Een Glazen of Metalen TV Meubel kopen? Hier vind je de mooiste TV meubels van glas of metaal van de beste kwaliteit voor de meest voordelige prijzen.

Op deze pagina vind je een breed scala aan glazen en metalen TV meubels voor in je huis. Wij hebben de beste deals van dit moment verzameld waardoor je zeker weet dat je op de hoogte bent van de laatste TV meubel trends. 

Laat je bij Woonio inspireren en verrassen door de mooie producten die we voor jou hebben uitgezocht!  

Metalen TV meubel
Metalen TV meubel
TV meubel metaal goedkoop
TV meubel metaal
Metalen TV meubel
Metalen TV meubel
Glazen TV meubel
Glazen TV meubel
Glazen TV meubel

Glazen en metalen TV meubels

Voor een TV meubel dat meer eigentijds is, is glas en metaal de toekomst. Deze zijn een rudimentair ontwerp met een extra artistieke flair die hen onderscheiden. Ze zijn stevig met hun metalen structuur en in staat van het houden van een tv. Geef uw televisie een plaats die hem goed ondersteunt en hem tegelijkertijd complimenteert. Bekijk onze selectie voor meer.

Ons Advies

Laat een TV meubel van metaal en glas uw woonkamer groter lijken?

Investeren in een hoogwaardige TV meubel van glas en metaal kan uw woonkamer ruimer doen lijken. Glanzende en glanzende metalen oppervlakken zijn effectief in het reflecteren van natuurlijk en kunstmatig licht, het verspreiden van kleur en lichtgolven door de kamer, en het misleiden van de geest te denken dat de kamer groter is dan het eigenlijk is.

Hoe meer glas er in een kamer is, hoe groter de ruimte lijkt. Dat komt doordat licht gemakkelijk door transparante glazen tafels en oppervlakken valt en niet wordt geabsorbeerd of afgesneden door donkere, matte meubels en voorwerpen. Bovendien trekken deze reflecterende oppervlakken het natuurlijke licht veel beter aan en verspreiden ze het veel beter dan ondoorzichtig hout.

Strakke glazen en metalen TV meubels hebben een bloot en sober uiterlijk dat een aanvulling vormt op een moderne en hedendaagse inrichting. Deze interieur stijlen gebruiken lichte meubelstukken en een gedempt, neutraal kleurenpalet om een ruimte te creëren die ruim, schoon en functioneel oogt.

Als u op zoek bent naar andere manieren om uw woonkamer groter te laten lijken, overweeg dan om overbodige rommel op te bergen en nieuwe verlichting te installeren.

Hoe hoog moet een TV meubel van glas en metaal zijn?

De ideale hoogte voor uw glazen en metalen tv-meubel hangt uiteindelijk af van uw kijkvoorkeur, maar meestal geldt de regel dat u uw tv op een bepaalde hoogte moet monteren, gemeten vanaf het midden van het tv-scherm tot de vloer. Gemeten vanaf het midden van het tv-scherm moet een 42" tv op 56" van de vloer staan, een 55" tv op 65" van de vloer en een 70" tv op 67" boven de vloer.

Als u uw TV op een standaard wilt zetten in plaats van aan de muur te bevestigen, moet u met deze afmetingen rekening houden bij het kiezen van de hoogte van de standaard. TV meubels van glas en metaal zijn meestal 20 tot 25 cm hoog, maar u kunt ook veel kortere en hogere meubels kopen.

Misschien ook interessant:

>