Een badkamer spiegel kopen? Hier vind je de mooiste badkamer spiegels van de beste kwaliteit voor de meest voordelige prijzen.

Op deze pagina vind je een breed scala aan Badkamerspiegels. Wij hebben de beste deals van dit moment verzameld waardoor je zeker weet dat je op de hoogte bent van de laatste badkamer trends.

Laat je bij Woonio inspireren en verrassen door deze prachtige spiegels met verlichting die we voor jou hebben uitgezocht!  

badkamer spiegel
badkamer spiegel
badkamer spiegel
badkamer spiegel
badkamer spiegel
badkamer spiegel

Waarom een badkamer spiegel kopen?

Wat zou een badkamer of wc ruimte zijn zonder spiegel? Een badkamerspiegel is essentieel voor zoveel activiteiten: tanden poetsen, make-up opdoen, uw gezicht wassen, scheren, uw haar stylen en nog veel meer. 

Een badkamer is niet compleet zonder spiegel, dat is een feit. Het is belangrijk om een spiegel te kiezen op basis van zowel uw behoeften als de stijl van uw badkamer. Een groot badmeubel ziet er het beste uit met een even grote badkamerspiegel erboven. In een compacte badkamer past een kleinere spiegel, of zelfs iets anders zoals een ronde of ovale spiegel.

Vind een badkamer spiegel in jouw stijl

Het uitzoeken van een mooie en ontspannende badkamers is een leuk en spannend onderdeel van uw woninginrichting. U wilt dat uw badkamerspiegels zowel stijlvol als functioneel zijn, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste spiegel voor uw huis vindt. 

Badkamerspiegels zijn meestal groter dan andere spiegels in uw huis en kunnen ook dienst doen als opbergmeubel voor uw toiletartikelen. Voordat je een badkamerspiegel kiest, meet je eerst je badkamer op en maak je een woordenbank van beschrijvende woorden om je ontwerp te begeleiden.

Woonio heeft ook een goede selectie LED badkamerspieges. LED badkamerspiegels verlichten je spiegel met een krachtige, efficiënte LED lamp, zodat je make-up kunt aanbrengen, je kunt opmaken en je klaar kunt maken terwijl je duidelijk ziet!

Met mistloze douche spiegels kunt u zich onder de douche scheren zonder dat u hoeft te wachten tot het glas beslaat. Douche Spiegels zijn voorzien van siliconenlijm zodat u uw douche tegels niet beschadigt en u niet hoeft te werken met defecte zuignaptechnologie. Een verstelbare lijst op een douche spiegel is een goede keuze, zodat u hem kunt verplaatsen om verschillende hoeken te zien.


FAQ

Hoe kies je de afmetingen van een badkamerspiegel?

Bij het kiezen van een badkamerspiegel moet u aan een aantal zaken denken om er zeker van te zijn dat de spiegel er goed uitziet en past bij de rest van het meubilair en de inrichting van uw badkamer. 

De grootte van uw badkamerspiegel kan een belangrijke factor zijn bij het bepalen welke spiegel u wilt en het kan afhangen van of u de spiegel om praktische of esthetische redenen gebruikt (of beide!). In de meeste gevallen is een badkamerspiegel net zo breed als de wastafel of het meubel eronder, en hoe hoger de spiegel hoe beter, omdat er dan meer licht op valt en het kan helpen om de badkamer lichter en gezelliger te maken. 

Als de ruimte in uw kamer beperkt is, kunt u de hoogte verkiezen boven de breedte, omdat u dan de illusie van een grotere kamer heeft.

Misschien woont u in een huurhuis, of misschien wilt u gewoon geen gaten in de muren maken? Bij Woonio is er een goed assortiment aan vrijstaande badkamerspiegels en badmeubelspiegels.

Is de vorm van de spiegel belangrijk?

Tegenwoordig hoeft een spiegel in een kamer niet meer een eenvoudige rechthoek te zijn, hoewel dit nog steeds een zeer populaire keuze is. Wij bieden een breed scala aan ronde badkamerspiegels en ronde badkamerspiegels, maar ook vierkante en zelfs zeshoekige spiegels. Spiegels met een afgeschuinde rand geven vaak een meer klassieke uitstraling aan een badkamer, terwijl de rechthoekige badkamerspiegels meestal een meer eigentijdse keuze zijn. Een ronde badkamerspiegel kan zachtheid toevoegen aan een badkamer en neemt afstand van de traditionele rechte lijnen.

Hoe kan je voorkomen dat de badkamerspiegel beslaat?

Een goede manier om te voorkomen dat uw badkamerspiegel beslaat na een warme douche of bad, is door een raam in de buurt open te zetten. Dit is echter niet in alle flats, appartementen of huizen mogelijk. Als uw badkamer geen raam heeft, is een andere goede techniek om een handdoek over de spiegel te leggen. Dit voorkomt dat waterdamp aan het koude glas blijft hangen en zorgt ervoor dat je de spiegel meteen kunt gebruiken, zonder te hoeven wachten tot de kamer is afgekoeld.

Hoe hang je een badkamerspiegel op?

Al onze badkamerspiegels worden geleverd met ophanginstructies, en het is belangrijk dat u een spiegel alleen ophangt met de specifieke muurbeugels aan de achterkant. U moet ook rekening houden met het soort materiaal of de muur waar u de spiegel aan gaat bevestigen, met behulp van de juiste schroeven. LED badkamerspiegels met kleine LED lampjes zijn geweldig boven de wastafel om je te scheren of je make-up te doen.

Hoe plaats je een badkamerspiegel?

De meeste badkamerspiegels en -spiegelkasten kunnen het beste boven de wastafel worden geplaatst, maar dat wil niet zeggen dat je niet creatiever kunt zijn. Je kunt ook een tweede, grote badkamerspiegel aan een andere muur hangen, zodat je de illusie van meer ruimte creëert - een geweldige truc voor kleinere badkamers.


Mensen zochten ook naar:

  • Badkamer spiegel met verlichting
  • Badkamer spiegel rond
  • Badkamer spiegel zwart
  • Badkamer spiegel anti condens

Misschien ook interessant:

>