Zo plaats je je tv in de woonkamer

Geplaatst in Blog op maart 26, 2024  

Ga jij je woonkamer verbouwen of ga je binnenkort verhuizen? Of ga je simpelweg een nieuwe televisie kopen? Bij het inrichten van je woonkamer zijn er verschillende manieren om jouw tv in de woonkamer te plaatsen. We geven je in dit artikel een aantal opties.

Op een meubel

Veel mensen kiezen voor een tv, bijvoorbeeld de beste 55 inch tv, op een tv-meubel. Lekker makkelijk, want je kunt de tv gewoon wegzetten en de snoeren enigszins charmant wegwerken. Ga wel voor een meubel dat voor jou een prettige kijkhoogte faciliteert.

Aan de muur

Ook een tv aan de muur is een populaire keuze. Let wel op dat niet alle televisies geschikt zijn om aan de muur gehangen te worden en niet iedere muur is geschikt om er een tv aan te hangen. Kies voor een tv-beugel die past bij jouw wensen. Wil je dat de tv helemaal vast hangt, wil je hem naar links en naar rechts kunnen laten draaien, of wil je juist de mogelijkheid hebben om het beeldscherm een beetje van boven naar beneden te kunnen kantelen?

In de kast

Als je een mooie kast hebt met openslaande deuren, is het een uitstekend idee om daar de tv te plaatsen. Voordeel hiervan is dat je wederom de mogelijkheid hebt om de snoeren makkelijk weg te werken en dat de tv niet altijd in het zicht is. Je kunt bij bezoek de kast immers gewoon dicht doen. Een nadeel is dat je echt de perfecte kast moet hebben, die precies de juiste kijkhoogte faciliteert en groot genoeg is om je tv in te passen.

Op een standaard

Er bestaan ook speciale tv-standaarden waar je je tv aan kunt hangen. Deze zijn ontzettend handig omdat ze vaak verrijdbaar zijn en bovendien af te stellen op elke hoogte die je maar kunt wensen. Zo kun je waar en hoe je wilt altijd tv kijken. De nadelen van een dergelijke standaard zijn wel dat een tv-standaard er niet zo sfeervol uit ziet en dat je bovendien meestal ontzettend aan het priegelen bent met de snoeren. Hoe ga jij de tv neerzetten?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>