Een Curver Prullenbak kopen? Hier vind je de mooiste Curver prullenbakken van de beste kwaliteit voor de meest voordelige prijzen.

Op deze pagina vind je een breed scala aan Curver prullenbakken voor in huis. Wij hebben de beste deals van dit moment verzameld waardoor je zeker weet dat je op de hoogte bent van de laatste prullenbak trends. 

Laat je bij Woonio inspireren en verrassen door de mooie producten die we voor jou hebben uitgezocht!  

Curver prullenbak
Curver prullenbak
Curver prullenbak
Curver prullenbak
Curver prullenbak
Curver prullenbak
Curver prullenbak
Curver prullenbak

In 65 jaar tijd is Curver uitgegroeid tot een internationale onderneming en marktleider in Europa en daarbuiten, gespecialiseerd in de productie en verkoop van kunststof huishoudelijke producten voor huis en vrije tijd.

Design & Innovatie zijn altijd de kernwaarden van Curver geweest. Door Design & Innovatie tot topprioriteit te verheffen, streeft Curver ernaar altijd voorop te lopen in de markt, voortdurend nieuwe gebruiken en gewoonten te verkennen en nieuwe gebruiksvriendelijke producten te lanceren die het leven gemakkelijker en leuker maken. 

Curver logo

Curver prullenbakken

Met Curver hoeft u uw prullenbak niet meer te verstoppen. Met een breed assortiment prullenbakken vindt u vast en zeker de juiste afvalemmer die uw huis schoon en opgeruimd houdt en tegelijkertijd uw inrichting een elegant tintje geeft. 

De prullenbak is niet langer alleen een praktisch item voor opslag en hygiĆ«ne, het is ook een aantrekkelijk element dat een rol speelt in de inrichting van uw keuken, kantoor of badkamer. 

Curver heeft verschillende praktische, originele assortimenten ontwikkeld, aangepast aan al uw behoeften. U kunt kiezen uit een pedaalemmer voor in de keuken, een metalen emmer, een papieremmer met structuur of een meer eenvoudige kunststof emmer, allemaal verkrijgbaar in verschillende maten in een reeks decoratieve stijlen.

DECO RECHTHOEKIGE PRULLENBAK

Een metalen pedaalemmer die verkrijgbaar is in verschillende maten en kleuren. Strak design uitgerust met een handig pedaal en een zacht sluitend deksel. Een perfecte combinatie van stijl en praktisch nut. De 30L is verkrijgbaar met een afvalscheidings optie.

DECO RONDE PRULLENBAK

Deze nieuwe miniserie bestaat uit 2 afvalemmers met een elegante cilindrische vorm. De Round Pedal Bin is uitgerust met een "soft close" mechanisme dat de dekselbeweging absoluut geruisloos maakt. De Round Touch Bin heeft een eenvoudig "one-touch opening" systeem dat het deksel soepel en geruisloos optilt. Verkrijgbaar in een collectie kleuren.

DECO SLIM BIN

Elegant, modern en slank - een supermodel in het assortiment afvalemmers! Dankzij zijn vorm past deze afvalemmer gemakkelijk in smalle ruimtes en kan hij gebruikt worden in kleine huishoudens.

D-SHAPE

Het D-vormige ontwerp is verkrijgbaar in een groot aantal vormen en maten om te voldoen aan uw behoeften in elke ruimte van uw huishouden. Het minimaliseert verspilling van ruimte wanneer het tegen een muur wordt geplaatst.  Een perfecte aanvulling voor uw huis.

FLIP BIN

Multifunctionele afvalbakken die overal in huis goed van pas komen. Verkrijgbaar in zowel discrete tinten als kleurrijke ontwerpen, ze passen perfect in elke woonruimte.

ESSENTIALS BIN

Eenvoudige, stevige vuilnisbakken met een strak en minimalistisch design. Het comfortabele pedaal sluit elk contact van de hand met de bak uit. Een uitneembare onderbak maakt het uiterst gemakkelijk om de bak schoon te houden. Verkrijgbaar in een afvalscheidingsoptie.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>