De beste merken PVC visgraatvloeren

Geplaatst in Blog op juni 3, 2024  

PVC visgraatvloeren zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden dankzij hun combinatie van stijl, duurzaamheid en gebruiksgemak. Deze vloeren bieden de elegante uitstraling van hout, maar met de praktische voordelen van PVC, zoals waterbestendigheid en eenvoudige installatie. Er zijn tal van merken die hoogwaardige PVC visgraatvloeren aanbieden. In dit artikel bespreken we enkele van de beste merken op de markt, waaronder Therdex, Belakos, FloorLife, Ambiant en Hebeta.

Therdex

Therdex is een merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteitsstandaarden en stijlvolle ontwerpen. Hun PVC visgraatvloeren zijn ontworpen om zowel duurzaam als mooi te zijn.

  • Therdex 7001: Deze vloer heeft een natuurlijke houtlook met subtiele kleurschakeringen die elke ruimte een warme en uitnodigende uitstraling geven. De Therdex 7001 is slijtvast en waterbestendig, waardoor hij ideaal is voor zowel woonkamers als keukens.
  • Therdex 7004: Deze variant biedt een iets donkerdere houttint, perfect voor een elegante en moderne uitstraling. De Therdex 7004 is net zo duurzaam en onderhoudsvriendelijk als de 7001, maar biedt een andere esthetische optie voor je interieur.

Belakos

Belakos is een toonaangevend merk in de vloerensector, bekend om zijn innovatieve producten en hoogwaardige materialen. Hun PVC visgraatvloeren zijn populair vanwege hun duurzaamheid en stijlvolle ontwerpen.

  • Belakos Attico Visgraat XL 82: Deze vloer heeft extra grote planken, wat zorgt voor een moderne en luxe uitstraling. De XL 82 is beschikbaar in verschillende kleurschakeringen, waardoor je gemakkelijk een vloer kunt vinden die bij je interieur past. De vloer is waterbestendig en slijtvast, waardoor hij ideaal is voor drukbezochte ruimtes.
  • Belakos Palazzo Visgraat XL 72: De Palazzo XL 72 biedt een iets kleiner formaat plank dan de Attico-serie, wat zorgt voor een gedetailleerdere en klassieke uitstraling. Deze vloer is net zo duurzaam en onderhoudsvriendelijk, perfect voor elk deel van je huis.

FloorLife

FloorLife staat bekend om zijn breed scala aan PVC vloeren die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Hun visgraatvloeren zijn ontworpen om lang mee te gaan en bieden een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte.

  • FloorLife visgraatcollectie: De visgraatcollectie van FloorLife biedt een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen, van lichte, natuurlijke tinten tot donkere, rijke kleuren. Deze vloeren zijn duurzaam, waterbestendig en eenvoudig te onderhouden, wat ze een populaire keuze maakt voor gezinnen en drukke huishoudens.

Ambiant

Ambiant is een gerenommeerd merk dat hoogwaardige vloeren aanbiedt met een focus op design en duurzaamheid. Hun PVC visgraatvloeren zijn ontworpen om de natuurlijke schoonheid van hout te repliceren, zonder de nadelen van echt hout.

  • Ambiant visgraatcollectie: De visgraatvloeren van Ambiant zijn beschikbaar in diverse stijlen en kleuren, zodat je altijd een optie vindt die bij je interieur past. Deze vloeren zijn slijtvast, waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor elke kamer in huis.

Hebeta

Hebeta is een merk dat bekend staat om zijn robuuste en stijlvolle PVC vloeren. Ze bieden een breed scala aan ontwerpen die perfect passen bij zowel moderne als klassieke interieurs.

  • Hebeta Charente XL: De Charente XL-serie van Hebeta biedt een realistische houtlook met diepe structuren en natuurlijke kleurschakeringen. Deze vloeren zijn duurzaam, bestand tegen krassen en vlekken, en eenvoudig te onderhouden. De Charente XL is een uitstekende keuze voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers en gangen.
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>