak voor gebruiken? 

Dan komt de vraag: wat zijn uw eisen voor een prullenbak?

Afval scheiden.
Wilt u simpelweg het afval kunnen scheiden? Neem dan een afvalbak met twee compartimenten. Zo kunt u het organisch afval scheiden van de rest. Wilt u nog beter scheiden? Koop dan liever een afvalbak met minstens drie compartimenten. Plastic, papier en glas zijn dan gemakkelijk te sorteren.

Geruisloze sluiting.
En wilt u 's morgens liever niet wakker worden van iemand die het deksel te hard dichtslaat? Koop dan liever een afvalbak met een stille sluiting.

Vingerafdruk bestendig.
Denk bij de keuze van het materiaal ook aan hoe vaak en door wie de afvalbak wordt gebruikt. Zijn er bijvoorbeeld kleine kinderen die met hun kleine handjes alles aanraken? Ga dan liever voor een mooie roestvrijstalen prullenbak, maar zorg er wel voor dat het model een vingerafdruk bestendige coating heeft. Dit voorkomt vingerafdrukken van kleine handjes op de hele prullenbak.


Wat zijn de verschillende manieren om een Brabantia prullenbak te openen? 

Bij het kiezen van uw prullenbak moet u ook kijken naar de manier waarop u het wilt openen.

Voetbediend.
Een van de bekendste is de pedaalemmer U opent het deksel met uw voet. Het voordeel is dat je de afvalbak niet met je handen hoeft te openen. Zeer hygi├źnisch. U heeft ook uw handen vrij om het afval weg te gooien, en nare geurtjes worden in toom gehouden.

Duwen.
Een andere optie is het 'push'-systeem. U duwt het deksel naar binnen om het te openen, dat vervolgens door een veer weer op zijn plaats wordt geduwd, zodat de prullenbak goed afsluit. Ook hier kunt u beide handen gebruiken om het afval weg te gooien. Een nadeel is dat het afval gemakkelijk tegen het deksel drukt, waardoor die onderdelen sneller vuil worden.

Met een lichte aanraking.
Met een soft-touch deksel kan de prullenbak gemakkelijk worden geopend door er licht op te drukken. Het nut van dit systeem is dat het deksel open blijft staan en u eenvoudig verschillende dingen kunt weggooien. Dit deksel wordt ook sneller vuil omdat het wordt aangeraakt door uw handen en het afval.

Goed mikken.
Voor stukjes papier, zakjes en kartonnen plakbandrolletjes heb je eigenlijk geen deksel op je prullenbak nodig. Een open afvalbak is handig en zelfs leuk in de studeerkamer of op kantoor. Goed mikken, en je kunt het afval gewoon in je afvalemmer gooien, zittend op je bureaustoel. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>