Een Camping Prullenbak kopen? Hier vind je de mooiste camping prullenbakken van de beste kwaliteit voor de meest voordelige prijzen.

Op deze pagina vind je een breed scala aan prullenbakken voor in je camper,  caravan of tent. Wij hebben de beste deals van dit moment verzameld waardoor je zeker weet dat je op de hoogte bent van de laatste prullenbak trends. 

Laat je bij Woonio inspireren en verrassen door de mooie producten die we voor jou hebben uitgezocht!  

Waarom een camping prullenbak kopen?

Wanneer u gaat kamperen, heeft u de beste opvouwbare prullenbak nodig om uw camping netjes te houden. Opgeruimd blijven op de camping is belangrijk om de zeven Leave No Trace principes te kunnen naleven. Daarom nemen veel kampeerders hun eigen wastafels en gootstenen mee, leren ze hoe ze zwart en grijs water moeten lozen, en houden ze hun keukenuitrusting schoon. Een prullenbak is misschien wel het belangrijkste om je camping schoon te houden.

Kamperen in de zomervakantie kan voelen als een marteling als je niet bereid bent met de juiste soorten apparatuur om te overleven in het bos. Prullenbakken om te gebruiken op de camping zijn veel anders dan die we thuis of op kantoor gebruiken. Hij moet ruimtebesparend, waterdicht, stabiel en tegelijkertijd duurzaam zijn. 

Aan de andere kant, als u een lange afstand reist om uw favoriete camping te bereiken, heeft u ook een prullenbak in het voertuig nodig. Anders zal het interieur van de vrachtwagen of bestelwagen aan het einde van de reis zelf in een vuilnisbak veranderen. 

Wat zijn de basistypes van Pop Up prullenbakken?

Voor op de camping

In principe zijn de grote pop-up prullenbakken verkrijgbaar in 50 liter, 115 liter, en 130 liter maten. De grootte van de prullenbak hangt af van hoe lang u blijft kamperen en hoeveel mensen er gebruik van maken. 

Voor het kampeervoertuig

De mini-formaat pop-up blikken te gebruiken tijdens een lange rit zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten. De afmetingen verschillen niet veel, maar de miniblikjes met een langere romp en een kleine diameter verdienen de voorkeur. Deze zijn ruimtebesparend in het voertuig. 

Hoe bepaal je welke camping prullenbak het meest geschikt is voor kamperen? 

Stabiliteit

U kiest natuurlijk een plek dicht bij de wildernis, dus u zult er tijdens het kamperen mogelijk een of twee tegenkomen. U zou echter niet willen dat ze een puinhoop maken van uw vuilnisbakken. De stabiliteit van de vuilnisbak is dus van cruciaal belang in het bos dan thuis. 

Vuilnisbakken voor campings met grondpennen zijn in dat opzicht een betere optie. Soms worden vuilnisbakken niet met haringen geleverd, maar hebben ze lussen aan de onderkant om aparte haringen te gebruiken als dat nodig is. 

Aan de andere kant, voor het kampeervoertuig, worden de vuilnisbakken meestal vastgebonden met de hoofdsteun. Sommigen verkiezen ook de plaatsing van de bak op de vloer. In dat geval zijn de pop-up bakken met klittenbandbodem een betere optie. 

Duurzaamheid van de camping prullenbak

Je wil niet dat de prullenbak met al zijn inhoud scheurt op je campeerplaats of erger nog, in het voertuig. Dus, hoe duurzamer de pop-up bak, hoe beter; zelfs als je vuilniszakken gebruikt als voering. 

De pop-up bakken ontworpen voor het voertuig worden geplaatst in een afgesloten omgeving. Bovendien laadt u er in principe lichte materialen in, zoals papier, papierwikkels en zakdoekjes. Duurzaamheid is in dit geval dus geen grote factor. 

Herbruikbaarheid van de camping prullenbak 

Ik zie het nut niet in van de aankoop van wegwerp vuilnisbakken wanneer u geld en hoofdpijn kunt besparen door wasbare vuilnisbakken aan te schaffen. Bovendien zijn deze bakken inklapbaar en multifunctioneel. 

Dus, alle items die ik hier heb opgenomen zijn wasbaar en herbruikbaar. Hier is een eenvoudige tip om de vuilnisbakken langer schoon te houden. Gebruik een vuilniszak als deksel voor de bak voordat je hem op de grond zet. Het zal niet te vuil zijn om te beheren aan het einde van uw vakantie. 

Waterbestendigheid van de camping prullenbak

Alle kleine en grote vuilnisbakken die ik heb bekeken zijn waterdicht. Als u niet van plan bent om hier te kopen, zou ik u toch aanraden om vuilnisbakken te kiezen die waterbestendig zijn. De vuilnisbakken voor campings zijn meestal gemaakt van polyethyleen. Je moet opletten bij het kopen van mini prullenbakken voor kampeervoertuigen. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>