Dit zijn de tien handigste gadgets voor in huis

Geplaatst in Blog op augustus 22, 2023  

Gadgets, ze zijn niet meer weg te denken uit ons huis en ons leven. Met een gadget bedoelen we een apparaat dat een stijlvol uiterlijk heeft en een vernieuwende werking. Dat klink als de ideale combinatie, mooie en innovatieve apparaten, wie wil deze nu niet in huis. Wij hebben de tien handigste gadgets voor je op een rij gezet.

Een robotstofzuiger

Stofzuigen is een huishoudelijke taak die dagelijks terugkomt. Een robotstofzuiger kan je deze klus uit handen nemen. Dit apparaat kan namelijk zelfstandig een of meerdere ruimtes van je huis stofzuigen. Ideaal toch! 

De beste robotstofzuiger maakt weinig geluid, is eenvoudig te bedienen, heeft een lange gebruiksduur, een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en reinigt de ruimte goed. Sommige robotstofzuigers hebben ook een dweilfunctie, dit is handig als je een tegelvloer in huis hebt liggen.

De robot grasmaaier

We blijven bij de praktische gadgets,dit apparaat is niet voor in huis maar voor in de tuin. Zeker als je een grote tuin hebt, is het gras maaien veel werk. Met een robot grasmaaier is zelf je gras maaien verleden tijd. Met behulp van een app op je telefoon stel je deze gadget eenvoudig in en ligt je grasmat er altijd tip top verzorgd bij. 

De slimme deurbel

Deze deurbel verbind je met het internet door een geschikte app te installeren. Als er iemand aanbelt, kun je via de ingebouwde camera zien wie er voor de deur staat. De voordelen hiervan zijn dat het een veilig gevoel geeft als je zonder de deur te openen ziet wie er aanbelt. Ook kun je als je niet thuis bent via de bijbehorende app praten tegen de persoon die voor je voordeur staat.

Bluetooth trackers

Een bluetooth tracker is het ideale cadeau voor de sloddervossen onder ons. Deze tracker bevestig je aan je sleutelbos. Als je je sleutels kwijt bent, kun je met je smartphone snel je sleutels weer terug vinden. Deze bluetooth tracker heeft een bereik van wel meer dan honderd meter.

Gordijnmotor

Deze gadget werkt ook met een app waardoor je gordijnen automatisch open en dicht gaan. Je bevestigt deze gordijnmotor aan je rails. Deze motor regelt vervolgens dat de gordijnen op een door jou gekozen moment open of weer dicht gaan.

Thermostaat

Een slimme thermostaat houdt automatisch bij wat je routines zijn en past de temperatuur in huis hier perfect op aan. 

Smart speaker

Een smart speaker is een draadloze luidspreker die is uitgerust met een virtuele assistent zoals Amazon Echo met Alexa, Google Home met Google Assistent of Apple HomePod met Siri. Het stelt je in staat om handsfree muziek af te spelen, vragen te stellen, slimme apparaten te bedienen en nog veel meer, gewoon door je stem te gebruiken.

Automatische plantenwatergever

Vergeet je soms je kamerplanten water te geven? Een automatische plantenwatergever kan dit probleem oplossen. Deze gadget kun je aan je plantenpot bevestigen en zorgt ervoor dat je planten regelmatig de juiste hoeveelheid water krijgen. Via een app kun je de bewateringsschema’s instellen en zelfs meldingen ontvangen wanneer het tijd is om water te geven.

Slimme sloten

Slimme sloten vervangen traditionele sloten en kunnen worden bediend via een app op je smartphone. Je kunt je deur ontgrendelen op afstand, virtuele sleutels delen met familie of gasten en toegang registreren, wat zorgt voor gemak en extra beveiliging.

Draadloze oplaadstations

Draadloze oplaadstations maken het opladen van je smartphone en andere compatibele apparaten eenvoudig en rommelvrij. Plaats gewoon je apparaat op het oplaadstation, en het begint op te laden zonder gedoe met kabels.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>