Een Eric Kuster spiegel kopen? Hier vind je de mooiste Eric Kuster spiegels van de beste kwaliteit voor de meest voordelige prijzen .

Op deze pagina vind je een breed scala aan Eric Kuster Spiegels voor in huis. Wij hebben de beste deals van dit moment verzameld waardoor je zeker weet dat je op de hoogte bent van de laatste spiegel trends. 

Laat je bij Woonio inspireren en verrassen door deze prachtige bamboe spiegels die we voor jou hebben uitgezocht!  

Eric Kuster spiegel
Eric Kuster spiegel
Eric Kuster spiegel
Eric Kuster spiegel

Waarom een Eric Kuster spiegel kopen?

Woonio biedt een geselecteerd assortiment spiegellijsten in de stijl van Eric Kuster. Deze bekende interieurontwerper gebruikt spiegellijsten om een mooie galerie wand of om een ruimtelijk effect te creëren met een mooie combinatie van spiegels. 

Deze spiegellijsten passen perfect in luxe interieurs en in Eric Kuster stijl interieurs. Deze spiegellijsten zijn van hoge kwaliteit waar zelfs de topontwerpers mee werken. De spiegels met spiegellijsten zijn verkrijgbaar in zilver, brons en antraciet.

Spiegellijsten in Eric Kuster stijl

Deze prachtige spiegellijsten passen perfect in interieurs in de stijl van interieurontwerper Eric Kuster. De spiegellijsten en spiegels met spiegelranden geven het interieur een luxe uitstraling en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. Vele internationale sterren, bekende Nederlanders, restaurants en hotels hebben hun huizen stijlvol laten inrichten door interieurontwerper Eric Kuster.

Wij bieden onze luxe woonaccessoires aan tegen betaalbare prijzen, zodat het voor iedereen mogelijk is om zijn huis glamoureus in te richten in de stijl van Eric Kuster.

Zilver en brons

De stijlvolle spiegellijsten zijn verkrijgbaar in zilver en brons. In de exclusieve interieurs in de stijl van Eric Kuster worden de zilveren spiegellijsten vaak gecombineerd met de witte en zilveren schelpenvaas. De bronzen spiegellijsten worden vaak gecombineerd met de bruine schelpenvaas. Op deze manier kunt u de spiegellijsten heel mooi combineren met andere luxe accessoires.

Een persoonlijke galerie wand creëren

Spiegellijsten geven een luxe tintje aan je interieur. Combineer een set spiegellijsten met mooie zwart-wit foto's en je hebt een prachtig statement voor je interieur. Om de galeriewand persoonlijk en uniek te maken, is het leuk om te kiezen voor een combinatie van verschillende fotolijsten die een symmetrisch geheel vormen.

Je kunt kiezen voor foto's van je familie, bruiloft of gewoon een leuke vakantiefoto. Je kunt ook denken aan foto's van beroemdheden en steden erin. Op deze manier kunt u een persoonlijk tintje geven aan uw interieur. 

U kunt de foto's in onze spiegel fotolijsten altijd verwisselen, dus u kunt gemakkelijk een ander interieur creëren door de foto's te verwisselen.

Spiegellijsten met facet geslepen randen

De randen van de spiegellijsten zijn gefacetteerd. Dit geeft een mooi en chique effect. Wat het onderhoud betreft, is het voldoende om een spiegeldoek te gebruiken om het spiegeloppervlak mooi streepvrij te krijgen. Wij raden het gebruik van reinigingsmiddelen voor de spiegel producten af.

Misschien ook interessant:

>