Een staande spiegel kopen? Hier vind je de mooiste staande spiegels van de beste kwaliteit voor de meest voordelige prijzen.

Op deze pagina vind je een breed scala aan Staande Spiegels voor in huis. Wij hebben de beste deals van dit moment verzameld waardoor je zeker weet dat je op de hoogte bent van de laatste staande spiegel trends. 

Laat je bij Woonio inspireren en verrassen door deze prachtige staande spiegels die we voor jou hebben uitgezocht!  

staande spiegel
staande spiegel
staande spiegel
staande spiegel
staande spiegel
staande spiegel

Waarom een staande spiegel kopen?

Als het om spiegels gaat, denken de meeste mensen aan de lijst en de grootte van de spiegel. Hoewel deze twee dingen belangrijk zijn bij het kiezen van de spiegel die bij u past, is er één ding dat veel mensen verwaarlozen en dat is het bevestigingstype van de spiegel. 

Waar u ruimte heeft voor een spiegel speelt een grote rol in wat voor soort spiegel u in uw huis kunt plaatsen. Als uw muren bijvoorbeeld vol hangen met schilderijen, foto's en andere muurkunst, zijn vrijstaande vloerspiegels misschien een goede keuze voor uw huis in plaats van spiegels die aan de muur zijn bevestigd.

Vrijstaande spiegels

Het woord "vrijstaand" bij vrijstaande spiegels betekent dat ze niet hoeven te worden opgehangen of op een andere manier aan de muur hoeven te worden bevestigd. Ze hebben meestal een soort achterkant waardoor ze op de vloer kunnen rusten, weg van de muren, hoewel u een muur kunt gebruiken voor extra steun indien nodig.

De meeste staande spiegels hebben een volledige lengte, zodat u uw hele lichaam kunt zien. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in de slaapkamer terwijl u zich aankleedt, of dicht bij de deur zodat u nog een laatste blik op uzelf kunt werpen voordat u naar buiten gaat.

Hoewel de meeste vrijstaande vloerspiegels op een soort steun steunen, zijn andere meer als ijdelheidsspiegels op palen. Hoewel deze spiegels geen volledige lichaamsspiegels zijn, zijn ze zeer geschikt voor het bekijken van een close-up van uw gezicht en zijn ze gemakkelijk aan te passen.

Hoewel spiegels oorspronkelijk waren sierlijke en dure decor stukken gemaakt alleen voor de hogere klasse, in de 21e eeuw, zijn er betaalbare opties voor bijna iedereen. Als uw muren te vol zijn voor traditionele wandspiegels, kunt u vrijstaande vloerspiegels voor uw huis overwegen. Gelukkig is het nog nooit zo eenvoudig geweest om de juiste spiegel voor jou en je huis te vinden, ongeacht het type spiegel dat je zoekt.

Bij Woonio vind je de door ons geselecteerde staande spiegels in alle soorten en maten, dus er is een spiegel voor iedereen.

Verbeter de stijl in jouw huis

Maak een impact met een mooie staande spiegel, perfect voor gebruik als slaapkamer spiegels of zelfs badkamer spiegels als je de ruimte hebt. Spiegels over de hele lengte zijn altijd handig om in huis te hebben, om uzelf van top tot teen te bekijken of om een kamer op te fleuren.

Kies uit een prachtige selectie van spiegels met een houten lijst, die kunnen worden gebruikt als staande spiegels of zelfs aan een muur kunnen worden opgehangen om de ruimte te verlengen. Shabby chic spiegels echt brengen een gevoel van hedendaagse nog vintage design en ons assortiment van shabby chic staande spiegels zal een geweldige functie toe te voegen in elke kamer in uw huis waardoor u een perfecte volledige lengte spiegel met toegevoegde stijl.

De volledige lengte spiegels zijn uiterst nuttig niet alleen geven zij u een nuttig het verzorgen toebehoren deze stijl van vloer bevindende spiegel en staande spiegels kunnen licht rond uw ruimte bij een hoek weerspiegelen en maken de ruimte groter lijken.


Mensen zochten ook naar:

  • staande spiegel zwart
  • staande spiegel goud
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>